Telenor Utlandspriser for mobil Når du ringer til eller i utlandet gjelder andre priser enn i Norge. Det samme gjelder for bruk av SMS og data. Finn priser til og fra ulike land og hvordan du kan gjøre mobilbruken i utlandet tryggere og billigere for deg.
Full kontroll
Full kontroll
Utenlandspriser
Bytt abonnement

Priser i utlandet

Skal du til EU/EØS har vi nå en veldig god nyhet å dele med deg! Vi lanserer nye abonnement, FRIHET og UNG, hvor all bruk er inkludert – i hele EU/EØS! Du betaler altså ingenting ekstra for å surfe, ringe eller sende SMS og MMS. Lik pris i Norge og EU/EØS - enklere blir det ikke, du kan bruke mobilen som hjemme når du er i utlandet! For å få bruk i EU/EØS inkludert må du først bytte til FRIHET eller UNG, det er kun våre nye abonnement som har denne unike fordelen.

Forutsigbart i utlandet

Uansett mobilabonnement trenger du ikke bekymre deg for dyre datakostnader i utlandet. Bruk i EU/EØS er inkludert for abonnement FRIHET og UNG. For våre andre abonnement er maksprisen i EU 29,- per døgn. Utenfor EU har vi delt inn verden i tre soner med samme pris uansett hvilket mobilabonnement du har.
Våre surfepakker for utlandet aktiveres automatisk når du skrur på dataroamingen. Med våre makspriser surfer du trygt frem til pakken er brukt opp. Du får beskjed når pakken er tom. Vil du surfe videre, kan du enkelt bestille en ekstra surfepakke. De dagene du ikke surfer, betaler du selvfølgelig heller ikke.

Full kontroll

Husk å skru på roamingen!

Om dataroamingen automatisk er av eller på når du kommer til utlandet kommer an på mobilen din. Sjekk derfor under "Innstillinger" på telefonen at den er slått på. Først da kan du surfe.

Priser i utlandet

Se priser for data, tale og SMS/MMS i utlandet for det landet du skal reise til. Vi jobber for at du skal få best mulig hastighet også i utlandet. Nå har vi 4G-avtale i 63 land.

Merk! Finner du ikke landet du ønsker info om i oversikten, betyr dette at vi ikke har avtale om bruk av mobilen i dette landet.

Priser øvrige abonnement Kr. inkl. mva

Basistjenester øvrige abonnement

Tilleggstjenester

Operatør Systemer Kommentar

Priser til utlandet

Her finner du priser for å ringe og sende SMS/MMS til utlandet.


Se priser til utlandet
Kort innholdsoppsummering
Full kontroll
Full kontroll
Full kontroll
Dette er kun eksempler, og det er store forskjeller på nettsider, mailtyngde og filmkvalitet. Husk at apper som oppdateres automatisk også trekker datamengde. Generelt tar disse tingene mye data og varierer alt etter kvalitet og type tjeneste: streaming og opplasting av film og bilder, nedlasting av apper og live-tracking på f.eks kart.
Hjalp denne siden deg?