1. Velg et trygt abonnement

Med U11 får barna et abonnement tilpasset deres bruk, og du som forelder har full kontroll på bruk og kostnaden. Månedsprisen for U11 er kun 99,-.

Nyttige tjenester som er automatisk aktivert i U11

Inkludert i U11

Fri bruk av ringeminutter/SMS/MMS og 100 MB data i Norge og innen EU/EØS. At abonnementet har fri bruk av ringeminutter, betyr at barnet alltid kan ringe hjem - noe som gir ekstra trygghet.

Ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky Unge mobilbrukere er ofte glad i å ta bilder med mobilen, og med Min Sky frigjøres plass på mobilen når alle bildene lagres i skyen.

Data Rollover Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

?

Kontantkort eller abonnement?

Mange foreldre velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du for mer enn 99,- i måneden lønner det seg å velge vårt U11-abonnement som koster 99,-/mnd. Det er tryggere for barnet, du får du bedre kontroll på både bruk og mobilregning - og du slipper å lade når kontantkortet er tomt. 

?

Over 11 år?­

Er barnet over 11 år anbefaler vi et U18-abonnement med litt mer data. Les mer om U18

2. Velg en mobil som er kjent

Man kan lett gå seg vill i utvalget av smarttelefoner. Velg noe kjent. Det er lettere å være til hjelp og ha kontroll når du selv kjenner operativsystemet og mobilmerket.
Se hele utvalget i nettbutikken

3. Husk hvordan barna bruker mobilen

Det kan gå litt fort i svingene for de yngste, og telefonen er ofte utsatt for riper og knust skjerm. Kjøper du mobil med SWAP får du skjermforsikring med på kjøpet.

Mistet, stjålet eller ødelagt mobil
Nå får du vår beste forsikring, SWAP Pluss inkludert i 2 måneder. Da er mobilen sikret hvis den blir mistet, stjålet eller ødelagt, enten det er på lekeplassen eller i utlandet. Er uhellet ute, får du en tilsvarende mobil neste virkedag - i hele EU! Les mer om SWAP

4. Mitt Telenor gjør det enkelt for deg

  • Du kan administrere alle abonnement og SWAP-avtaler fra Mitt Telenor-appen, også om du ikke selv er Telenor-kunde.
  • Alt på en faktura. Du får en samlefaktura, slik at du betaler en felles regning for hele familien.
  • Hvis datamengden brukes opp kan du enkelt bestille ekstra datapakker i Mitt Telenor-appen. 
  • Barnet kan også følge sitt eget forbruk i appen.
Les mer om Mitt Telenor

5. Fra 100 MB til 1 GB med Familiebonus

Med Familiebonus får du ekstra data helt kostnadsfritt, alt du må gjøre for å komme i gang er å samle minst 3 produkter. Hvert Telenor-abonnement og SWAP-avtale gir 0,5 GB bonusdata - hver måned! Les mer om Familiebonus