Betal for mobilen nå eller over tid – hva passer for deg?

Dame med mobil

Når du skal kjøpe mobil fra Telenor finnes det to alternativer; du kan velge å betale for mobilen med en gang, eller nedbetale den over tid med SWAP. Men hva er egentlig forskjellen utover betalingsmetoden og hvilket alternativ passer deg og dine behov? Her er en kort guide.

1. Er det viktig for deg med skjermforsikring?

 • Du får Skjermforsikring inkludert med SWAP:
  Det er irriterende lett å knuse mobilskjermen, og veldig dyrt å reparere. Eksempelvis vil reparasjon av knust skjerm på en iPhone kunne variere fra 1500 til 8000 kroner – avhengig av modell og skadeomfang. Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap  – i hele Europa! Det betyr at hvis uhellet er ute, og du mister mobilen din, får du en tilsvarende erstatningsmobil etter en virkedag – uansett hvor du er.
 • Når du betaler for mobilen med en gang kan du kjøpe skjermforsikring i tillegg:
  Betaler du for hele mobilen med en gang, er det ingen forsikring inkludert. Du kan allikevel kjøpe både Skjermforsikring og Plussforsikring til den nye mobilen din – hvis du vil.

  Les mer om Pluss- og Skjermforsikring

2. Hvordan vil du betale?

 • Del opp betalingen med SWAP:
  Mobiler blir bare dyrere og dyrere. Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2346,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert.
 • Raskt oppgjør når du betaler for hele mobilen med en gang:
  Hvis du heller foretrekker å betale mobilen her og nå og bli ferdig med det er dette naturligvis også en mulighet.

3. Hvor ofte bytter du mobil?

 • Alltid den nyeste modellen med SWAP:
  Hvis du ofte kjøper ny mobil, er SWAP uten tvil valget for deg. Da kan du nemlig bytte/swappe til ny mobil etter 12 måneder. Når du swapper slutter du bare å betale for din gamle mobil og starter en ny SWAP-avtale for den nye mobilen isteden. 
 • Mobilen skal vare lenge:
  Hvis du ikke trenger det nyeste først, kan det å betale for mobilen med en gang være det beste for deg. Skal mobilen snart arves? Kanskje planlegger du å gi din gamle mobil til barna dine? Da er det lurt å ikke måtte vente i 24 måneder på at hele mobilen er betalt. Alle situasjoner er ulike, og det er viktig å sette seg inn i hva som passer for deg i forhold til forsikring, nedbetaling og behov. 
Kjøp mobil med eller uten SWAP

Ingen binding

Forhåpentligvis er du nå litt klokere på hvilket alternativ som passer for deg. Husk at du må ha et Telenor-abonnement for å kunne kjøpe mobil med SWAP, men det er ingen binding og du kan bytte abonnement akkurat når du vil.