Telenor Datakontroll gir deg kontroll over datakostnadene når du er i Norge og i utlandet. Tjenesten blir aktivert straks du begynner å bruke data i utlandet.

Datakontroll

Du skal føle deg trygg når du har mobilabonnement hos Telenor. Datakontroll i Norge og utlandet gir deg full kontroll på din bruk av data

Trygghet med Datakontroll Norge

Du trenger aldri bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk når du har Datakontroll Norge. Tjenesten sørger for full stopp på bruk av data når du har brukt opp inkludert mengde. Har du barn med mobiltelefon gir dette en ekstra trygghet. Datakontroll Norge koster ingenting og kan bestilles med alle våre nye mobilabonnement med unntak av Mobil XL og XXL.
Vil du ha mer data når bruken er sperret, kan du bestille en ekstra datapakke her, eller i Mitt Telenor-appen

Abonnement for de under 21 år

Har du FriFamilie kan du bestille  et skreddersydd U21-abonnement for de som er under 21 år.  U21-abonnementene har Datakontroll Norge automatisk aktivert. 

Datakontroll Utland

Alle Telenor-kunder har tjenesten Datakontroll Utland inkludert i sitt abonnement. Datakontroll Utland hjelper deg med å holde kontroll på datakostnadene i utlandet, og aktiveres automatisk når du bruker data på mobilen/Mobilt Bredbånd utenfor Norge.

Slik fungerer Datakontroll Utland:
•      For at du ikke skal risikere at datakostnadene løper løpsk i utlandet, har alle våre abonnement en beløpsgrense for databruk på 500 kr per måned.
•      Du vil motta en SMS-varsling når du nærmer deg beløpsgrensen på 500 kr.
•      Du velger selv om du vil fortsette å bruke data i utlandet, ellers sperres abonnementet for videre databruk i utlandet ut måneden.

Merk at beløpsgrensen på 500 kroner i Datakontroll Utland ikke inkluderer eventuelle kjøp av ekstra datapakker i utlandet.

Datakontroll utland

Telenor har mange løsninger som gir deg kontroll på bruken din.

Full kontroll

Lave skuldre når mobilregningen kommer. Velg løsninger som gir deg og familien din trygg mobilbruk.

Mer om oversikt og kontroll
Fant du informasjonen du lette etter?