Innendørsdekning

4G Tale
Vi er opptatt av at du skal kunne bruke mobilen din overalt. Derfor bygger vi nettet vårt på en helt unik måte slik at du også kan bruke mobilen der mobilsignalene ikke når frem.

Visste du at folk faktisk bruker mobilen mest innendørs? Derfor er vi i Telenor opptatt av å gi deg best mulig innendørsdekning. Vi bygger også ut i hele landet for å gi deg best mulig geografisk dekning der du ferdes og er.Undersøkelser viser at manglende taledekning fortsatt er det som irriterer mest, derfor har vi lansert følgende produkter:

4G Tale

4G Tale er nå og i fremtiden det viktigste produktet for at du skal kunne ringe overalt uten brudd og med super kvalitet. Telenor bygger alltid med 800 MHz-frekvensen og dette er viktig for at du skal ha god innendørsdekning. Denne måten å bygge 4G gir også god dekning utendørs.

Mange bygninger med mye glass og betong slipper ikke alltid gjennom tradisjonelle signaler, men 800 MHz-frekvensen går gjennom disse materialene. Dermed blir opplevd data- og talekvalitet merkbart bedre både innendørs og i bilen, og vi bygger mer med 800 MHz-frekvensen enn noen andre. Les mer om 4G Tale

Wifi Tale

Med Wifi Tale kan du ringe med suveren talekvalitet helt uten mobildekning, det eneste du trenger er et WiFi-nett. Kvaliteten er like god som for 4G Tale og sikrer at man har god innendørsdekning. Med WiFi Tale slipper du hakkete samtaler eller meldinger som ikke sendes. Enklere blir det ikke, ring og send meldinger over det trådløse nettet. Les mer om WiFi Tale

Dårlig dekning på jobb?

Med signalforsterkeren Cel-Fi får din bedrift bedre innendørsdekning. Les mer om Cel-Fi

Dekning i verdensklasse, der du er

Vi har flest basestasjoner i Norge, og er størst på 4G+. Det betyr at det alltid er tilstrekkelig kapasitet i nettet vårt, selv i travle perioder når mange er på nett samtidig. Vi har allerede 4G-dekning til mer enn 98% av befolkningen, og snart har hele 80% av Norges areal 4G, men vi gir oss ikke der. Vi fortsetter å bygge for at du alltid skal ha den beste mobilopplevelsen.