Beskytter bedriftens endepunkter

Med brukere på farten, og med forskjellige bruksmønstre, er bedriftens endepunkter mer utsatt. Å sikre endepunktet med et godt verktøy og samtidig ha mennesker som følger med og håndterer mistenkelig aktivitet gir god sikkerhet. Men det kan være omfattende å håndtere selv.

Endepunktsikkerhet understøtter organisasjoners sikring av enheter som PC-er, nettbrett, smarttelefoner og servere. Uavhengig av lokasjon. Med vår tjeneste kan du blokkere skadevare ved kilden. Få full visibilitet i filaktivitet. Samt fjerne skadevare fra PC, Mac, Linux og mobile enheter. Den erstatter tradisjonelle antivirusløsninger. Tjenesten beskytter enhetene både når de er online og offline. Inkludert i tjenesten får du 24/7 overvåkning av alle enheter tilknyttet tjenesten via Telenor Sikkerhetssenter.

Endpoint Security

Slik fungerer tjenesten

Dette er en sikkerhetstjeneste som erstatter vanlige antivirusprogrammer og gir mer og mer omfattende beskyttelse. Dekker alle plattformer og mobile enheter, uansett hvor du og dine ansatte befinner dere og hvilket nettverk dere benytter, også når dere er offline.

Fordeler med Endpoint Security

Erstatter tradisjonell antivirus og sikrer mobiltelefoner, nettbrett, PCer og servere

Reduserer skadeomfang ved å stoppe angrep tidlig, ved kilden

Detekterer ukjente trusler ved å analyserer og isolerer filer ved mistenkelig aktivitet

Sikring av brukere automatiske, kombinert med manuell overvåkning, varsling og drift 24/7

Hendelseshåndtering på tvers av tjenester

Hold deg oppdatert på IT-sikkerhet

Abonnér på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon i innboksen én gang i måneden.

Abonner nå!