• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy A54 5G

4.9 (8)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy A54 er klar for alt du vil gjøre. Kameraene er vakkert integrert i mobilen og designet gjør at den ligger komfortabelt i hånden. Ta skarpe og stabile bilder og videoer med de fire kameraene, inkludert et høyoppløst IOS-hovedkamera. Med en kraftig prosessor og lynrask 5G-hastighet kan du strømme, spille og dele lynraskt.

Les mer
  • Kun tilgjengelig for Klikk & Hent.
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy A54 5G

Designet for deg

Elegant design med rene, myke linjer som ligger godt i hånden. Kamerahuset er diskret integrert for stilren utforming.

Skarp skjerm fra kant til kant

6,4’’ FHD+ Super AMOLED-skjerm gjengir farge, lys og kontraster slik det er tenkt. Infinity-O Display betyr en optimalisert skjerm som strekker seg helt ut i kantene. Lynrask oppdateringsfrekvens på 120 Hz gir rask og naturlig bruk. Og med Samsungs mest robuste glass, Gorilla Glass 5, er Samsung Galaxy A54 klar for eventyr.

Plass til mer

Med 128/256GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1TB lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Tåler både støv og vann

Galaxy A54 har IP67-klassifisert støv- og vannbestandighet.

Gjør alt hele tiden

Det kraftige 5 000 mAh-batteriet gir opptil to dager batteritid, og lades raskt med en hurtiglader.

Raskere med 5G

Lynrask strømming og gaming. Gjør mer, på kortere tid, med 5G.

Ta skarpe og stabile bilder og videoer

Fire kameraer gir deg enestående muligheter til å ta bilder og videoer av alt som kommer din vei. Et 50 MP høyoppløst OIS-hovedkamera med optisk bildestabilisator og autofokus gir sylskarpe bilder og stabile videoer. Med Nightography tar du skarpe og stabile bilder og videoer selv i mørket. Med makrokameraet kan du skape en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Få med mer med ultravidvinkelkameraet, eller fremhev motivet med dybdekameraet. Et skarpt selfiekamera viser deg fra din beste side.

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur, eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Ro i sjelen med Samsung Knox

Sikkerhetssystemer Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. Takket være ditt unike fingeravtrykk på skjermen eller ansiktsgjenkjenning får du også økt sikkerhet.

Sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter

Velkommen til en større og mer underholdende verden med Samsungs Galaxy-økosystem. Bruk Galaxy A54 5G sømløst og enkelt sammen med andre enheter som Galaxy Watch, Galaxy Buds, Book og Tab.

I esken

I tillegg til Galaxy A54 5G får du en USB-C-ladekabel, åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort og hurtigveiledning. Det følger ikke med ladestøpsel.