• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:
Spar 1000,-

Samsung Galaxy S21 FE

4.2 (18)

Skarpt trippelkamera med ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Nye, avanserte AI-funksjoner hjelper deg med å få bilder i proffklassen. Lyssterk, dynamisk 120 Hz-skjerm gir en gamingopplevelse utenom det vanlige. Kraftfullt 4500 mAh-batteri som holder hele dagen.

Les mer

Velg minne

128GB
  • Mer enn 20 på nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Anbefalt tilbehør til Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE

Design

Galaxy S21 FE har en ikonisk design – helt i tråd med den øvrige S21-serien. Det intelligente kameraet er integrert i selve designet, og den lynraske 120 Hz-skjermen går fra kant til kant med et minimalt kamerahull, noe som gjør at du kan glede deg over enda mer fascinerende innhold. Mobilen er dessuten bare 7,9 mm tynn, for en enda bedre opplevelse. 

Kamera

Nå er det enkelt å fange hvert øyeblikk – enten du fotograferer eller filmer. Galaxy S21 FE er utstyrt med et skarpt trippelkamera med ultravidvinkel (12 MP), vidvinkel (12 MP) og tele (8 MP).

Galaxy S21 FE er snarveien til bilder og filmer av profesjonell kvalitet – enten du er profesjonell fotograf eller nybegynner. Kameraet leveres med oppgraderteAI-funksjoner som hjelper deg med å gjøre det beste ut av hvert bilde. I tillegg har det flere smarte redigeringsfunksjoner, blant annet Object Eraser, som enkelt fjerner alle ting du ikke ønsker å ha med i bildet, og AI Photo Remaster, som gir gamle fotografier nytt liv.

Videosamtaler, møter eller en skikkelig bra selfie. Galaxy S21 FE har et selfiekamera på hele 32 MP, som sørger for at du ser like bra ut i alle stillinger. Og ønsker du et bilde med studiokvalitet, er det bare å aktivere Portrait Mode og eksperimentere med de ulike effektene.

Er motivet langt borte? Det spiller ingen rolle. Ved hjelp av den smarte zoomlåsefunksjonen får du mer stabile bilder og filmer når du zoomer. Det gir større detaljfølelse, også på avstand.

Gjør deg klar for bedre bilder døgnet rundt. En kombinasjon av stor blenderåpning, kvalitetsoptikk og avansert AI gjør at Galaxy S21 FE kan slippe innmer lys i kameraet og dermed fange flere detaljer også når det er mørkt.

Directors View – din snarvei til regissørstolen. Samtidig som du filmer, kan du se hva alle kameraene fanger, velge de fineste perspektivene og lage profesjonelt effektfulle klipp som er klare til å deles direkte. Dessuten kan du skifte mellomhovedkameraet og selfiekameraet, og vises i bildet mens du kommenterer det du filmer på direkten.

Kraften

Galaxy S21 FE har en lyssterk, knivskarp og dynamisk 120 Hz-skjerm som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensengir en myk følelse og umiddelbar respons enten du scroller eller gamer. Skjermen er dessuten dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen etter hva du gjør – og dermed øker batteritiden.

5G-hastigheter

Galaxy S21 FE kan utnytte 5G-nettet hundre prosent. Slik at du skal kunne streame og dele lynraskt, og game med minimal forsinkelseuansett hvor du er.

Batteri

Galaxy S21 FE er utstyrt med et kraftfullt 4500 mAhbatteri for at du skal kunne gjøre hva du vil hele dagen uten å måtte bekymre deg for batteriprosenten.

Intelligent prosessor

Kraften i en mobil avhenger av mange faktorer. Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsungs hittil raskeste og kraftigste prosessor – på bare 5 nanometer. Men det er ikke det eneste som gjør mobilen rask og kraftfull. Den underliggende programvaren er også en svært viktig del, ikke minst for selve opplevelsen.

Galaxy S21 FE har mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også batterikapasiteten og gjør minnet mer effektivt. Siden Samsung produserer de fleste mobilkomponentene selv, kande optimaliseres både med tanke på opplevelse og kapasitet.

Skånsom mot øynene

Av hensyn til øynene tilpasser skjermen seg automatisk slik at den avgir så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har Galaxy S21 FEet blålysfilter som du kan aktivere når du ønsker, som eliminerer mest mulig blått lys.

Sterkt, sterkere, Gorilla Glass Victus

Skjermen skal være holdbar. Derfor er den laget av det solide og slitesterke Gorilla Glass Victus. Et av de aller sterkeste glassene på markedet.

Vann- og støvbestandig

Galaxy S21 FE er naturligvis støv- og vannbestandig i henhold til IP68, noe som blant annet betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Samsung Knox

Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter verdifulle personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her integreres sikkerhet i flere lag– fra maskinvare til programvare – for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.