Få både mobil og abonnement til barna for 268.- per måned!

1. Velg et trygt abonnement

Med U11 får barna et abonnement tilpasset deres bruk, og du som forelder har full kontroll på bruk og kostnaden. Månedsprisen for U11 er kun 99,-.

Nyttige tjenester som er automatisk aktivert i U11

Inkludert i U11

Fri bruk av ringeminutter/SMS/MMS og 100 MB data i Norge og innen EU/EØS. At abonnementet har fri bruk av ringeminutter, betyr at barnet alltid kan ringe hjem - noe som gir ekstra trygghet.

Ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky Unge mobilbrukere er ofte glad i å ta bilder med mobilen, og med Min Sky frigjøres plass på mobilen når alle bildene lagres i skyen.

Data Rollover Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

?

Kontantkort eller abonnement?

Mange foreldre velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du for mer enn 99,- i måneden lønner det seg å velge vårt U11-abonnement som koster 99,-/mnd. Det er tryggere for barnet, du får du bedre kontroll på både bruk og mobilregning - og du slipper å lade når kontantkortet er tomt. 

?

Over 11 år?­

Er barnet over 11 år anbefaler vi et U18-abonnement med litt mer data. Les mer om U18 >

2. Velg en mobil som er kjent

Man kan lett gå seg vill i utvalget av smarttelefoner. Velg noe kjent. Det er lettere å være til hjelp og ha kontroll når du selv kjenner operativsystemet og mobilmerket.

Vi har gjort det enkelt for deg - velg en startpakke!

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 er en god og rimelig smarttelefon med funksjoner som gir en brukeropplevelse som er både enkel og morsom. Kameraet tar gode bilder både på dagtid og om kvelden, og mobilen har også fingertrykksensor og ansiktsgjenkjenning. Her får du mye mobil for pengene! I tillegg inkluderer vi deksel.
i

Når du kjøper mobil med SWAP

Når du kjøper mobil med SWAP betaler du ingenting nå, men en fast lav månedspris i 24 måneder. Skjermforsikring er alltid inkludert. 

Etter 12 månder kan du bytte til ny mobil – hvis du vil. Du starter da en ny SWAP-avtale og vi sletter resterende betaling på den gamle mobilen.

i

Bestilling av startpakke

Startpakke gjelder kjøp av Samsung Galaxy A6 med SWAP og abonnementet U11. Deksel inkluderes i tilbudet. Startpakken kan kun bestilles via denne siden og er ikke tilgjengelig i våre Telenorbutikker eller i vår ordinære nettbutikk.

3. Husk hvordan barna bruker mobilen

Det kan gå litt fort i svingene for de yngste, og telefonen er ofte utsatt for riper og knust skjerm. Kjøper du mobil med SWAP får du skjermforsikring med på kjøpet. Da betaler du kun en egenandel på 500,- første gang uhellet inntreffer. Her kan det være mange tusenlapper å spare.

Mistet, stjålet eller ødelagt mobil
Nå får du vår beste forsikring, SWAP Pluss inkludert i 3 måneder (normalpris 59,-/mnd). Da er mobilen sikret hvis den blir mistet, stjålet eller ødelagt, enten det er på lekeplassen eller i utlandet. Er uhellet ute, får du en tilsvarende mobil neste virkedag - i hele EU! Les mer om SWAP

Sikker bruk på nett
Med Startpakken får du abonnementet U11, her inkluderer vi Datakontroll og Sikker Bruk, som sperrer for uønsket bruk og sikrer at du ikke får overraskelser på regningen.

4. Det er enkelt for deg

  • Du kan administrere alle abonnement og SWAP-avtaler fra Mitt Telenor-appen, også om du ikke selv er Telenor-kunde.
  • Alt på en faktura. Du får en samlefaktura, slik at du betaler en felles regning for hele familien.
  • Hvis datamengden brukes opp kan du enkelt bestille ekstra datapakker i Mitt Telenor-appen. 
  • Barnet kan også følge sitt eget forbruk i appen.

5. Fra 100 MB til 1 GB med Familiebonus

Med Familiebonus får du ekstra data helt kostnadsfritt, alt du må gjøre for å komme i gang er å samle minst 3 produkter. Hvert Telenor-abonnement og SWAP-avtale gir 0,5 GB ekstra data i Familiebonus. Det vil si at med startpakken kvalifiserer du til 1 GB ekstra data - hver måned! Les mer om Familiebonus

Trenger du hjelp?

Kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg så raskt som mulig.

Chat

Chat med oss

Vi hjelper deg direkte i nettbutikken
Hverdager 08-16

Facebook

Kontakt oss på Facebook

Hverdager 08-20, helger 10-20
Helligdager 10-18

915 09000

Ring oss

Alle dager 08-20
Helligdager 10-18