Lagvis sikkerhet gir raskere deteksjon og bedre beskyttelse

Sikkerhet i flere lag er Telenors løsning for å sikre endepunkter, nettsurfing og e-post døgnet rundt, året rundt. Når det oppstår en kritisk hendelse setter vi i gang mottiltak. Vi varsler og jobber sammen med deg som kunde. Både for å rydde opp og for å sikre at situasjonen ikke oppstår på nytt. I alle lagene i vår sikkerhetsarkitektur støtter vi oss på maskinlæring og kunstig intelligens. På den måten sikrer vi at trusler som fanges opp et sted i løsningen blir en del av forsvaret i de andre lagene også.

Slik fungerer det

Lagvis sikkerhet - disse tjenestene er inkludert

Fordeler med sikkerhetsløsninger levert av Telenor

Telenor Sikkerhetssenter

Telenor Sikkerhetssenter

Sikkerhetssenteret er hjertet og hjernen i vår sikkerhetsarkitektur og har ansvar for å aktivere, konfigurere, oppsett og administrasjon av, samt monitorering av våre kunders tjenester hver dag, året rundt.

Cisco Gullpartner logo

Sertifisert Cisco Gullpartner

Sammen med Cisco tilbyr vi avanserte sikkerhetsløsninger med nasjonale og globale sikkerhetsmekanismer. Dette kommer deg som kunde tilgode.

Les mer
Microsoft Express Route ikon

Microsoft Express Route

Med vår Secure Cloud Connect og Microsoft sin Express Route får kundene et pålitelig og robust nett med sikker kobling rett inn i Azure-skyen.

Les mer
Nettvern

Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenornettet, og som stopper deg fra å gå inn på sider som inneholder virus eller svindelforsøk.

Les mer