Telenor Utlandspriser for mobil Når du ringer til eller i utlandet gjelder andre priser enn i Norge. Det samme gjelder for bruk av SMS og data. Få oversikt over priser i utlandet.
FRIHET og UNG
FRIHET og UNG
FRIHET og UNG

Priser i utlandet

Se priser for data, tale og SMS/MMS i utlandet for det landet du skal reise til.
Merk! Finner du ikke landet du ønsker info om i oversikten, betyr dette at vi ikke har avtale om bruk av mobilen i dette landet.

Priser øvrige abonnement Kr. inkl. mva

Basistjenester øvrige abonnement

Tilleggstjenester

Operatør Systemer Kommentar

Priser til utlandet

Her finner du priser for å ringe og sende SMS/MMS til utlandet.
Merk! Denne oversikten gjelder alle abonnement (inkl. FRIHET/UNG).  


Se priser til utlandet

Forutsigbart i utlandet

Uansett mobilabonnement trenger du ikke bekymre deg for dyre datakostnader i utlandet. Bruk i EU/EØS er inkludert for FRIHET og UNG. For våre andre abonnement er maksprisen i EU 29,- per døgn.

Utenfor EU har vi delt inn verden i 3 soner med samme pris uansett hvilket mobilabonnement du har. Vi jobber for at du skal få best mulig hastighet også i utlandet, og vi har nå 4G-avtale i 71 land. 

Surfepakker aktiveres automatisk når du skrur på dataroamingen. Med makspriser surfer du trygt frem til pakken er brukt opp. Vil du surfe videre, kan du enkelt bestille en ekstra datapakke. De dagene du ikke surfer, betaler du selvfølgelig heller ikke.

Full kontroll

Husk å skru på roamingen!

Om dataroamingen automatisk er av eller på når du kommer til utlandet kommer an på mobilen din. Sjekk derfor under "Innstillinger" på telefonen at den er slått på. Først da kan du surfe.

Hjalp denne siden deg?