Vi gjør det enkelt og trygt å handle på nett. Kjøper du mobil i nettbutikken, får du derfor alltid mange ekstra fordeler. Vi kaller det Mer enn bare mobil – fordi du får så mye mer når du handler hos oss.

Fordeler ved å handle i nettbutikken

ikon

60 dagers åpent kjøp

Du bør ha høye forventninger til din nye mobil. Derfor har vi 60 dagers åpent kjøp, så du kan prøve først og bestemme deg senere. Det er heller ingen bindingstid på våre mobilabonnement.

ikon bil

Når det haster

Normalt leverer vi på 1-3 dager, men noen ganger haster det ekstra. Derfor har vi mange forskjellige leveringsalternativer, og du har alltid fri frakt på standard levering og gratis retur av varer.

ikon mobil

Du får vår beste forsikring

Kos deg med din nye mobil, uten å være bekymret hvis den skulle gå i stykker. Kjøper du ny mobil hos oss, får du vår beste forsikring i opptil to måneder.

ikon betaling

Betal slik du vil

Hos oss kan du kjøpe mobil på to måter. Med SWAP betaler du ingenting i dag, men litt hver måned over to år. Med Betal nå betaler du hele mobilen med en gang.

Priser for Telenor-kunder

Nå får du ekstra gode priser på utvalgte produkter i nettbutikken for deg som er, eller som ønsker å bli, kunde hos Telenor. Priser for Telenor-kunder gjelder både for nye og eksisterende kunder og forutsetter at du har, eller oppretter, et privat mobilabonnement fra Telenor på kjøpstidspunktet. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement hos oss.

Hva har du lyst på?

Uansett om du skal ha mobil, lyd, nettbrett eller smartklokke så har vi utvalget.

På jakt etter en god deal? Vi har samlet alle kampanjene i nettbutikken på ett sted.
Sjekk aktuelle tilbud

Se hele utvalget i nettbutikken

Vil du holde mobilen før du kjøper den?

Da kan du selvfølgelig ta turen innom en av våre Telenorbutikker. Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare for å hjelpe deg med alt du måtte lure på om mobilkjøp.

Finn din nærmeste Telenorbutikk

Alltid med Telenor

Ikon for Nettvern

Nettvern

Surf tryggere på nett.

Min Sky

Min Sky

Trygg lagring av bildene dine.

Se Hvem

Se Hvem

Full kontroll på ukjente nummer.

Ikon Nettslett

Nettslett

Hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett