Internett

Fire grunner til å ha Trådløst Bredbånd på hytta

Nå kan du få like bra internett på hytta som hjemme – uten at du trenger å ta et eneste spadetak.

Trådløst Bredbånd på hytta: Mann i grå genser sitter ute på hytta og surfer på en PC.

For mange av oss er ferie og fridager synonymt med hytteliv. Det er noe helt eget ved å trekke ut av byen og senke skuldrene, med hverdagens mas på trygg avstand. 

Noen ganger betyr det å være helt frakoblet alt elektronisk utstyr – men andre ganger slapper vi faktisk best av hvis internettlinjen er rask og stabil.

Med Trådløst Bredbånd på hytta er det heldigvis enklere enn noen gang å fikse kjapt og pålitelig nett til hytta.

Her er fire gode grunner til at du bør få Trådløst Bredbånd på hytta:

Bestill Trådløst Bredbånd til hytta

1. Ingen datakvote

I en tid der vi gamer, strømmer serier og har hyttekontor, er datamengde viktigere enn noen gang. 

Med Trådløst Bredbånd på hytta trenger du ikke å stresse med tanken på å bruke for mye data, du kan rett og slett bruke nettet som hjemme – uten begrensninger. Barna kan spille på nett når de trenger en liten pause, eller du kan gjøre unna noen oppgaver på jobben.

Trådløst Bredbånd på hytta

Det betyr også at du kan strømme fotballkamper og se hele sesonger av favorittserien. Et fint alternativ hvis du for eksempel har parabolantenne i dag. 

2. Enkel installasjon

Bekymret for at du må grave opp eiendommen for å få stabilt bredbånd inn i hytta? Det trenger du ikke å være. 

Når du bestiller Trådløst Bredbånd på hytta vil vi sende en installatør som monterer en antenne på fasaden din. Antennen er diskret, og vil sørge for at du får optimal hastighet og stabilitet. Installatøren kobler også opp ruteren, sjekker at du er på nett og gir råd om best mulig trådløs dekning.

Trådløst Bredbånd antenne

Du kan være helt trygg på at nettet er sterkt og stabilt, og at alt fungerer som det skal før vi reiser. Med andre ord: Det er svært liten egeninnsats som kreves etter at Trådløst Bredbånd på hytta er bestilt.

3. Like stabilt som hjemme

Trådløst Bredbånd er en like robust og stabil løsning som den du er vant med hjemme. Du får en ruter slik du er vant med hjemmefra, og kan utvide med forsterker i et mesh-nettverk om du har behov for det. 

Enten du tenker å bruke nettet til TV eller til hyttekontor, så er det avgjørende at du vet det alltid vil fungere.

Trådløst Bredbånd på hytta

Har du 4G-dekning på hytta vil du kunne få gode hastigheter – og med 5G er det enda bedre.

Antennen din vil uansett være klargjort for 5G, slik at du ikke trenger å bytte den ut når 5G-nettet også er klart i ditt område. Utbyggingen av Norges raskeste 5G-nett pågår nemlig i raskt tempo over hele landet.

Bestill Trådløst Bredbånd til hytta

4. Strøm dine favorittfilmer, sport og TV-serier

Trådløst Bredbånd på hytta gir deg også muligheten til å bruke gråværsdagene på strømming av ditt favorittinnhold. Den ubegrensede datamengden og det stabile nettet gjør det hele lekende lett – du kan strømme på mobil, nettbrett eller til TV-en. For å vise innholdet på TV-en din, trenger du bare en Apple TV eller Chromecast til å «caste» (sende) bildet fra T-We-appen og over til skjermen.

T-We appen koster ikke penger, og bruken av TV-abonnementet betaler du allerede for, dersom du er Telenor T-We-kunde hos oss fra før.

Sagt enda enklere: Med T-We og Trådløst Bredbånd får du samme TV-opplevelse på hytta som hjemme, uten at du trenger parabol eller andre TV-abonnementer.

God hyttehelg med Trådløst Bredbånd fra Telenor!

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q3-Q4 2023. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.