1. Velg et trygt abonnement

Mange velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du for mer enn 109,- i måneden som er månedsprisen for abonnementet Trygg Start, lønner det seg å velge dette. Med Trygg Start får barna et abonnement tilpasset deres bruk, og du får full kontroll på bruk og kostnadene. Les mer om Trygg Start

Inkludert i Trygg Start

Mobilmerket: En leken øvelse laget i samarbeid med Kors på Halsen. Den skal bidra til at barna lærer mer om mobilbruk og bevisstgjøres på å ta smarte valg – enten de allerede har eller ønsker seg egen mobil.

Fri bruk av ringeminutter/SMS/MMS og 400 MB data i Norge og EU/EØS: At abonnementet har fri bruk av ringeminutter, betyr at barnet alltid kan ringe hjem - noe som gir ekstra trygghet.

Data Rollover: Ubrukt data overføres automatisk til neste måned

Over 13 år?

For de som er over 13 år, er abonnementet U18 en perfekt match! Les mer om U18

Samle familien hos Telenor

Det kan være vanskelig å vite hvilke abonnement som passer til hvem. Vil du ha hjelp til å finne den beste løsningen for din familie?

Kom i gang her

2. Velg en mobil som er kjent

Ifølge Medietilsynet får de fleste barn sin første mobil i 9-årsalderen, og blant 11-åringene har over 90 prosent egen smarttelefon. Man kan lett gå seg vill i utvalget av smarttelefoner og hva slags mobil du skal velge. Et godt tips er å velge noe kjent. Det er lettere å være til hjelp og ha kontroll når du selv kjenner operativsystemet og mobilmerket.

Se mobiler for barn og unge

3. Husk hvordan barna bruker mobilen

Det kan gå litt fort i svingene for de yngste, og telefonen er ofte utsatt for riper og knust skjerm. Kjøper du mobil med SWAP får du skjermforsikring med på kjøpet.

Mistet, stjålet eller ødelagt mobil
Nå får du vår beste forsikring, SWAP Pluss inkludert i 2 måneder. Da er mobilen sikret hvis den blir mistet, stjålet eller ødelagt, enten det er på lekeplassen eller i utlandet. Er uhellet ute, får du en tilsvarende mobil neste virkedag - i hele EU! Les mer om SWAP

4. Full kontroll med Mitt Telenor

  • Du kan administrere alle abonnement og SWAP-avtaler fra Mitt Telenor-appen, også om du ikke selv er Telenor-kunde.

  • Alt på en faktura. Du får en samlefaktura, slik at du betaler en felles regning for hele familien.

  • Hvis datamengden brukes opp kan du enkelt bestille ekstra datapakker i Mitt Telenor-appen.

  • Barnet kan også følge sitt eget forbruk i appen.

Les mer om Mitt Telenor

5. Mer data

Ekstra data kommer alltid godt med, og med Data Rollover får du ubrukt data fra en måned automatisk med videre til neste måned.

Med Familiebonus kan du få bonusdata helt kostnadsfritt, alt du må gjøre for å komme i gang er å samle minst 3 produkter. Hvert Telenor-abonnement og SWAP-avtale gir 1 GB ekstra data - hver måned! Les mer om Familiebonus