info icon

NYHET!

Vår nye samarbeidsavtale med Microsoft sørger for å styrke tilgjengeligheten og sikkerheten gjennom Microsoft Azure. Bakgrunnen for avtalen er at stadig flere virksomheter tar i bruk skyplattformer, samtidig som kravene til sikkerhet og tilgjengelighet for dataene som behandles i skyen øker.

Hva betyr det for deg som kunde?

1 – Vår direkte-partner avtale sørger for å styrke tilgjengeligheten og sikkerheten for kunder av Microsoft Azure i Norge.

2 - Med vår Secure Cloud Connect og Microsoft sin Express Route får kundene et pålitelig og robust nett med sikker kobling rett inn i Azure-skyen. Dette er et aktuelt og viktig tilbud for offentlige virksomheter og bedrifter, som av hensyn til sikkerhet for driftskritiske data og personvern, ikke vil ha sin datatrafikk eksponert over internett.

3 - Med økt netthandel er det også viktig at nettbutikkene er sikret mot angrep og annen uønsket trafikk. Azure Norge gjør det mulig for kundene å oppfylle krav til lokale data ved å oppbevare kundedata i regionale og redundante datasentre i Norge. Replikering av data på flere datasentre bidrar til å beskytte data og sikre at løsningen alltid er oppe.

Secure Cloud Connect sikrer din datatratrafikk

Raskere nett

Med bruk av Nordic Connect og Secure Cloud Connect i tospann vil båndbredde og ruting optimaliseres mot skytjenesten, dette betyr redusert forsinkelse på nettverkstrafikken. 

NB! Dette er en tilleggstjeneste som forutsetter Nordic Connect/driftet WAN-løsning.

Les mer om Nordic Connect