• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple iPhone SE 5G

iPhone SE 5G er utstyrt med en superkraftig chip. Et byks i batteritid. En rask 5G-forbindelse. Et kamera som stjeler showet. I et slitesterkt og lommevennlig design på 4,7 tommer.

Velg farge

Velg minne

  • På nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Apple iPhone SE 5G

Visuell nytelse, fra innerst til ytterst

Krystallklar 4,7 tommers Retina HD-skjerm. Rask og sikker Touch ID. Vannbestandig ned til 1 meter i 30 minutter. I en slank og lett design.

5G nå på SE

Fra FaceTime-samtaler i HD til flerspillergaming på farten – alt går raskt og sømløst med 5G. Raskere nedlasting, strømming og gaming. Mindre venting. Mer moro.

Skapt for små uhell

Bedre beskyttelse ved fall. Bedre rustet mot hakk og riper. Tåler en støyt. Takket være en slitesterk design og supersolid glass, på både forsiden og baksiden.

Tåler en skvett

Takler søl fra kaffe, te og brus takket være enestående vannbestandighet – og er ikke fintfølende for støv, heller.

Kjærlighet ved første klikk

Still inn stilen du liker, og få den hver gang med Fotostiler. Og se blinkskuddene på en praktfull 4,7‑tommers skjerm. Automatiske bildejusteringer. Smart HDR 4 får alle deler av bildet – og alt du tar bilde av – til å se oppsiktsvekkende bra ut.

Hjemknappen du er vant til. Og glad i.

Med Touch ID kan du raskt og enkelt låse opp telefonen, logge inn på apper, eller betale for ting med fingeravtrykket ditt.