Fire fordeler ved å handle i nettbutikken

60 dager åpent kjøp

60 dagers åpent kjøp

Du bør ha høye forventninger til din nye mobil. Derfor har vi 60 dagers åpent kjøp, så du kan prøve først og bestemme deg senere.

Plussforsikring

Du får vår beste forsikring

Kos deg med din nye mobil, uten å være bekymret hvis den skulle gå i stykker. Kjøper du ny mobil hos oss, får du vår beste forsikring i to måneder.

Når det haster

Når det haster

Normalt leverer vi på 1-3 dager, men noen ganger haster det ekstra. Derfor har vi mange forskjellige leveringsalternativer, og du har alltid fri frakt på standard levering og gratis retur av varer.

Betal slik du vil

Betal slik du vil

Hos oss kan du kjøpe mobil på to måter. Med SWAP betaler du ingenting i dag, men litt hver måned over to år. Med Betal nå betaler du hele mobilen med en gang.

Se utvalget

Uansett om du skal ha mobil, lyd, nettbrett, eller smartklokke har vi utvalget.

Dine fordeler når du handler hos oss

60 dagers åpent kjøp

Vi vet at mobilkjøp er en stor avgjørelse, og at det er surt hvis drømmemobilen ikke lever opp til forventningene. Vi har fjernet denne bekymringen ved at du kan prøve mobilen i 2 måneder og se om det er den perfekte for deg.

Les mer om 60 dagers åpent kjøp ›

Få vår beste forsikring

Å ha ny mobil skal være bekymringsløst, men mange er ekstra forsiktig med mobilen når den er helt ny – i tilfelle uhellet skulle være ute. Er du imidlertid uheldig, er det godt å vite at du har vår beste forsikring inkludert i to måneder når du kjøper mobil hos oss.

Lær mer om Plussforsikring ›

Når det haster

Noen ganger haster det å få ny mobil. Kanskje er den gamle ødelagt, eller du ikke kan vente på noe du har gledet deg til lenge. Vi har ekspresslevering, og mange andre leveringsalternativer så du får mobilen din – akkurat når du vil.

Les mer om leveringsmetoder ›

Betal slik du vil

Hos oss kan du kjøpe mobil på to måter. Med SWAP betaler du ingenting med en gang, men litt hver måned i to år. I tillegg kan du bytte mobil hvert år! Med Betal nå betaler du for mobilen med en gang, og blir ferdig med betalingen der og da.

Les mer om forskjellen mellom Betal alt nå og SWAP ›

Alltid med Telenor

Les mer