• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy S22 5G

3.8 (16)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy S22 gjør øyeblikkene bedre, med et sylskarpt kamera som gir deg profesjonelle bilder både på dagtid og nattetid. Kameraet er utstyrt med et imponerende AI, som velger ut de beste bildene, klipper sammen og reduserer hastigheten i de actionfylte øyeblikkene. Galaxy S22 støtter 5G og gir deg muligheten til å multitaske på skjermen med Split Screen.

Les mer
  • Ikke på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy S22 5G

Mobilen som gjør øyeblikkene enda bedre

Galaxy S22 | S22+ er utstyrt med et sylskarpt kamera. Og med avansert AI blir jobben din enkel – nå kan du ta bilder og filme på et profesjonelt nivå, uansett hvilket nivå du er på i dag. Med tre kameraer bak i et imponerende samspill er du klar til å ta fantastiske bilder i enhver situasjon. 50 MP, telefoto, ultravidvinkel og dybde. Alt for at du ikke skal gå glipp av noe.

Adaptive pixel

Ta et bilde med hovedkameraet på 50 MP og få det beste fra to verdener. Adaptive Pixelteknologien kombinerer automatisk et imponerende høyoppløst bilde på 50 MP med et utrolig lyssterkt bilde på 12 MP, slik at du skal få et best mulig sluttresultat hver gang.

Imponerende skarphet

Med 50 MP leverer Galaxy S22 | S22+ sylskarpe bilder med enestående detaljer. Den høye oppløsningen betyr blant annet at du kan beskjære og forstørre motivet – og fortsatt få skarpe og detaljrike bilder som er klare til å deles.

30x zoom tar deg 30 ganger nærmere motivet

Nå kan du komme 30 ganger nærmere motivet gjennom linsen på en Galaxy S22 | S22+. Takket være forbedret AI og enda mer lysfølsomme piksler enn i forgjengeren Galaxy S21, forvandles avstanden nå til nærbilder – og episke øyeblikk direkte i mobilen. Og med 3x optisk zoom får du også sylskarpe nærbilder.

Nyt natten

Ofte inntreffer de mest magiske øyeblikkene etter mørkets frembrudd: Fyrverkeri, solnedgang og festens høydepunkt. Tidligere har det vært vanskelig å fange disse øyeblikkene med dybde og skarphet under dårlige lysforhold, men med Galaxy S22 | S22+ får du en lysfølsom sensor som fremhever alle detaljer. Nå kan du filme og ta bilder akkurat som du vil selv om det er mørkt.

La AI overraske i bilder og film

La kameraets AI gjøre jobben: Den velger ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og reduserer hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i samme opptak, slik at du kan dele øyeblikkene som du trodde det var umulig å fange. På proffnivå. Ett opptak fanger de beste og mest spektakulære motivene ved at en sekvens automatisk filmes når du tar et bilde. På bakgrunn av denne sekvensen velger AI ut de beste bildene. Dynamic Slow-Mo øker dramatikken ved å redusere farten i de actionfylte sekvensene, og med Portrait Mode får du detaljrike og lyssterke bilder. Og hvis du vil fjerne noe i bildet, kan du bruke Object Eraser for å få akkurat det innholdet du ønsker. Du trenger med andre ord nesten ikke å gjøre noe selv for å kunne dele en fantastisk virkelighet på proffnivå med Galaxy S22 | S22+.

Fang alt med 8K-video – også om natten

Tidligere var det lett å gå glipp av det perfekte øyeblikket. Spesielt etter mørkets frembrudd. Den tid er forbi. Galaxy S22 | S22+ forbedrer filmmulighetene med 8K-video og en svært lysfølsom sensor. Cinematic Video med bedre bildestabilisering gir deg en mer altoppslukende filmopplevelse. Og 12 bit HDR som viser 60 milliarder farger – 64 ganger mer enn det som er mulig med 10 bit HDR – gjengir farger på en helt ny måte.

Directors View – din snarvei til regissørstolen

Stille – opptak. Galaxy S22 | S22+ gjør deg til regissør. Samtidig som du filmer kan du se hva alle tre kameraene fanger opp, velge de mest spektakulære perspektivene og skape ekstraordinære klipp som er klare til å deles. Du kan også veksle mellom hovedkameraet og selfiekameraet, og synes i bildet mens du kommenterer det du filmer live.

3D-analyse tar selfier til et helt nytt nivå

En profesjonell fotograf i et studiomiljø – eller du i stua? Galaxy S22 | S22+ gjør selfiene dine enda bedre: Ved hjelp av AI og 3D-analyse av dybde og dimensjoner skaper kameraet fantastiske portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeh-effekt og ansiktet kommer i fokus med perfekt lyssetting.

120 Hz endrer alt

Galaxy S22 | S22+ har en Dynamisk Super AMOLED-skjerm (S22: 6,1" | S22+: 6,6") med 120 Hz oppdateringsfrekvens som forbedrer brukeropplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons, enten du blar, spiller eller skriver en melding. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden. For eksempel bruker den kun 10 Hz når du ikke gjør noe, og opptil 120 Hz når du spiller.

Stabil opplevelse

Med Galaxy S22 | S22+ kan du bruke det nye, lynraske 5G-nettet. Dessuten har de Wi-Fi 6E, slik at du kan streame og dele lynraskt og spille med minimal forsinkelse – uansett hvor du er.

To i en

Gjør mer enda raskere. Split Screen lar deg bruke to ulike apper på skjermen samtidig. Bla gjennom en presentasjon samtidig som du svarer på en e-post. Enkelt, raskt og effektivt.

Et batteri tilpasset deg

Batteriet er imidlertid ikke bare kraftig, men også intelligent. Ved å lære om og tilpasse seg dine mobilvaner sparer det på strømmen og holder lenger på én lading. Galaxy S22 | S22+ tilbyr selvsagt hurtiglading – 30 minutter er nok til å lade batteriet til mer enn 50%.

Intelligent prosessor

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S22 | S22+ er utstyrt med Samsungs raskeste og kraftigste prosessor noensinne – på kun 4 nm. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og effektiv: Programvaren er også en viktig del av brukeropplevelsen. Dessuten har Galaxy S22 | S22+ mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter minnet mer effektivt.

Holdbart design

Sømløse og myke overganger, sammen med de diskrete kameralinsene, gir mobilen et enhetlig og stilrent design som skiller seg ut. Skulle du være så uheldig å miste mobilen i bakken sørger Gorilla Glass Victus+, Samsungs sterkeste glass noensinne, og Armor Aluminium på baksiden for best mulig beskyttelse.

Snapchat+Samsung

Sammen med Snapchat flytter Samsung grensene for snappene dine. Nå kan du bruke Galaxy S22-seriens smarte kamerafunksjoner direkte i Snapchat-appen. Ta de hittil beste snappene i en Samsung Galaxy med Space Zoom, Night mode, VDIS og HDR-video. Alltid i beste kvalitet!

Del med venner og familie

Google Duo bringer deg nærmere venner og familie. Når kan du videochatte og dele opplevelser direkte fra mobilen – enten uredigert eller med et personlig uttrykk. Kameraene i Galaxy S22 | S22+ skaper opplevelser på et helt nytt nivå.