Ta tidlig krimpåske med den gufne svenske godbiten «Veronika»

Telenor T-We

Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann spiller hovedrollene i psykologisk thriller med overnaturlige elementer.

For de av oss som kjenner en dragning mot mord og mysterier, nærmer årets viktigste  høytid seg med stormskritt.

Men det er ingen grunn til å vente til den stille uken: Strømmetjenestene bugner av kriminell ferskvare som venter på å bli slukt her og nå.  

På SkyShowtime er det endelig premiere på den svenske småby-thrilleren «Veronika», der en politikvinne på randen av sammenbrudd kommer stadig nærmere mørke hemmeligheter i lokalsamfunnet. 

PS: Som T-We-kunde får du førpremiere på denne nye serien, selv om du ikke har valgt SkyShowtime ennå! Bla videre nedover for å lese mer.

Vil du ha flere serietips fra SkyShowtime? Her er de beste nye seriene på strømmetjenesten.

Strøm Veronika på SkyShowtime

  • Se på SkyShowtime

  • Krim med en nifs undertone

  • Med Alexandra Rapaport og Tobias Santelmann

  • Førpremiere på de to første episodene i T-We

  • De to første episodene er åpne for alle T-We-kunder (med og uten SkyShowtime valgt inn)

  • To nye episoder hver uke

Se SkyShowtime med T-We

Piller, mareritt og hallusinasjoner

Veronika (Alexandra Rapaport) er politibetjent og tobarnsmor, og bor sammen med ektemannen Tomas (Tobias Santelmann) i en tilsynelatende normal familietilværelse. 

Likevel: Noe – en hel del, faktisk – skurrer. Veronika skjuler en tung pilleavhengighet, sliter med mareritt om nettene og opplever hallusinasjoner der en gutt som døde for flere år siden viser seg for henne. 

Snart viser det seg at Veronikas syner er knyttet til høyst reelle drap som finner sted i småbyen, og at hovedpersonens paranormale tilbøyeligheter kan hjelpe henne i jakten på en morder som er på frifot.      

Bilde fra Veronika på SkyShowtime.

Rapaport og Santelmann overbeviser

«Veronika» er et sterk tilskudd til den skandinaviske TV-krimtradisjonen – ikke minst på grunn av Alexandra Rapaport («Gåsmamman) og Tobias Santelmann («Exit»), som overbeviser som ektepar i krise, samtidig som de bringer et menneskelig element inn i mordgåten.  

Manusforfatterne Katja Juras og Anna Lindblom finner ikke opp kruttet på nytt med denne serien – råttenskap i lokalsamfunnet, fortrengte traumer og en plaget kvinnelig etterforsker er tross alt velkjente faktorer i nordisk noir

Men med sin appellerende blanding av overnaturlige elementer, elegant filmestetikk og solid skuespill, skiller «Veronika» seg såpass fra røkla at du gjør lurt i å sjekke den ut.   

Ta en titt på traileren under.

(Artikkelen fortsetter etter traileren)

Gladnyhet: Førpremiere for deg som T-We-kunde

Som T-We-kunde har du sjansen til å se begynnelsen av «Veronika» før den slippes på SkyShowtime!  I T-We-portalen ligger nemlig de to første episodene som en førpremiere fra og med i dag, to dager før den ordinære premieren 22. mars.

Disse episodene kan sees av alle T-We-kunder, selv de som kanskje ikke har valgt inn SkyShowtime i sitt abonnement.

Bilde fra Veronika på SkyShowtime.

For å finne episodene kan du søke opp «Veronika» i T-We-portalen, eller se etter det store «Veronika»-bildet som vi har lagt på forsiden.

De resterende episodene av serien utkommer to av gangen hver fredag fremover. For å se disse må du ha valgt SkyShowtime i ditt T-We-abonnement. Om du ønsker å gjøre dette, kan du klikke på knappen under.

God fornøyelse!

Velg SkyShowtime med T-We

Flere serietips