• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy XCover 6 Pro

4.8 (4)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy XCover 6 Pro gir deg en helt ny holdbarhet med vann- og støvbestandighet, 5G- og WiFi 6E-støtte, optimalisert skjermopplevelse og større berøringsfølsomhet. Med sin 6,6" skjerm, utskiftbare batteri og forbedret høyttalervolum, gir XCover 6 de proffe selvtilliten til å gjøre mer både i og utenfor feltet.

  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Samsung Galaxy XCover 6 Pro

Fantastisk ytelse for å kunne gjøre flere ting på en gang

Galaxy XCver6 Pro kombinerer Octa-core prosessorkraft med 6 GB RAM for rask og effektiv ytelse til det aktuelle arbeidet. Nyt godt av 128 GB intern lagringsplass og legg til opptil 1 TB mer med microSD-kort.

Lynrask uansett hvor du er

XCover6 Pro gjør at du alltid er i tet. XCover6 Pro støtter 5G og Wi-Fi 6E for lynrask tilkobling både ute i felten og på kontoret, hvor som helst og når som helst.

Optimalisert skjermopplevelse med stor skjerm og svært jevn blaing/rulling

Ta inn mer, alt på en gang. Den 6,6 tommer store skjermen til Galaxy XCover6 Pro gir deg plass til å se og gjøre mer. Med FHD+ teknologi og 120 Hz høy oppdateringsfrekvens vil innholdet du ser hver dag, se b blankere og skarpere ut.

En helt ny grad av holdbarhet

XCover6 Pro har IP68-klassifisering for vann- og støvbestandighet, og MIL-STD 810H-klassifisert holdbarhet tar deg dit du trenger å være.

Sømløs sveiping under krevende forhold

XCover6 Pro reagerer som den skal selv i regn. Med større berøringsfølsomhet reagerer XCover6 Pro også når hendene er fuktige, eller du har på skinnhansker.

Beskytt det som er viktig for deg

Samsung Knox er bygd inn i telefonens maskinvare fra begynnelsen og beskytter telefonen helt fra du slår den på. Sikkerhet i flere lag som beskytter den mest følsomme informasjon mot skadelig programvare og ondsinnede trusler.

Tilpass hovednøkkelen din

Gjør dagen enklere. XCover Key kan tilpasses oppgavene dine og hyppig bruk ved å stilles inn for spesifikke formål, inkludert Push-to-Talk, strekkodeskanning, visse apper og mer.

Vær tilkoblet ute i felten

Kommunikasjonen er klar og sømløs med PTT på XCover6 Pro. Nå som høyttalervolumet er høyere enn noensinne, kan du sørge for at du og teamet ditt er synkronisert i arbeidet.