• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy S23 Ultra 5G

4.5 (23)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy S23 Ultra 5G endrer spillereglene – igjen! Galaxy S23 Ultra er utstyrt med Samsungs beste kamera noensinne med film i 8K og fotografer med 200 MP. Den er også Samsungs aller beste gamingtelefon, takket vært den hittil raskeste prosessoren i en Galaxy. Et ikonisk design med S Pen og et kraftfullt batteri, som lar deg fortsette med det du holder på med – lenger enn noen gang.

Les mer
  • Kun tilgjengelig for Klikk & Hent.
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Mobilen som lagrer hvert øyeblikk

Galaxy S23 Ultra 5G har Samsungs beste kamera noensinne. Ved hjelp av avansert AI blir jobben enkel for deg – nå kan du fotografere og filme som en profesjonell uansett hvilket nivå du befinner deg på i dag. Galaxy S23 Ultra er utstyrt med fire hovedkameraer med imponerende samspill, slik at du kan ta fantastiske bilder i alle situasjoner. Rekordmange megapiksler, telefoto, ultravidvinkel og dybde. I tillegg har kameraet laserautofokus, som sørger for umiddelbar skarphet for at du ikke skal gå glipp av noe.

200 MP for utrolig skarphet og oppløsning

Med hele 200 megapiksler leverer Galaxy S23 Ultra bilder med utrolige detaljer. Den høye oppløsningen innebærer at du kan beskjære og forstørre motivet vesentlig, og fremdeles ha skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles eller skrives ut og henge på veggen. Du får en skarphet og innholdsrikdom som er vanskelig å beskrive med ord.

100x zoom bringer deg 100 ganger nærmere

Film skiløperen hele veien fra toppen, ta nærbilder av spillerne fra øverste rad på tribunen. Nå kommer du 100 ganger nærmere med 100x zoom! Avstanden forvandles til nærbilder – detaljrikt og stabilt – takket være SpaceZoom-systemet. Galaxy S23 Ultra er utstyrt med doble optiske zoomlinser med 3x og 10x optisk zoom, som gir usedvanlige detaljerte bilder.

Natten har aldri vært lysere

De mest magiske øyeblikkene inntreffer ofte etter solnedgang. Tidligere har det vært vanskelig å forevige disse hendelsene med dybde og skarphet, men ikke med Galaxy S23 Ultra, som har Samsungs hittil mest lysfølsomme kamera. Den nye kamerasensoren løfter frem nattens detaljer og gjør det enkelt å ta fantastiske bilder.

Portrett – både i video og bilder

Lag videoer av profesjonell kvalitet! Med portrettvideo skaper du filmatiske videoer med fokus på deg og vennene dine. Portrettmodus gir alle detaljer et løft, men lar deg styre sluttresultatet. Med gjenstandsviskelær er det enkelt å fjerne objekter eller personer fra bildene dine. Trykk eller trekk en linje rundt det du vil slette og trykk på sletteknappen. Enkelt! Galaxy S23 Ultra gjør også selfiene dine enda bedre. Ved hjelp av AI og 3D-analyse av dybde og dimensjoner sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp og ansiktet ditt havner i fokus med glimrende lyssetting.

La AI gjøre jobben for deg

Kameraets AI plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak, slik at du kan dele øyeblikkene du trodde var umulige å fange. Funksjonen Ett opptak fanger de beste og heftigste motivene ved at en sekvens automatisk blir filmet når du tar et bilde, og det er denne sekvensen AI velger ut de beste bildene fra. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å senke hastigheten i de actionfylte sekvensene.

Fang alt med 8K-video

Samsung Galaxy S23 Ultra gjør det enkelt å fange de perfekte øyeblikkene med 8K Video og en imponerende lysfølsom sensor. Med optisk bildestabilisator er det slutt på uskarpe filmer med mye rystelser. I tillegg blir filmene mer fascinerende enn noen gang med 12 bit HDR, som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR. Filmer du noe som er i bevegelse? Takket være automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, slik at det alltid er i fokus. Ikke nok med det – mikrofonen vektlegger også det som er i fokus.

Et batteri som holder ditt tempo – og vel så det

Samsung Galaxy S23 Ultra er utstyrt med et kraftig 5000mAh-batteri, som ikke bare er kraftfullt, men også intelligent. Ved å lære seg dine mobilvaner og tilpasse seg etter dem sparer det på strømmen og varer lenger på én lading. Galaxy S23 Ultra har også teknologi for hurtiglading – der 30 minutter er tilstrekkelig for å lade batteriet til 50%. Med strømdeling kan du også lade andre enheter trådløst, slik at du kan dele med en venn som trenger litt ekstra strøm.

Raskere enn noen gang

Samsung Galaxy S23 Ultra er utstyrt med Snapdragon 8 Gen 2 Pro, Samsung Galaxys hittil raskeste og kraftigste prosessor. Det innebærer enda kortere responstider og raskere håndtering. Med Galaxy S23 Ultra kan du utnytte det nye, raske 5G-nettet maksimalt. Dessuten er den klargjort for Wi-Fi 6E for at du skal kunne streame og dele dobbelt så raskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg.

Design som holder

Sømløse og myke overganger, kombinert med kameralinsene som stikker seg forsiktig ut, gir mobilen et enhetlig og stilrent design. Galaxy S23 Ultra er utstyrt med Samsungs hittil mest solide skjermglass, Gorilla Glass Victus2, og usedvanlig slitesterk aluminium. Galaxy S23 Ultra er også IP68-klassifisert, som gjør mobilen støv- og vanntett. Samsung Galaxy S23 Ultra kommer også med S Pen, som overtar der tastaturet ikke strekker til. Ta notater direkte på skjermen, eller gi bildemateriellet en ekstra dimensjon når du deler det. S Pen er både en penn og en pensel, som gir deg en helt ny kreativ frihet.

Fargerikt lyspunkt

Samsung Galaxy S23 Ultra har en dynamisk Super AMOLED 2x-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens, som revolusjonerer følelsen og gjengir farger på en helt ny måte. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du scroller, spiller eller skriver en melding. Og alt dette kan du gjøre når og hvor du måtte ønske, siden den lyssterke skjermen sørger for at du ser alt du vil, også utendørs i sterkt sollys.