• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:
Spar 1000,-

Apple iPhone 14 Plus

Kampanje! Få 1.000,- i rabatt på utvalgte iPhones! Tilbudet gjelder 18.09 - 22.10.23 ved kjøp av iPhone 14 Pro, Pro Max og Plus. Forutsetter et Telenor mobil privatabo. Forbehold om utsolgt vare.

Møt iPhone 14 Plus. Skjerm på 6,7''. Banebrytende sikkerhetsfunksjoner. Den beste batteritiden noensinne. Enda mer spektakulære bilder i svakt lys. Fem fantastiske farger. Lynrask chip og en helt magisk brukeropplevelse.

Velg farge

Velg minne

  • Få på nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Apple iPhone 14 Plus

Større skjermopplevelse

Apple iPhone 14 Plus har 21% større skjerm. Det er stort. iPhone 14 Plus er utstyrt med Super Retina XDR-skjerm og har Ceramic Shield på forsiden. Skjermstørrelse på 6,7’’ og avrundede hjørner følger designets myke linjer. OLED-teknologi sørger for imponerende kontrast, slik at det hvite blir kritthvitt og det svarte blir virkelig svart. Høy oppløsning og fargenøyaktighet sørger for at alt ser sylskarpt og naturtro ut, og TrueTone tilpasser skjermen etter lysnivået i rommet for å skåne øynene dine.

Gjenkjenner ulykker og ringer etter hjelp

iPhone 14 Plus kan registrere at du har hatt en bilulykke og ringe nødetaten og nødkontaktene dine. Data fra en million timer med kjøring samt data om bilulykker gjør at iPhone kan gjenkjenne ulykker. iPhone ser, hører og gjenkjenner et sammenstøt basert på plutselige fartsendringer, endringer i kupétrykk, brå endringer i bilens retning og høye lyder fra sammenstøt.

Den beste batteritiden noensinne

iPhone 14 Plus har den beste batteritiden noensinne med heldagsbatteri. Nyt opptil 26 timer med videoavspilling. Strøm dine favorittserier i opptil 20 timer og lytt til din favorittmusikk i opptil 100 timer. iPhone 14 Plus kan hurtiglades opptil 50% på 30 minutter med 20 W lader eller kraftigere.

Fang øyeblikkene som aldri før

Et nytt hovedkamera med en større sensor og blenderåpning gjør at det slippes inn 49% mer lys. Nye Photogenic Engine gjør enda mer en kameraet kan gjøre på egenhånd og kombinerer de beste pikslene fra flere eksponeringer på et tidligere stadium enn noensinne. Fargene blir mer lyssterke og naturtro, slik at teksturer blir ekstremt detaljerte selv i svakt lys.

Hovedkameraet i iPhone 14 Plus er utstyrt med en kraftigere True Tone Flash med mer helhetlig lys. Nattmodus aktiveres automatisk for ekstra mørke motiver, slik at bildene blir lysere og skarpere og har opptil 2x raskere eksponeringer. Smart HDR gjenkjenner opptil fire personer på bildet og tilpasser kontrast, belysning og til og med nyanser i huden for hver av dem.

Enda bedre bilder og video

Mer detaljerte detaljer, fargerike farger og enda mer brilliante bilder. Med et nytt hovedkamera og endra bedre bildebehandling kan du ta imponerende bilder uansett lysforhold. Spesielt i svakt lys. Hovedkameraet gir deg opptil 2,5 x bedre bilder i svakt lys og ultravidvinkelkameraet gir deg opptil 2 x bedre bilder i svakt lys.

Med Handlingsmodus kan du ta håndholdte opptak helt uten risting, enten du filmer mens du går på fjellet eller mens du løper etter barna i parken. Filmatisk modus flytter automatisk fokuset til det viktigste motivet, akkurat som filmskapere gjør det. Nå kan du ta opp i 4K med 24 bps, som er samme bildefrekvens som brukes i spillefilmer. Dette er den beste videokvaliteten i en smarttelefon.

Ta dine selfies til et helt nytt nivå

iPhone 14 Plus har et TrueDepth-kamera som kan fokusere automatisk på flere motiver samtidig, som gjør at alle selfiene dine viser seg fra sin beste side. Med en større blenderåpning slipper det inn mer lys, som gjør at du kan fange mer livaktige farger og enda flere detaljer i krevende lys. Med 38% bedre ytelse i svakt lys for flere detaljer og mindre støy i bilder og video, kan du ta dine beste selfies noensinne.

Tåler lett en skvett

iPhone 14 Plus er vann-, sprut- og støvbestanding med en IP68-rangering (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Et oppdatert internt design gir bedre varmereduksjon, slik at du kan holde det gående lenger.