Swap

Kjøpe mobil med SWAP eller uten – hva passer for deg?

Hvilket alternativ passer best for deg: Å betale alt med en gang, eller ingenting på dagen og en fast månedspris over 24 måneder? Her er en kort guide.

barn og kvinne ligger på gress og er glade mobil med swap

Heldigvis er ingen av oss helt like – og det gjelder også når vi skal kjøpe ny mobil.

Mange foretrekker å betale alt på en gang, og det er veldig forståelig. Andre setter pris på å ikke betale én stor sum, og heller litt hver måned – slik de gjør med SWAP.

Men det er også andre forskjeller utover betalingsmetode, og det skal vi ta en titt på her.

Kjøp mobil med SWAP – eller uten
Hva er SWAP?

SWAP er et mobilprogam fra Telenor, og fungerer slik:

  • Du betaler 0,- i dag, og et fast månedsbeløp over 24 md. (avgjøres av prisen på mobilen)

  • Skjermforsikring er alltid inkludert, og gjelder i hele verden

  • Etter 12 md. kan du swappe til ny mobil – helt kostnadsfritt

Lær mer om SWAP >

Hvordan vil du betale?

Mobiler blir stadig en viktigere del av hverdagen – og samtidig dyrere og dyrere. Derfor er det fint å kunne velge betalingsmetode.

Mobil med SWAP

Du betaler 0,- i dag og et fast månedsbeløp i 24 måneder. Kjøper du mobil med SWAP får du også Skjermforsikring med på kjøpet, og du kan velge å swappe til en ny mobil etter 12 måneder – helt kostnadsfritt.

Mobil uten SWAP

Du betaler hele kjøpssummen her og nå – og er ferdig med det.

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

Vil du ha Skjermforsikring?

Rett som det er går mobilen i bakken, og det kan bli veldig dyrt å reparere – hvis du ikke har en skjermforsikring.

Mobil med SWAP

Skjermforsikring er alltid inkludert med SWAP. Du betaler ikke noe ekstra og er sikret mot knust skjerm i hele verden. Ved reparasjon betaler du kun en fast lav egenandel, og får fikset mobilen normalt innen tre virkedager.

Mobil uten SWAP

Skjermforsikring er ikke inkludert når du kjøper mobil uten SWAP. Forsikringen kan kjøpes ved siden av, men da blir riktignok sluttsummen litt høyere. SWAP er nemlig en rimeligere totalpakke.

Hvor ofte bytter du mobil?

Noen ønsker å ha den siste toppmodellen fra Samsung eller årets iPhone, mens andre bare vil ha en mobil som funker i lang tid fremover. Det kan ha noe å si for hvilket alternativ du bør velge.

Mobil med SWAP

Kjøper du ny mobil ofte, er SWAP valget for deg. Du nemlig swappe til ny mobil etter 12 måneder – helt kostnadsfritt. Når du swapper starter du en ny SWAP-avtale over 24 måneder med den nye mobilen. Den gamle avtalen slettes – den er du helt ferdig med.

Mobil uten SWAP

Hvis du ikke tenker å bytte mobil med det første, kan det å betale for mobilen med en gang være det beste for deg. Men husk at når du er ferdig med SWAP-avtalen etter 24 måneder, eier du mobilen – og du har hele tiden vært trygg dersom noe skulle skje med skjermen.

Hvilke mobilabonnement vil du ha?

Er du på jakt etter et mobilabonnement som passer deg og ditt bruk som hånd i handske? Eller har du allerede funnet det? Slik kan abonnement ha noe å si for om du vil kjøpe mobil med SWAP eller uten.

Mobil med SWAP

Du må velge et mobilabonnement fra Telenor når du kjøper mobil med SWAP – hvis du ikke allerede har et. Du velger nøyaktig det abonnementet du vil, og ingen av våre abonnementer har bindingstid. Dermed kan du når som helst si opp abonnementet og velge et annet hos Telenor (eller en annen mobiloperatør)

Mobil uten SWAP

Du kan fortsette å bruke abonnementet du har. Er du ikke kunde hos Telenor? Prøv et av våre mobilabonnement med unike sikkerhetsfordeler og Norges raskeste 5G-nett i to måneder! Er vi ingen match, får du månedsprisene tilbake.