• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy S23+ 5G

5 (2)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Enda mer kraft, enda større frihet. Galaxy S23+ 5G er utstyrt med et større, mer kraftfullt batteri og har den hittil beste prosessoren i en Galaxy, som tar gamingopplevelsen til nye høyder. Med et enestående kamera kan du forevige minnene, selv når solen har gått ned. Stilrent og holdbart design.

Les mer
  • Kun tilgjengelig for Klikk & Hent.
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy S23+ 5G

Mobilen som gjør hvert øyeblikk bedre

Galaxy S23+ er utstyrt med et meget skarpt kamera. Ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Med tre hovedkameraer i imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i alle situasjoner. Galaxy S23+ er utstyrt med 50 MP, telefoto, ultravidvinkel og dybde.

Adaptive pixels

Ta et bilde med hovedkameraet og få det beste av to verdener. Adaptive Pixel-teknologien kombinerer automatisk et imponerende høyoppløst bilde på 50 MP med et utrolig lyssterkt bilde på 12 MP, slik at du får det best mulige sluttresultatet hver gang.

30x zoom bringer deg 30 ganger nærmere

Alt du ser kan du nå komme 30 ganger nærmere gjennom kameralinsen. Med avansert AI og enda mer lysfølsomme piksler enn forgjengeren, forvandles avstanden nå til nærbilder og fantastiske øyeblikk direkte i mobilen. Galaxy S23+ er utstyrt med 3x optisk zoom, slik at du får knivskarpe bilder også når du befinner deg veldig nær.

Natten har aldri vært lysere

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd. Tidligere har det være vanskelig å forevige disse øyeblikkene med dybde og skarphet siden lyset er svakt – men ikke med Galaxy S23+. Den lysfølsomme sensoren løfter alle detaljer frem i lyset, slik at du kan filme og fotografere også når det er mørkt.

La AI overgå virkeligheten i bilder og film

Kameraets AI gjør jobben for deg og plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak, slik at du kan dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene, og med portrettmodus får du detaljrike bilder i glimrende lys. Med gjenstandsviskelær kan du også slette gjenstander du ikke ønsker å ha med i bildet.

Fang alt med 8K-video

Det er lett å gå glipp av de beste øyeblikkene, spesielt når det er mørkt. Det trenger du ikke å bekymre deg for med Galaxy S23+, som revolusjonerer filmmulighetene med 8K Video og en utrolig lysfølsom sensor. Cinematic video, med bedre bildestabilisering, gjør filmene mer fascinerende enn noen gang. 12 bit HDR viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR, og gjengir farger på en banebrytende måte. Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem. Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer og mikrofonen vektlegger det som er i fokus, som gir et fascinerende og intensivt resultat.

Ta portrettene dine til et nytt nivå

En profesjonell fotograf i studio, eller du i stuen din? Samsung Galaxy S23+ gjør selfiene dine enda bedre ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner, som sørger for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp og ansiktet ditt havner i fokus med perfekt lyssetting. Portrettfunksjonen kan du også bruke når du filmer, slik at du kan skape filmatiske videoer med deg og vennene dine i fokus.

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Samsung Galaxy S23+ er utstyrt med et kraftig 4700mAh-batteri, som ikke bare er kraftfullt, men også intelligent. Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading. Galaxy S23+ har også teknologi for hurtiglading – bare 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50%.

En helt ny opplevelse

Samsung Galaxy S23+ er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor. Det innebærer enda kortere responstider og raskere håndtering. Galaxy S23+ har en dynamisk Super AMOLED-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons, enten du scroller, spiller eller skriver en melding. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den bare 10 Hz når du ikke gjør noe, og maks 120 Hz når du gamer.

Med Samsung Galaxy S23+ kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Dessuten har den støtte for Wi-Fi 6E, slik at du kan streame, dele og game dobbelt så raskt uansett hvor du befinner deg.

Design som holder

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen et enhetlig og stilrent design, som skiller seg ut. Galaxy S23+ er utstyrt med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus2, og usedvanlig slitesterk aluminium, Armor aluminium.

Lyssterk opplevelse – alltid

Begynn å se en film hjemme og ta den med ut for å se den ferdig. Den utrolig lyssterke skjermen på opptil 1750 nits gir en fascinerende opplevelse både i strålende sollys og hjemme i sofaen.