Mann med mobil i skogen
Mann med mobil i skogen
- Mobil

Klart du skal ha et bedriftsabonnement!

Publisert: 10. januar 2022 kl. 17:24

Driver du et lite firma og lurer på om de ansatte like gjerne kan ha et privat mobilabonnement i stedet for et bedriftsabonnement? Tenk om igjen. Det er flere gode fordeler med det å være bedriftskunde.

Som bedriftskunde slipper du blant annet å gå over fakturaer og trekke fra moms. Fakturaene er tilpasset deg som driver et firma. Du slipper masse ekstra jobb som du helst ikke vil drive med.

Flere av Telenors mest populære tjenester er kun tilgjengelig for bedrifter. Sentralbordløsningen Mobilt Bedriftsnett er en av dem. Med en bedre betjening av kunder på telefon sikrer du at dine kunder alltid får svar - et tapt anrop kan jo bety en tapt kunde. I tillegg fremstår du også mer profesjonell ovenfor kunder og samarbeidspartnere.

Døgnåpen kundeservice

Noe som er helt unikt for bedriftskunder hos Telenor er 24-timers kundeservice. Og den er åpen hver dag hele året. Legg også til vårt landsdekkende forhandlerapparat noe som gir lokal tilstedeværelse, fast kontaktperson, hjelp til oppsett av tjenester, support og veiledning når du trenger det. Som Telenor-kunde er du aldri langt unna noen å støtte deg på.

Dekning i verdensklasse

Når det blir viktigere og viktigere for arbeidsdagen å være på nett, er vårt stabile og solide mobilnett enda viktigere enn før. Telenor har dekning i verdensklasse med desidert flest basestasjoner i Norge, som gir den gode og stabile dekningen i hele landet. 

Vi er også i full gang med 5G-utbyggingen. Målinger fra Ookla viser at Telenor har Norges raskeste 5G-nett. 5G vil gi mange nye muligheter til norske bedrifter fremover.

God innendørsdekning har blitt mer viktig når stadig flere kun bruker mobiltelefon, og Telenor har hatt stor fokus på å sikre dette i takt med at bygninger bygges tettere og med materialer som gjør at mobilsignalene kan ha problemer med å nå frem.

Les mer om dekning

ookla

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q3-Q4 2021. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.
Les mer

Trygg bruk i utlandet

Mobiltelefonen er ikke noe mindre viktig på reise utenfor Norge. Telenor sikrer god dekning også i utlandet, ved at det er inngått mange og gode roamingavtaler, som gir god dekning også på reise utenfor Norge, både i og utenfor Europa. Det er ikke lenger stor risiko for å få overraskende høy faktura etter å ha brukt mobildata i utlandet. Å kunne ha råd til å bruke mobilen i utlandet er viktig, for den generelle sikkerheten på WiFi-nett kan ikke sammenlignes med det å være på mobilnettet.

I tillegg har Telenor som eneste operatør, dagspakker ved bruk av data utenfor EU/EØS - i alle land der vi har roamingavtaler. Det betyr at du kan surfe trygt, og får varsling på SMS dersom bruken overstiger dagspakken.

Trygget i Telenors mobilnett

Mobil sikkerhet blir stadig mer aktuelt i takt med at svindel øker i omfang. I Telenors mobilabonnement ligger automatisk tjenesten Nettvern som hver måned stopper ca. 280.000 klikk der kunder er på vei inn på infiserte websider. Du trenger ikke installere noe som helst, klikker du på en lenke som går mot kjente skadelige sider blir du automatisk stoppet og får en varsling.

Automatisk lagring av bilder i skyen

Et problem med de fleste mobiltelefoner er at de ha begrenset lagring. Etter hvert som du bruker den må du begynne å slette gamle bilder. Du risikerer også å miste alle bildene dine om mobilen blir ødelagt, tapt eller stjålet. Min Sky er en tjeneste som er inkludert i ditt mobilabonnement. Der har du ubegrenset lagring av dine bilder i skyen. Slik har du alltid tilgang til bildene dine. Kjekt både når du bytter mobil og om du skulle miste den.

Bruk av BankID er inkludert

BankID brukes stadig større grad, ikke bare i nettbank, men også ved pålogging på andre nettsider. I abonnementene Frihet og Flyt er ubegrenset bruk av BankID på mobilen inkludert.

Det er så mye mer i et abonnement fra Telenor enn datapakker, og det er summen av alle disse fordelene som utgjør Telenor-forskjellen.

 Andre fordeler som Telenor-kunde:

  • Min Bedrift – selvbetjeningsportal som gjør det enkelt å betjene sitt kundeforhold med Telenor

  • mPort – enklere kjøp av mobiltelefoner og utstyr for de ansatte

  • Betal Selv – gjør det mulig for ansatte å kjøpe ekstra data som privatperson selv om de har et bedriftsabonnement, og betale for dette av egen lomme.

Bli kunde i dag