• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy Z Fold6

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Lanseringstilbud! Kjøp Samsung Galaxy Z Flip6 | Z Fold6 og få med ørepropper til en verdi av 2990,-. Dersom du kjøper med SWAP kan du også spare 1000,-. Tilbudet gjelder til og med 28.07.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på abonnement. Forbehold om utsolgt vare.

Nye Galaxy Z Fold6 er utstyrt med avanserte AI-funksjoner som Circle to Search with Google, Note Assist, Interpreter og Transcript – din personlige assistent i lommen. Med et 50 MP-kamera i toppklasse, Nightography, Zoom og smarte, innebygde AI-fotofunksjoner som Photo Assist, kan du si farvel til dårlige bilder. Galaxy Z Fold6 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm, som kan brettes sammen til en smidig mobil for enhåndsbruk. Både mobil og nettbrett!

Les mer
  • Få på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy Z Fold6

Galaxy AI

Fremtiden er her i dag. Galaxy AI endrer oppfatningen av hva en Samsung-mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra.

Med Circle to Search with Google kan du nå søke etter objekter eller tekst uten å skrive. Bruk fingeren din til å sirkle rundt ett objekt eller tekst i bildet eller videoen, så finner mobilen eller nettbrettet det du leter etter.

Med Note Assist holder du styr på notatene dine. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet.

Med Transcript Assist slipper du å skrive for hånd. Du bare spiller inn en talemelding, så forvandler AI innholdet til tekst.

Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.

Både mobil og nettbrett

Galaxy Z Fold6 er mobilen for deg som ønsker en ekstra stor skjerm – som kan brettes sammen til en smidig telefon og brukes med én hånd. Den utvendige 6,3’’-skjermen er større enn den på Galaxy S24, noe som betyr at du enkelt kan gjøre alt du pleier og må gjøre i sammenbrettet modus. Men når du åpner til den innvendige 7,6’’-skjermen, har du plutselig et nettbrett i hånden – klar for både jobb, spill og underholdning, uansett hvor du er.

Enda smidigere opplevelse

Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, er Galaxy Z Fold6 tynnere enn forgjengeren og hele 14 gram lettere.

120 Hz innenfra og ut

Høyoppløst, lyssterk, dynamisk og svært responsiv – både frontskjermen og hovedskjermen gir deg en skjermopplevelse som er vanskelig å slå med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Vær produktiv overalt

Jobb hvor du il med nye Galaxy Z Fold6. Den store hovedskjermen har plass til opptil tre åpne vinduer, for enkel multitasking. Lag en presentasjon, bla i bilder og les e-post – samtidig. Plasser den brettbare mobilen i halvåpen modus på bordet og start et videomøte.

Vær effektiv eller kreativ med S Pen

Med smarte S Pen kan du notere på skjermens nedre del samtidig som du har et videomøte. Det er den tynneste S Pen noensinne, og i tillegg til å ta notater kan du blant annet redigere bilder og videoer helt perfekt, skissere forslag og styre presentasjoner med enkle håndbevegelser – her fungerer nemlig S Pen som fjernkontroll.

Klar for spill og underholdning

Gå aldri glipp av en kamp. Med nye Galaxy Z Fold6 har du alltid spennende serier, nervepirrende kamper og altoppslukende spill lett tilgjengelig. Den store lyssterke skjermen er perfekt til både gaming og underholdning – overalt. Skjermen tilpasser seg lysforholdene, for fargesterke bilder selv i skarpt dagslys. Og hvis du sitter på toget på vei hjem, kan du bare plassere mobilen i halvåpen modus på bordet foran deg, lene deg tilbake og nyte innholdet.

Kamera i absolutt toppklasse

Galaxy Z Fold6 er et veldig godt valg for deg som liker å fotografere og filme. Med et hovedkamera på 50 MP kan du ta skarpe og detaljrike bilder med imponerende fargegjengivelse. Hvor som helst og når som helst – med Nightography-teknologien blir nemlig både bilder og filmer bedre selv i svakt lys. Og vil du komme nærmere motiver har du både 3x optisk zoom og 30x Space Zoom lett tilgjengelig.

Galaxy Z Fold6 har også et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 10 MP. I tillegg er det plassert ytterligere to kameraer på hver av skjermene, slik at det skal væåre enkelt å ta videosamtaler og bilder uansett om du har mobilen åpen eller lukket.

Enda bedre Nightography

Med Galaxy Z Fold6 kan du være sikker på at bildene blir bra – uansett lysforhold. Takket være Samsung forbedrede Nightography-teknologi hvor Space Zoom for Nightography har fått 60% større piksler og skarpere programvare og mer lysinnslipp – får du bedre skarphet og mer levende farger i dine fotografier. Derfor kan du verre trygg på at du får skarpe bilder, selv når det er mørkt.

Maksimal kraft

Den kraftige prosessoren Snapdragon 8 Gen 3 lar deg spille og strømme uten forsinkelser. Og med et dobbelbatteri på 4400 mAh kan du dessuten holde på med det du vil eller må gjøre ekstra lenge.

Optimaliserte apper

For at du skal kunne utnytte den store flaten maksimalt, er flere populære apper optimalisert for Galaxy Z Fold6. Et smart grensesnitt og praktiske funksjoner gjør opplevelsen enda bedre – og siden Galaxy Z Fold6 har Andoid operativsystem, er blant annet flere av appene som brukes i jobbsammenheng klargjort for den store innvendige skjermen.

Forhåndsvisning fra to kanter

Med to skjermer kan du og den du tar bilde av se resultatet – samtidig. Når du har Galaxy Z Fold6 åpen og tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, gjenspeiler frontskjermen den innvendige skjermen. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vil ta en selfie.

Skift samtidig mellom skjermene

Fra smidig enhåndsbruk til maksimal overflate. Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider: du kan skifte fra den ene skjermen til den andre akkurat når du vil, og innholdet som du har oppe, følger med.

Robuste materialer

Galaxy Z Fold6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut. Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Fold6 er IPX8-klassifisert, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.

Stilrene farger

Galaxy Z Fold6 fås i tre farger: velg mellom sølv, rosa og marineblå.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Samsung Galaxy Z Fold6, USB-C-ladekabel (opptil 25W), nål til å ta ut SIM-kort og hurtigveiledning.