Priser utland

Her finner du priser på å ringe til utlandet fra Norge og hva det koster når du ringer fra utlandet til Norge, i tillegg til priser på databruk.

Med Datakontroll Utland og Mitt Telenor-appen får du full kontroll på surfingen i utlandet.

Bruk mobilen som hjemme!

På reise i land i EU, EØS eller Storbritannia? Da kan du bruke fri tale og SMS/MMS og all data du har – akkurat som hjemme i Norge.

Les mer under Fri bruk i EU/EØS

Utlandspriser: Ikon for fri tale i EU og EØS

Ringer du mer enn 35 minutter i måneden til land i Europa?

Med tjenesten Ring EU/EØS kan du snakke med kjente og kjære så mye du vil – for kun 79,- i måneden.

Finn ut mer

 • For SMS og samtaler FRA Norge til utlandet gjelder egne priser (velg fanen 'Til utlandet').

 • For fly, offshore og skip med dekning fra Telenor Maritime, se landsoversikt i listen. 

 • Skip som ikke har dekning fra Telenor Maritime, se egen prisliste

 • Egne priser gjelder for spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS (søk opp land i listen).

Nyttig å vite om utlandspriser

i

Fri bruk i EU/EØS

Når du befinner deg i EU/EØS og Storbritannia (med unntak av kanaløyene) kan du bruke mobilabonnementet ditt til samme pris som ved bruk innenlands i Norge. Det betyr at du kan surfe, streame og spille som du vil, uten å bekymre deg for ekstrakostnader.

i

Dekning og hastighet i utlandet

Vi legger ingen begrensninger på din datahastighet eller bruk av datakvote i utlandet. Dekning og hastighet påvirkes av hvilken teknologi som er tilgjengelig, hvilken dekning operatørene tilbyr og kvaliteten på forbindelsen mellom Norge og landet du befinner deg i. Se tilgjengelig teknologi ved å velge "I utlandet", ønsket land og "Se operatørliste."

Andre forhold som påvirker dekning og hastighet:

 • Dekningen kan variere som følge av antallet personer som ringer og surfer samtidig i det aktuelle området.

 • Muligheten til å ringe og/eller surfe innendørs påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen man befinner seg.

 • Hvilken mobiltelefon, nettbrett, modem eller ruter man har vil også ha betydning for hvordan dekningen og hastigheten oppleves.

 • Nedlastingshastighet kan i tillegg være begrenset av hvilken mobilabonnement man har.

i

WiFi Tale i utlandet

Du kan ikke bruke WiFi Tale i utlandet, kun i Norge.

i

Utilsiktet gjesting (roaming)

Vær oppmerksom på at dersom du befinner deg i grenseområdet mellom ett eller flere land kan du oppleve å bli koblet på nettverket i nabolandet. Første gang du blir koblet til et nettverk i et nytt land får du en velkomstmelding med prisinformasjon på SMS. Les meldingen du mottar og gjør deg kjent med innholdet.

For å hindre uønsket gjesting i et annet nett anbefales at du slår av «dataroaming» på enheten din. Med «gjesting» og «roaming» menes at din enhet er koblet opp på en annen tilbyders nett enn Telenors nett.

i

Ring EU/EØS

Ringer du mer enn 35 minutter i måneden til land i EU/EØS? Da vil det lønne seg å ha tjenesten Ring EU/EØS.

Tjenesten gjelder for disse landene:

Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

I tillegg gjelder tjenesten for Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, La Desirade, La Reunion, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Mayotte, Saint Barthelemy, San Marino, Storbritannia og St.Martin (FR).

Pris: 79,-/md.

Bestill tjenesten på Mine sider, eller send SMS med BESTILL RING EU til 1999.

Les mer om Ring EU/EØS

i

Dette koster det å ringe hjem til Norge når du er i EU/EØS

Er du i EU/EØS og ringer til et norsk nummer, uavhengig av hvor denne personen befinner seg, så går det av dine inkluderte minutter.
i

Dette koster det å bruke telefonen i utlandet

 • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer innen EU/EØS, (f.eks ringe taxi når du er på ferie), så går dette av dine inkluderte minutter, dvs du betaler ikke noe ekstra. Kunder med begrenset inkluderte minutter betaler ordinær takst etter oppbrukte inkludert mengde.

 • Er du utenfor Norge men innen EU/EØS og ringer til et nummer utenfor EU/EØS så takseres dette som om du var hjemme i Norge og ringte til utlandet. Se priser i fanen Til utlandet.

 • Er du utenfor EU/EØS gjelder prisene i fanen I utlandet for det respektive land.

i

Ringe spesialnummer fra eller i utlandet

Ringe spesialnummer fra utlandet

Hvis du ringer til norske spesialnumre gjelder egne priser. Du kan kun ringe til spesialnumre i seriene 800-, 813- og 815 xx xxx. Ringer du fra EU/EØS gjelder norske priser for å ringe spesialnumre i Norge. Ringer du fra et land utenfor EU/EØS er prisen det samme som å ringe hjem til Norge fra det landet du befinner deg i. Se priser til spesialnummer

Ringe spesialnummer i utlandet

Samtaler fra en mobiltelefon i Norge til et ordinært spesialnummer i et annet land, har samme priser som for øvrige samtaler til landet. Det eneste unntaket er 'internasjonale grønne nummer' som starter med 00800. Disse prises med en startpris på kr 0,99 og deretter kr 0,99 per minutt.

i

Land som inngår i EU/EØS

Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Island, Italia, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

Andre destinasjoner med EU-priser: Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, La Désirade, Réunion, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Mayotte, Saint Barthélemy, San Marino, Storbritannia og Saint Martin (FR).

i

Datakontroll Utland

 • Skal du til utlandet har alle med et abonnement fra oss Datakontroll Utland, som hjelper deg å holde kontroll over datakostnadene når du er i utlandet.
 • Du mottar SMS-varsling og blir stoppet fra å bruke mer data når du overskrider en standard beløpsgrense på 500,- per måned.
 • Datakontroll Utland blir aktivert straks du begynner å bruke data i utlandet, fra mobil eller Mobilt Bredbånd.
Ikon for EU

Ring EU/EØS

Tjenesten for deg som ringer mer enn 35 minutter i måneden til land i EU/EØS.

Les mer
Ikon for datapakke - utlandspriser

Trenger du mer data?

Du får SMS når din data er brukt opp. Kjøp ekstra datapakke eller vent til neste dag.

Les mer
Ikon for Datakontroll Utland - utlandspriser

Datakontroll Utland

Hjelper deg å holde kontroll på datakostnadene. Tjenesten er automatisk aktivert.

Les mer
Ikon for enheter - utlandspriser

Ingen overraskelser

Makspriser per dag gir deg full kontroll på databruken.

Ikon for roamin - utlandspriser

Populære destinasjoner

Gode avtaler i hele verden bl.a. i Thailand og USA.

Surf trygt på WiFi i hele verden

Med vår sikkerhetsløsning SAFE kan du skru på tjenesten SAFE WiFi når du kobler deg til trådløse nett. Da får du en trygg linje å surfe på – uansett hvor du befinner deg. Mobiltrafikken blir kryptert, og dine personlige data er trygge.

Du kan bruke tjenesten på opptil fem mobiler og nettbrett samtidig.

Finn ut mer om SAFE WiFi