• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Farge. Velg den du liker best.

Lagring. Hvor mye lagringsplass trenger du?

Apple iPhone 13 Mini

IPhone 13 Mini har en 5,4" Super Retina XDR-skjerm og et robust design. Filmkvalitet som er en Hollywood-film verdig. En lynrask chip. Og et stort byks i batteritid som merkes hele dagen lang.

  • Kun tilgjengelig for Klikk & Hent.
60 dagers åpent kjøp

60 dagers åpent kjøp

Prøv mobilen i to måneder før du bestemmer deg!

Ingen bindingstid på mobilabonnement

Ingen binding

Ingen binding på mobilabonnement

Apple iPhone 13 Mini

Skjerm og design

Superklar. Superfargerik. Superskarp. En mer fargesterk OLED-skjerm som er både strømeffektiv og bedre å se på i sterkt lys. Med en solid design som er vann- og støvbestandig.

Filmatisk modus

iPhone 13 har gått på filmskole, så du slipper. Skap dybdeskarphet og lekre fokusoverganger i videoene dine, helt automatisk. Ta historiene dine til et helt nytt nivå.

Dobbelt kamerasystem

Kjempeavanserte kameraer. Superenkelt å ta gode bilder. En enorm oppgradering for bedre bilder og videoer. Kameraet med vidvinkel fanger opp mer lys. Optisk bildestabilisering med bevegelig sensor. Og kameraet med ultravidvinkel fanger flere detaljer i mørke partier av bildet.

Batteri

Et stort byks i batteritid som merkes hele dagen lang. Det betyr at du får mer tid til å se på ting, spille og gjøre mer av det du elsker. Til og med på iPhone 13 Mini.

A15 Bionic Chip

Fartsøkende. Kamera-forbedrende. Kraft-optimaliserende chip. A15 Bionic gir kraft til grafikktunge spill og nye kamerafunksjoner som Filmatisk modus og Fotostiler. Og den er mer effektiv, slik at du får bedre batteritid.