Min Bedrift (3.0)

Med Min Bedrift får du:

  • Full kontroll – administrer mobil og bredbånd når det passer deg

  • Reduserte kostnader – unngå gebyrer ved å gjøre endringer selv

  • Bedre oversikt – se avtaler, fakturaer og tilkoblede lokasjoner samlet

  • Rask tilgang – bestill, endre og aktiver tjenester uten ventetid

  • Trygg selvbetjening – håndter SIM-kort, PUK-koder og tilganger enkelt

Slik går du frem:

Opprette bruker i Min Bedrift 3.0

Når en kunde inngår kontrakt med Telenor om levering av Bredbånd/Fiber etableres administrasjonsbruker til nødvendige systemer. Det er deretter kundens ansvar å administrere interne brukere.

Kunde er ansvarlig for å:

  • beslutte hvilke brukere som skal ha tilgang

  • beslutte hva brukere skal ha tilgang til (lese, skrive, konfigurere)

  • vedlikeholde brukere - NB! Dette inkluderer å slette brukere som har sluttet.

  • sikre at brukere har den nødvendige kompetansen

Telenor understreker viktigheten av brukeradministrasjon, og å holde tilganger oppdatert.

Alle brukere som trenger tilgang til Min Bedrift må først ha TelenorID. 

Om Telenor ID er i orden skal du i neste steg be om å bli administrator i Min bedrift. Da følger du denne lenken. Her følger du stegene og blir bedt om å oppgi informasjon om hvorfor du ønsker tilgang.

Dersom bedriften har min bedrift fra før kan du spørre superadmin om å legge deg inn.

Alle superadministratorer vil få tilsendt en SMS og e-post når forespørselen sendes (eller juridiske roller hvis selskapet ikke har noen superadministratorer).

En superadministrator må godkjenne forespørselen før brukeren får tilgang.

Profiler i Min Bedrift

En bruker kan ha tilgang til ett eller flere selskaper, via en eller flere profiler.

Profiler gjør det mulig å begrense tilgangen til spesifikke selskaper (for eksempel et datterselskap), eller gi tilgang til flere selskaper via bedriftstilgangsavtaler.

En bedriftstilgangsavtale er en avtale mellom to bedrifter, der eieren av avtalen gir sine medlemmer tilgang til bedriftens data. 

En bruker er kun logget på én profil om gangen.

Eksempel:

Diagram som viser tilknytning mellom profiler og selskaper
En bruker kan ha tilgang til ett eller flere selskaper, via en eller flere profiler. Profiler gjør det mulig å begrense tilgangen til spesifikke selskaper (for eksempel et datterselskap), eller gi tilgang til flere selskaper via bedriftstilgangsavtaler. En bruker er kun logget på én profil om gangen.