Bruk mobilen som hjemme!

Som Telenor-kunde skal du kunne bruke mobilen som hjemme når du er i utlandet. Vi legger ingen begrensninger på din datahastighet eller bruk av datakvote.

Det betyr at om du har tilgang til 5G-hastigheter hjemme, skal du også ha tilgang til dette i landet du besøker. Dette forutsetter at teknologien er tilgjengelig der og det finnes en avtale mellom Telenor og en operatør i landet du besøker.

Se tilgjengelig teknologi ved å velge ønsket land og "Se operatørliste" under.

 • I EU/EØS og Storbritannia (med unntak av kanaløyene) kan du bruke mobilabonnementet ditt til samme pris som ved bruk innenlands i Norge.

 • For SMS og samtaler FRA Norge til utlandet gjelder egne priser (velg fanen 'Til utlandet').

 • For fly, offshore og skip med dekning fra Telenor Maritime, se landsoversikt i listen. 

 • Skip som ikke har dekning fra Telenor Maritime, se egen prisliste

 • Egne priser gjelder for spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS (søk opp land i listen).

Nyttig å vite

i

Dette koster det å ringe hjem til Norge når du er i EU/EØS

Er du i EU/EØS og ringer til et norsk nummer, uavhengig av hvor denne personen befinner seg, så går det av dine inkluderte minutter.
i

Dette koster det å bruke telefonen i utlandet

 • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer innen EU/EØS, (f.eks ringe taxi når du er på ferie), så går dette av dine inkluderte minutter, dvs du betaler ikke noe ekstra. Kunder med begrenset inkluderte minutter betaler ordinær takst etter oppbrukte inkludert mengde.

 • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer utenfor EU/EØS så takseres dette som om du var hjemme i Norge og ringte til utlandet. Se priser i fanen Til utlandet.

 • Er du utenfor EU/EØS gjelder prisene i fanen I utlandet for det respektive land.

i

Land som inngår i EU/EØS

Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

Andre destinasjoner med EU-priser: Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, La Desirade, La Reunion, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Mayotte, Saint Barthelemy, San Marino, Storbritannia og St.Martin (FR).

i

Datakontroll Utland

 • Skal du til utlandet har alle med et abonnement fra oss Datakontroll Utland, som hjelper deg å holde kontroll over datakostnadene når du er i utlandet.
 • Du mottar SMS-varsling og blir stoppet fra å bruke mer data når du overskrider en standard beløpsgrense på 500,- per måned.
 • Datakontroll Utland blir aktivert straks du begynner å bruke data i utlandet, fra mobil eller Mobilt Bredbånd.
i

Ring Norden

Månedspris: 9,-
Med tjenesten Ring Norden kan du bruke alle dine inkluderte minutter når du ringer fra Norge til Norden. Når inkluderte minutter er brukt opp, betaler du minuttprisen som gjelder for ditt mobilabonnement. Merk at du ikke kan bruke av inkluderte minutter til å ringe spesialnummer.

Følgende land inngår i Ring Norden: Danmark, Finland, Island, Sverige og Åland.

Bestill tjenesten på Mine sider, eller send SMS med BESTILL RING NORDEN til 1999.

Surf trygt på WiFi i hele verden

Med vår sikkerhetsløsning SAFE kan du skru på tjenesten SAFE WiFi når du kobler deg til trådløse nett. Da får du en trygg linje å surfe på – uansett hvor du befinner deg. Mobiltrafikken blir kryptert, og dine personlige data er trygge.

Du kan bruke tjenesten på opptil fem mobiler og nettbrett samtidig.

Finn ut mer om SAFE WiFi