Mobil

Klart du skal ha et bedriftsabonnement!

Driver du et lite firma og lurer på om de ansatte like gjerne kan ha et privat mobilabonnement i stedet for et bedriftsabonnement? Tenk om igjen. Det er flere gode fordeler med det å være bedriftskunde.

Mann med mobil i skogen

Som bedriftskunde får du tilgang til digitale løsninger som sparer bedriften for tid og ressursbruk. Du får fakturaer tilpasset bedriften hvor moms er trukket fra. I det hele tatt, du slipper masse ekstra jobb og kan fokusere på det du aller helst vil drive med!

Bedriftsabonnement som passer alle

Noen kunder bruker mobilen kun til å ringe og sende meldinger. Andre kunder bruker den til alt, hele tiden. Derfor har vi laget to ulike bedriftsabonnement du kan velge mellom.

Frihet gir deg ubegrenset datamengde og forutsigbarhet. Du går aldri tom for data og kan surfe trygt på mobilnettet uten å måtte koble deg på usikre WiFi-nett.

Flyt gir deg fleksible datapakker. Da kan du velge størrelsen på din månedlige datapakke. Skulle du gå tom en måned får du automatisk påfyll. Ubrukt data får du med over til neste måned. Les om våre mobilabonnement her


Lurer du på hvilket bedriftsabonnement du skal velge?
La vår abonnementsvelger guide deg til rett mobilabonnement.

Med sikkerhet i ryggen

Du har kanskje opplevd å bli ringt av et utenlandsk eller ukjent nummer og snakket med en som vil hjelpe deg med å fikse PC-en din selv om den er i orden? Eller kanskje har du mottatt en SMS eller e-post om at en pakke er på vei til deg, men så venter du ingen pakke? Da har noen mest sannsynligvis prøvd å svindle deg.

Mobil sikkerhet viktigere og viktigere for hver dag som går. I Telenors bedriftsabonnement har de fleste kunder sikkerhetstjenesten Nettvern inkludert. Nettvern er en DNS-tjeneste i Telenornettet som sørger for identifisering av falske nettsider for tryggere surfing på internett. Du trenger ikke installere noe som helst, klikker du på en lenke som går mot kjente skadelige sider blir du automatisk stoppet og får en varsling.

Men det er ikke alltid man er på kontoret og koblet på Telenornettet. Derfor anbefaler vi våre kunder tilleggstjenesten SafeZone som gir ekstra beskyttelse mot phishing, malware og ransomware 24/7 hver dag hele året. SafeZone er 100% nettsentrisk og optimalisert for fart.

Visste du at...?
  • Bare i tredje kvartal 2023 blokkerte Nettvern 227 millioner farlige nettsider?

  • I tredje kvartal 2023 blokkerte Nettvern over 7 millioner svindelanrop?

  • Hver uke blokkerer Nettvern over 1 million SMS?

Dekning i verdensklasse

Har du vært et sted hvor du virkelig har trengt mobilen, men ikke hatt dekning?

Nå er avhengig av å være på nett for å gjøre jobben sin,. Derfor er vårt stabile og solide mobilnett enda viktigere enn før. Telenor har desidert flest basestasjoner i Norge, som gir den beste dekningen og mobilnettet i Norge. Med 8800 basestasjoner spredt utover vårt langstrakte land, fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord, er dekningsgraden vår på 87 prosent av landets totale areal og hele 99,9 prosent av befolkningen (utendørs der de bor). Vi har like god dekning i by og bygd.

God innendørsdekning har blitt mer viktig når stadig flere kun bruker mobiltelefon, og Telenor har hatt stor fokus på å sikre dette i takt med at bygninger bygges tettere og med materialer som gjør at mobilsignalene kan ha problemer med å nå frem. Med 5G kan man sette opp private og helt lukkede nett, på et helt avgrenset område. Eksempler kan være bygninger, som kjøpesentre og sykehus, eller industriområder.

Det har skjedd mye på 5G-fronten i det siste. Les mer om 5G og dekning

Ta med deg sentralbordet der du er

Kunden prøver å nå deg, men du sitter opptatt i møte. Høres det kjent ut? Hverdagen er ikke slik at man alltid kan besvare telefonen. Tapte anrop kan i verste fall føre til at kunden går til konkurrenten.              

Med Mobilt Bedriftsnett kan du og dine kolleger besvare anrop uansett hvor dere er, på mobilen eller PCen, og dere får full kontroll over alle innkommende samtaler.  Med et digitalt sentralbord i lomma fremstår du også mer profesjonell ovenfor kunder og samarbeidspartnere.

VI har samlet 5 sentralbordtips som forenkler arbeidsdagen din. Her finner du også Mobilt Bedriftnetts nyeste og mest populære funksjoner.

Din totalleverandør

Velger du bedriftsabonnement på både mobilabonnement, nettverk- og sikkerhetstjenester på ett og samme sted får du full oversikt over telekom-kostnadene.

Gjør det enkelt og ha bredbåndet ditt på samme sted. Du kan velge mellom fiber, trådløst bredbånd og mobilt bredbånd.

Les mer om våre bredbåndsløsninger

 Andre fordeler med bedriftsabonnement

  • Betal Selv gjør det mulig for ansatte å kjøpe ekstra data som privatperson selv om de har et bedriftsabonnement. De bestiller og betaler for dette av egen lomme med Vipps.

  • Min Sky er inkludert i alle mobilabonnement og lar deg lagre alle dine bilder trygt i skyen., kjekt både når du bytter mobil og om du skulle miste den!

  • Døgnåpen kundeservice får du hver dag, hele året. I tillegg har vi et landsdekkende forhandlerapparat, noe som gir lokal tilstedeværelse, fast kontaktperson, hjelp til oppsett av tjenester, support og veiledning når du trenger det.

  • Trygg bruk i utlandet. Vi har inngått mange og gode roamingavtaler, som gir god dekning også på reise, både i og utenfor Europa. I tillegg har Telenor som eneste operatør, dagspakker ved bruk av data utenfor EU/EØS - i alle land der vi har roamingavtaler. Det betyr at du kan surfe trygt, og får varsling på SMS dersom bruken overstiger dagspakken.

Bli kunde i dag