• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung Galaxy A14 5G

Med Galaxy A14 5G kan du oppleve mer på den 6,6-tommer store Infinity-V-skjermen i livfulle, høyoppløste og naturtro farger med FHD+-skjermteknologi.

Egenskaper

Svart

Minne

  • På nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Samsung Galaxy A14 5G

Håndvennlig design

Galaxy A14 5G har myke kanter og ligger komfortabelt i hånden for enkel bruk. Nyt et elegant design og velg fargen som passer best for deg: svart, sølv eller lys grønn.

Høyoppløst kamera

Med et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera pluss selfiekamera får du skarpe, detaljerte bilder og videoer. Hovedkameraet gir deg høyoppløste, skarpe bilder. Du kan også zoome inn og beskjære bilder uten at det går utover kvaliteten. Få fantastiske portretter ved å skape dybde samt forsterke forgrunnen og fargene. Du finner funksjonene i Portrait Mode.

Plass til mer

Med 64/128GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1TB lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Kraftig batteri

Det kraftige 5000 mAh-batteriet gir opptil to dagers batteritid og kan lades raskt med en hurtiglader. Galaxy A14 5G har hurtiglading, slik at du kommer raskt i gang igjen.

Stor og rask 6,6’’ LCD-skjerm

En 6,6’’ skarp LCD-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz sørger for rask og sømløs bruk med en myk rulling.

Enestående lytteopplevelser med Dolby Atmos

Med Galaxy A14 5G kan du nyte herlig surroundlyd fra Dolby Atmos.

Lynrask 5G

Galaxy A14 5G har støtte for lynraske 5G-hastigheter. Lynrask lading og deling av videoer og store filer av høy kvalitet. I tillegg får du superstabile videomøter overalt.

Ro i sjelen med Samsung Knox

Sikkerhetssystemer Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. Mobilen kan raskt åpnes med fingeravtrykkleseren på siden.