• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy Z Fold5

5 (1)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Sjekk prisen! Nå 21.790,- eller 979,-/md. Ordinær pris 23.790,- eller 1.069,-/md. Gjelder til og med 21.04.24. Laveste pris siste 30 dager: 20.790,- eller 939,-/md. Forbehold om utsolgt vare.

Galaxy Z Fold5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som også kan brettes sammen til en smidig mobil for enhåndsbruk. Den 6,2’’ frontskjermen er stor, slik at du kan gjøre alt du trenger i sammenbrettet modus. Og med en 7,6’’ hovedskjerm har du plutselig et nettbrett i hånden. Klar til jobb, spill og underholdning – overalt.

Les mer
  • Få på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Samsung Galaxy Z Fold5

Vær produktiv overalt

Jobb hvor du vil med Galaxy Z Fold5. Den store hovedskjermen har plass til opptil tre åpne vinduer, for enkel multitasking. Lag en presentasjon, bla i bilder og les e-post – samtidig.

Plasser den brettbare mobilen i halvåpen modus på bordet og start et videomøte. Med S Pen kan du dessuten notere samtidig på nedre del av skjermen. Dette er Samsungs tynneste S Pen noensinne – ta notater, rediger bilder og videoer, skisser ideer og styr presentasjoner med enkle håndbevegelser. S Pen kjøpes separat.

Spill og underholdning

Gå aldri glipp av en kamp. Med Samsung Galaxy Z Fold5 har du alltid spennende serier, nervepirrende kamper og altoppslukende spill lett tilgjengelig. Den store lyssterke skjermen er perfekt både til gaming og underholdning – overalt. Skjermen tilpasser seg lysforholdene, for fargesterke bilder selv i skarpt dagslys. Og hvis du sitter på toget på vei hjem, kan du bare plassere mobilen i halvåpen modus på bordet foran deg, lene deg tilbake og nyte innholdet.

Imponerende kraft

Den kraftige prosessoren Snapdragon 8 Gen 2 lar deg spille og strømme uten forsinkelser. Skjermen har også en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, for lynrask respons.

Vannbestandig

Galaxy Z Fold5 er IPX8-klassifisert, slik at du slipper å bekymre deg for regn.

Robuste materialer

Samsung Galaxy Z Fold5 er laget for å vare. Frontskjermen er dessuten utstyrt med Samsungs sterke Gorilla Glass Victus 2, med en ramme av Armor Aluminium. Den slitesterke skjermen tåler opptil 200 000 brettinger.