Telenor Utlandspriser for mobil Når du ringer til eller i utlandet gjelder andre priser enn i Norge. Det samme gjelder for bruk av SMS og data. Få oversikt over priser i utlandet.
Full kontroll
Full kontroll
Utenlandspriser

Priser i utlandet

Se priser for data, tale og SMS/MMS i utlandet for det landet du skal reise til. Vi jobber for at du skal få best mulig hastighet også i utlandet. Nå har vi 4G-avtale i 63 land.
Merk! Finner du ikke landet du ønsker info om i oversikten, betyr dette at vi ikke har avtale om bruk av mobilen i dette landet.

Priser øvrige abonnement Kr. inkl. mva

Basistjenester øvrige abonnement

Tilleggstjenester

Operatør Systemer Kommentar

Priser til utlandet

Her finner du priser for å ringe og sende SMS/MMS til utlandet.


Se priser til utlandet

Forutsigbart i utlandet

Uansett mobilabonnement trenger du ikke bekymre deg for dyre datakostnader i utlandet. Bruk i EU/EØS er inkludert for abonnement FRIHET og UNG. For våre andre abonnement er maksprisen i EU 29,- per døgn. Utenfor EU har vi delt inn verden i tre soner med samme pris uansett hvilket mobilabonnement du har.

Våre surfepakker for utlandet aktiveres automatisk når du skrur på dataroamingen. Med våre makspriser surfer du trygt frem til pakken er brukt opp. Du får beskjed når pakken er tom. Vil du surfe videre, kan du enkelt bestille en ekstra surfepakke. De dagene du ikke surfer, betaler du selvfølgelig heller ikke.

Full kontroll

Husk å skru på roamingen!

Om dataroamingen automatisk er av eller på når du kommer til utlandet kommer an på mobilen din. Sjekk derfor under "Innstillinger" på telefonen at den er slått på. Først da kan du surfe.

Hjalp denne siden deg?