• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy Z Flip5

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy Z Flip5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm, som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass i lommen: dimensjonene minner om et solpudder. I åpen modus for du en 6,7’’ hovedskjerm, slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye Zero-gap hinge-teknologien gjør Galaxy Z Flip5 like tynn tvers gjennom.

Les mer
  • Ikke på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Samsung Galaxy Z Flip5

Din nye selfiefotograf

Som en fotoassistent med innebygd stativ – med en brettbar mobil kan du ta selfier på helt nye måter.

Innebygd stativ

Plasser mobilen hvor du vil i halvåpen modus. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen slik at du får med deg akkurat det du vil i bildet. Alle får plass på gruppebildet og kan ta selfier som viser hele antrekket ditt.

Se resultatet på begge sider

Du, eller den du tar bilde av, kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større sensor enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Ta håndfrie bilder

Med håndfrie selfies unngår du at armene synes i forgrunnen samtidig som du slipper den forstyrrende timerfunksjonen. Med Samsung Galaxy Z Flip5 kan du bare vinke til kameraet for å ta bilder.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

En mobil – to skjermer

Du trenger ikke åpne mobilen for å bruke den. Den store frontskjermen tilbyr mange funksjoner selv i sammenbrettet modus. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet. Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet.

Du kan også velge mellom flere temaer for å gi frontskjermen et mer personlig preg. Velg dessuten hvilke widgets du vil ha lett tilgjengelig – med smarte funksjoner uten å åpne selve appen. Du kan også bruke den store hovedskjermen ved behov.

Imponerende kraft

Samsung Galaxy Z Flip5 er utstyrt med den kraftige prosessoren Snapdragon 8 Gen 2, slik at du kan gjøre mer på kortere tid.

Vannbestandig

Galaxy Z Flip5 er IPX8-klassifisert, slik at du slipper å bekymre deg for regn.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip5 er laget for å vare. Frontskjermen er utstyrt med Samsungs sterke Gorilla Glass Victus 2, med en ramme av Armor Aluminium. Den slitesterke skjermen tåler 200 000 brettinger.