• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Google

Pixel 7a

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Kampanje! Spar 1.500,- på Pixel 7a. Tilbudet gjelder t.o.m. 07.07.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement. Forbehold om utsolgt vare.

Pixel 7a er utviklet og laget av Google. Tensor G2-brikken gjør den rask. Pixel kamera tar bilder og video i utrolig kvalitet. VPN fra Google One holder deg trygg på nettet. Pixel 7a har de høyest rangerte sikkerhetsfunksjonene og et batteri som varer hele dagen.

Les mer
  • Ikke på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Google Pixel 7a

Pixel hjelper deg hele dagen. På alle mulige måter

Google Tensor G2 gjør Pixel 7a rask, sikker og effektiv, med bedre lyd i samtaler, lang batterilevetid og fantastiske bilder og videoer.

Pixel 7a kan filtrere bort bakgrunnsstøyen hos den som ringer og forsterke oppringerens stemme, slik at du kan høre vedkommende tydelig, selv om hen er på et støyfullt sted.

Det tilpassede batteriet varer i mer enn 24 timer – eller i opptil tre dager med Ekstrem batterisparing. Og det kan lades trådløst.

Med direkteoversetting kan du ha samtaler ansikt til ansikt på 48 språk, chatte i sanntid og oversette menyer med kameraet.

Google Pixel 7a er laget for at du skal kunne ta fantastiske bilder med et enkelt trykk – fra vakre og detaljerte bilder med de to baksidekameraene til flotte selfier med frontkameraet.

Fantastiske bilder – helt enkelt

Skarpere bilde Du kan enkelt gjøre bildene dine skarpere – også de du har tatt på andre telefoner enn Pixel.

Magisk viskelær Få linselus og andre uønskede elementer til å forsvinne. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Nattmodus Forevig byens lys om kvelden, ta portrettbilder i svakt lys og fang stjernehimmelen med astrofotografi.

Lang eksponering Legg til bevegelse, tekstur og kunstnerisk uskarphet, inkludert lysspor, i motiver – for eksempel fossefall og folkemengder. Alt uten stativ.

Real Tone Programvaren til Pixel-kameraet er programmert til å gjengi forskjellige hudtoner i bildene dine på en virkelighetstro og vakker måte.

Høyoppløselig zoom Ta nærbilder av ting som er langt unna uten å trenge

Sikker hele veien inn til kjernen

Ekstra beskyttelse på nettet uten ekstra kostnader Med VPN fra Google One bidrar Pixel 7a til å holde deg trygg på nettet, i alle apper og nettlesere.

Topprangerte sikkerhetsfunksjoner Med Google Tensor G2 og den sertifiserte Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel 7a bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.

Litt søl og støv går helt fint

Pixel 7a kan takle både vann og støv takket være IP67-beskyttelse. I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass.

Lås opp telefonen med et blikk eller et trykk

Du kan låse opp telefonen raskt og sikkert med ansiktslåsen eller opplåsingen med fingeravtrykk.