• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy A33 5G

Galaxy A33 5G gir deg muligheten til å streame, dele og game raskere med 5G-hastigheter. Telefonen har et diskré, skinnende design, et kraftfullt batteri som holder i opptil to dager, suveren lyd med Dolby Atmos og 5 glimrende kameraer.

Egenskaper

Hvit

Minne

  • Ikke på nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Samsung Galaxy A33 5G

Diskré, skinnende design

Integrerte kameraer tar mindre plass og gir en stilren form og behagelig følelse både i hånden og i lommen.

Opplev alt raskere

Med Galaxy A33 5G streamer, gamer og deler du i maksimale 5G-hastigheter. Du gjør det på et skarpt 6,4" TFT Infinity-V-display.

Imponerende batteri

Det kraftfulle batteriet på 5000 mAh kan holde i opptil to dager - og får raskt påfyll av strøm med hurtiglader. (kjøpes separat)

Plass til mye

4 GB RAM og 64 GB ROM kan oppgraderes med 1 TB med separat +microSD.

Verden er til for å bli foreviget

Med fem glimrende kameraer skaper du mange skarpe minnebilder. Kameraet med ultravidvinkel får med ekstra mye, makrokameraet fanger detaljene, hovedkameraet på 48 MP leverer lyse, knivskarpe bilder og dybdekameraet fokuserer på motivet. Det femte er ditt beste selfiekamera.

Underholdning på en ny måte

Gamingverdenen får en ny dimensjon med Frame Booster, som legger til bilder mellom bilder og gjør gamingopplevelsen smidigere. Med 5G-hastigheter kan du spille på nettet, streame film eller se på sportssendinger uten forsinkelser eller lange lastetider.

Brukervennlig grensesnitt

One UI gir full oversikt, slik at du kan gjøre mer på samme tid. Den sømløse designen gjør det mulig å håndtere programmer og apper på en veldig enkel måte.

Bruk fantasien

Benytt Portrait Mode for å skape et personlig portrett med den bakgrunnen du måtte ønske. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Ro i sjelen med Samsung Knox

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på.

Trygt fingeravtrykk på skjermen

Du starter A53 5G med ditt unike fingeravtrykk direkte på skjermen eller ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.