Min Video

Min Video

Min Video hjelper deg å navigere i jungelen av filmer, serier, tv-underholdning og snutter – basert på dine preferanser, hvilke kanaler og strømmetjenester du har.

Last ned Min Video ved å klikke på en av lenkene.

apple     android

Innholdet i Min Video er delt inn i 4 kategorier, med unik og tilpasset funksjonalitet:
  • Clips: Se korte klipp av videoer innen en rekke sjangre. Ted Talks, morsomt innhold fra YouTube og masse mer.
  • Filmer: Hjelper deg å finne en film for kvelden, med informasjon om hvor den er tilgjengelig og hva det eventuelt koster å leie filmen.
  • Serier: Følg dine favoritt-serier, og med seriefølgeren varsles du når det kommer nye episoder og sesonger av dine favoritter.
  • TV: En moderne versjon av TV-guiden, med mulighet for å sette på varsling når ditt yndlingsprogram kommer på TV.
Gratis FOX+
Vi har også inkludert en rekke serier fra FOX+ som du kan se direkte i appen. Dette inkluderer serier som Prison Break, Family Guy og Empire.

Mer data?
Min Video er tett integrert med Mitt Telenor-appen. Du kan se hvor mye data du har brukt, eller har igjen denne måneden, og hvor mye hver film/serien vil kreve. Trenger du mer data for å se filmen/serien, kan du kjøpe rett fra Min Video-appen.

Tilbakemeldinger
Vi vil gjerne ha din tilbakemelding! Dette er første versjon av appen og den vil utvikles og forbedres kontinuerlig basert på feedback fra brukerne. Gi dine tilbakemeldinger i vår Facebook-gruppe eller direkte i appen.

Support
Får du ikke logget inn send oss en e-post til minvideo@filmgrail.com. Opplever du feil med Min Video-tjenesten, benytt tilbakemeldingsfunksjonen i appen, eller send e-post til minvideo@filmgrail.com. Du kan også finne spørsmål og svar fra andre brukere på vår Facebook-side.

Spørsmål og svar