• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy A34 5G

4.5 (2)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Galaxy A34 5G er klar for å oppfylle dine ønsker og behov – alt i et vakkert design. Strøm, del og spill raskt med lynraske 5G-hastigheter. Ta skarpe og stabile bilder og videoer med fire kameraer, inkludert et høyoppløst IOS-hovedkamera. God plass til alt det viktigste du skaper – lagre alt! Kraftig batteri og hurtiglading.

  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Samsung Galaxy A34 5G

Diskret, skinnende design

Integrerte kameraer tar mindre plass og gir en stilren form og behagelig følelse både i hånden og i lommen. Galaxy A34 5G kommer i fargene svart, sølv, lys lilla og lys grønn.

Opplev alt raskere

Med Galaxy A34 5G kan du strømme, spille og dele med lynraske 5G-hastigheter.

Plass til mer

Med 128GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1TB lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Stor, skarp og rask skjerm

Den store 6,6’’ FHD Infinity-V-skjermen gir deg krystallklare, mer realistiske og livfulle farger. Myk og følsom rulling takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens.

Imponerende batteri

Det kraftige 5000 mAh-batteriet gir opptil to dagers batteritid og lades raskt med en hurtiglader.

Verden er til for å bli foreviget

Med fire fantastiske kameraer skaper du mange skarpe bildeminner. Med Nightography tar du skarpe bilder og videoer i mørket. Med ultravidvinkelkameraet får du med deg det meste, makrokameraet fokuserer på detaljene, 48 MP hovedkameraet leverer lyssterke og sylskarpe bilder, mens dybdekameraet fokuserer på motivet.

Underholdning på en ny måte

Gamingverdenen får en ny dimensjon med Frame Booster, som legger til bilder mellom bilder og gjør gamingopplevelsen smidigere. Med 5G-hastigheter kan du spille på nettet, strømme filmer eller se på favorittlaget ditt spille kamp uten forsinkelser eller lange lastetider.

Brukervennlig grensesnitt

One UI 5.1 gir full kontroll slik at du kan gjøre mer samtidig. Sømløst design lar deg enkelt håndtere programmer og apper.

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Tåler både deg og litt vær

Galaxy A34 5G har IP67-klassifisert støv- og vannbestandighet. Galaxy A34 5G er utstyrt med Samsungs mest robuste glass, Gorilla Glass 5, og er klar for alt.

Økt sikkerhet med Samsung Knox

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. Takker være ditt unike fingeravtrykk, som du bruker for å låse opp mobilen, har du økt sikkerhet.

Sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter

Velkommen til en større og mer underholdende verden med Samsungs Galaxy-økosystem. Bruk Galaxy A54 5G sømløst og enkelt sammen med andre enheter som Galaxy Watch, Galaxy Buds, Book og Tab.

I esken

I tillegg til Galaxy A34 5G får du en USB-C-ladekabel, åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort og hurtigveiledning. Det følger ikke med ladestøpsel.