Betal for mobilen nå eller over tid – hva passer for deg?

utvalg av mobiltelefoner
Når du skal kjøpe mobil fra Telenor finnes det to alternativer; du kan enten betale for mobilen med en gang, eller nedbetale den over tid med SWAP. Men hva er egentlig forskjellen utover betalingsmetoden og hvilket alternativ passer best for deg? Her er en kort guide.

Hvordan vil du betale?

 • Del opp betalingen med SWAP: Mobiler blir bare dyrere og dyrere. Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2376,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert.

 • Raskt oppgjør når du betaler for hele mobilen med en gang: Hvis du heller foretrekker å betale mobilen her og nå og bli ferdig med det er dette naturligvis også en mulighet. Skal du kjøpe mobil til noen andre, eller gi den bort som gave, er dette også en enkel løsning.

Er det viktig for deg med skjermforsikring?

 • Du får Skjermforsikring inkludert med SWAP: Det er irriterende lett å knuse mobilskjermen, og veldig dyrt å reparere. Eksempelvis vil reparasjon av knust skjerm på en iPhone kunne variere avhengig av modell og skadeomfang fra 1500,- til 8000,-. Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa! Det betyr at hvis uhellet er ute, og du mister mobilen din, får du en tilsvarende erstatningsmobil etter en virkedag – uansett hvor du er.

 • Når du betaler for mobilen med en gang kan du kjøpe skjermforsikring i tillegg: Betaler du for hele mobilen med en gang, er det ingen forsikring inkludert. Men som nevnt ovenfor, kan du få et veldig godt tilbud på skjermforsikring, samt at du har mulighet til å kjøpe Plussforsikring til den nye mobilen din – hvis du vil. Les mer om våre forsikringer

Hvilken mobil vil du ha?

Se alle mobiler i nettbutikken
 • ikon
  60 dager åpent kjøp på mobil
 • ikon
  Fri frakt og retur
 • ikon
  Rask levering

Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro
Apple iPhone 14 Pro

Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro gir en helt ny skjermopplevelse med et splitter nytt utseende. Viktige sikkerhetsfunksjoner, batteri hele dagen, et innovativt 48 MP kamera og en helt ny, kraftfull A16 Bionic chip som er hjernen bak det hele. Pro i ett og alt.
Fra 679,-/mnd
16.296,-/24 mnd

Valgfritt abo. kommer i tillegg

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Apple iPhone 13

 • +
6,1" Super Retina XDR-skjerm og en robust design. Filmkvalitet som er en Hollywood-film verdig. En lynrask chip. Og et stort byks i batteritid som merkes hele dagen lang.
Fra 459,-/mnd
11.016,-/24 mnd

Valgfritt abo. kommer i tillegg

PC på kjøpet!

Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra setter en helt ny og høyere standard. Raskere og lengre batteritid. Sammen med S Pen og en krystallklar og lyssterk skjerm, skyver den grensene for produktivitet og kreativitet. Og med et kamera som filmer og tar flotte bilder uansett lysforhold, kan du utforske, oppleve og dele din verden som aldri før.
Fra 679,-/mnd
16.296,-/24 mnd

Valgfritt abo. kommer i tillegg

PC på kjøpet!

Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Flip4
Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4 kjennetegnes av sine doble muligheter: Sammenbrettet er formen nærmest kvadratisk, med en høyde på bare 84,8 mm. I oppslått stilling har du imidlertid en 6,7"-skjerm til disposisjon. Du får altså det beste av to verdener.
Fra 609,-/mnd
14.616,-/24 mnd

Valgfritt abo. kommer i tillegg

Hvor ofte bytter du mobil?

 • Alltid den nyeste modellen med SWAP: Hvis du ofte kjøper ny mobil, er SWAP uten tvil valget for deg. Da kan du nemlig bytte/swappe til ny mobil etter 12 måneder. Når du swapper slutter du bare å betale for din gamle mobil og starter en ny SWAP-avtale for den nye mobilen isteden.

 • Mobilen skal vare lenge: Hvis du ikke trenger det nyeste først, kan det å betale for mobilen med en gang være det beste for deg. Skal mobilen snart arves? Kanskje planlegger du å gi din gamle mobil til barna dine? Da er det lurt å ikke måtte vente i 24 måneder på at hele mobilen er betalt. Alle situasjoner er ulike, og det er viktig å sette seg inn i hva som passer for deg i forhold til forsikring, nedbetaling og behov.

Ingen binding

Forhåpentligvis er du nå litt klokere på hvilket alternativ som passer for deg. Husk at du må ha et Telenor-abonnement for å kunne kjøpe mobil med SWAP, men det er ingen binding og du kan bytte abonnement akkurat når du vil.