Internett

Visste du dette om Trådløst Bredbånd?

Raskt, stabilt og trygt bredbånd – uten å grave! Er det mulig? Dette må du kjenne til om Trådløst Bredbånd fra Telenor.

Mor og sønn med PC og Trådløst Bredbånd på kjøkkenet

Bredbånd handler ikke lenger bare om kabler i bakken og inn i huset. Hos Telenor får du nemlig bredbånd levert over et raskt og trygt mobilnett – både hjemme og på hytta.

De 5 viktigste fordelene med Trådløst Bredbånd fra Telenor er:

Ubegrenset – Enkelt – Raskt – Stabilt – Trygt

Her er alt du trenger å vite:

1. Ubegrenset

Selv om bredbåndet kommer via mobilnettet, trenger du ikke å stresse med tanken på å bruke for mye data. Med Trådløst Bredbånd har du ubegrenset data inkludert hver måned, så det er bare å strømme og surfe i vei – uansett hvor mange som er påkoblet. Og du har alltid maks hastighet.

Perfekt både hjemme og på hytta!

Bestill trygt, raskt og stabilt Trådløst Bredbånd ›

2. Enkelt

Trådløst Bredbånd krever svært liten egeninnsats. Du trenger verken å grave på eiendommen din, eller koble sammen ting selv. En installatør monterer bare en diskret antenne på fasaden din, og antennen vil deretter sørge for at du får optimal hastighet og stabilitet.

Trådløst Bredbånd-antenne på fasade

Installatøren kobler også opp ruteren, sjekker at du er på nett og gir råd om best mulig trådløs dekning – slik at du er helt trygg på at nettet er sterkt og stabilt, og at alt fungerer som det skal.

Få fiberhastigheter uten graving ›

3. Raskt

Du får lynraske hastigheter via Telenors raske og trygge mobilnett: Trådløst Bredbånd bruker automatisk best mulig tilgjengelig hastighet der du bor eller har hytte – enten 5G eller 4G.

For å få raskest mulig hastighet, må du ha 5G-dekning, og der du foreløpig ikke kan få 5G, får du 4G. Antennen vil uansett være klargjort for 5G, slik at du ikke trenger å bytte den ut når 5G-nettet er bygget ut også i ditt område. 

Sjekk dekningen på dekningskartet ›

4. Stabilt

Trådløst Bredbånd er en robust og stabil løsning, men vær obs på hvilket utstyr du bruker hjemme. Her er det forskjeller både med tanke på funksjonalitet, effekt og tilleggsfordeler.

WiFi-ruter 2 fra Telenor

Som eneste internettleverandør tilbyr Telenor en ruter med den nyeste WiFi 6E-standarden – som gir høyere hastigheter, bedre dekning og stor kapasitet. Ruteren kan også utvides med forsterker, om du har behov for det.

Med utstyret følger også en fornøydgaranti – Alltid WiFi – som garanterer at du alltid er fornøyd med internettdekningen. Garantien inkluderer blant annet unik tilgang til WiFi-eksperter som kan hjelpe deg med oppsett, optimalisering, feilretting og spørsmål – helt uten ekstra kostnad.

5. Trygt

Alle Telenors Trådløst Bredbånd-abonnement inkluderer tjenester og fordeler som sikrer en trygg og stabil forbindelse i alle rom:

 • Nettvern+ er et kraftig sikkerhetsfilter i nettet, som effektivt blokkerer falske og utrygge nettsider, slik at du er ekstra godt beskyttet mot svindelforsøk.

 • Med vår Alltid På Nett-garanti har du i tillegg en ekstra trygghet hvis noe skulle skje med nettet ditt. Har du mobilabonnement fra Telenor, og vi ikke løser feilen i løpet av servicesamtalen, får du en datapakke på 200 GB, slik at du kan fortsette å bruke nettet som vanlig til feilen er rettet.

 Derfor er du tryggere hos Telenor ›

I tillegg har Telenor et døgnbemannet sikkerhetssenter, hvor sikkerhetseksperter nøye overvåker trafikken på nettet. Kombinasjonen av markedsledende teknologi, avansert kompetanse og manuelle analyserutiner gjør det mulig å oppdage dataangrep og trusler som ellers ville blitt oversett.

Hvilket abonnement passer best for deg?

Skal du ha Trådløst Bredbånd hjemme eller på hytta? Vil du ha TV- og strømmetjenesten T-We inkludert i abonnementet ditt?  Uansett hvilket behov du har, har Telenor en løsning!

Her er en oversikt over alle Trådløst Bredbånd-abonnement og -priser. Du kan også sjekke hva du kan få på din adresse.

 • Kampanje med TV
  Trådløst Bredbånd med TV

  Trådløst Bredbånd med TV

  Fra 920,-/md.

  Kampanje! Velger du både Bredbånd og TV kan du få dette til en gunstig kampanjepris i 6 måneder + 99,-/md. for leie av TV-boks. Antenne fra 1999,- tilkommer. Det er fri installasjon.

  • 500 Mbps og TV - 1120,-/md. i 6 måneder! Deretter 1598,-/md.

  • 250 Mbps og TV - 920,-/md. i 6 måneder! Deretter 1398-/md.

  • 100 Mbps og TV - 920,-/md. i 6 måneder! Deretter 1278,-/md.

  • 50 Mbps og TV - 920,-/md. i 6 måneder! Deretter 1248,-/md.

  Om abonnementet:

  • Fri bruk - ingen begrensning

  • Utendørs antenne - For å få Trådløst bredbånd må du ha en utvendig antenne.
   Pris for antennen er 1999,- inkl. montering, ved 12 måneders avtaleperiode på bredbåndet. (Ordinærpris kr. 4995,-)

  • Abonnementet kan kun benyttes på installasjonsadressen. Hastigheten gjelder nedlasting og kan variere etter kapasitet og andre forhold i nettet.

  • Inkluderer TV- og strømmetjenesten T-We

  Sjekk tilgjengelighet
 • Kun Trådløst Bredbånd

  Trådløst Bredbånd

  Fra 749,-/md.

  500 Mbps - 1099,-/md.

  250 Mbps - 899,-/md.

  100 Mbps - 779,-/md.

  50 Mbps - 749,-/md.

  Om abonnementet:

  • Fri bruk - ingen begrensning

  • Utendørs antenne - For å få Trådløst bredbånd må du ha en utvendig antenne.
   Pris for antennen er 1999,- inkl. montering, ved 12 måneders avtaleperiode på bredbåndet. (Ordinærpris kr. 4995,-)

  • Abonnementet kan kun benyttes på installasjonsadressen. Hastigheten gjelder nedlasting og kan variere etter kapasitet og andre forhold i nettet.

  Sjekk tilgjengelighet


For å få Trådløst Bredbånd trenger du en ruter og liten utendørs antenne.
Pris for antennen er 1999,- inkl. montering, ved 12 måneders avtaleperiode på bredbåndet. Uten avtaleperiode er prisen kr. 4995,-. Det er fri installasjon. Frakt 149,- tilkommer.

Trenger du raskt og stabilt internett på hytta? Les mer og bestill her

Om hastighet og abonnement
 • Abonnementet kan kun brukes på installasjonsadressen, og vil ikke fungere andre steder. Se vilkår for Trådløst Bredbånd

 • Antennen kan kun brukes til Trådløst Bredbånd fra Telenor.

 • Oppgradere abonnementet gjør du på Mine sider

 • Har du ytterligere spørsmål til abonnementet kan du ringe 91509000