Telenor Datakontroll gir deg kontroll over datakostnadene når du er i Norge og i utlandet. Tjenesten blir aktivert straks du begynner å bruke data i utlandet.

Datakontroll

Du skal føle deg trygg når du har mobilabonnement hos Telenor. Datakontroll i Norge og utlandet gir deg full kontroll på din bruk av data

Trygghet med Datakontroll Norge

Du trenger aldri bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk når du har Datakontroll Norge. Tjenesten sørger for full stopp på bruk av data når du har brukt opp inkludert mengde. Har du barn med mobiltelefon gir dette en ekstra trygghet. Datakontroll Norge koster ingenting og er forhåndsaktivert i alle våre UNG og U21-abonnement. Dersom du ikke har et UNG eller U21-abonnement kan tjenesten aktiveres på Mine sider eller ved å sende SMS Bestill DKN til 1999

Vil du ha mer data når bruken er sperret, kan du bestille en ekstra datapakke her, eller i Mitt Telenor-appen

UNG abonnement

Våre UNG-abonnement gir deg fri bruk av alt som er inkludert i abonnementet av data, minutter, SMS og MMS i hele EU! I tillegg får du ubegrenset lagring av alle dine mobilbilder i Min Sky. Med UNG-abonnementene har du alltid full kontroll med Datakontroll Norge og Sikker Bruk. 

Datakontroll Utland

Med våre abonnement FRIHET og UNG, kan du bruke minutter, SMS, MMS og alt av inkluderte data i hele EU og EØS. I tillegg har alle Telenor-kunder tjenesten Datakontroll Utland inkludert i sitt abonnement. Datakontroll Utland hjelper deg med å holde kontroll på datakostnadene i utlandet etter at inkludert mengde er brukt opp (gjelder EU og EØS). Tjenesten aktiveres automatisk når inkludert mengde av data på mobilen/Mobilt Bredbånd er brukt opp utenfor Norge.

Slik fungerer Datakontroll Utland:
•      For at du ikke skal risikere at datakostnadene løper løpsk i utlandet, har alle våre abonnement en beløpsgrense for databruk på 500 kr per måned.
•      Du vil motta en SMS-varsling når du nærmer deg beløpsgrensen på 500 kr.
•      Du velger selv om du vil fortsette å bruke data i utlandet, ellers sperres abonnementet for videre databruk i utlandet ut måneden.

Merk at beløpsgrensen på 500 kroner i Datakontroll Utland ikke inkluderer eventuelle kjøp av ekstra datapakker i utlandet.

Datakontroll utland

Telenor har mange løsninger som gir deg kontroll på bruken din.

Full kontroll

Lave skuldre når mobilregningen kommer. Velg løsninger som gir deg og familien din trygg mobilbruk.

Mer om oversikt og kontroll
Fant du informasjonen du lette etter?