Mobil

5 sentralbordtips som forenkler arbeidsdagen din

Den kanskje viktigste grunnen til å ha et mobilt bedriftsnett er å unngå tapte anrop fra kunder. Men visste du at med sentralbordet på PC eller i lomma har du mange verdifulle muligheter?
dame som snakker i mobil

Her er 5 tips om sentralbord du muligens ikke visste om, men vil få stort utbytte av i fremtiden!

Ta kontakt

1. Se hvem som ringer deg

Et ukjent nummer ringer deg. Hvem kan det være?

Med Mobilt Bedriftsnett kan du enkelt se hvem som ringer deg før du besvarer anropet. Se hvem som ringer gjør automatiske navneoppslag på telefonnummeret som ringer. Slik ser du navnet på den som ringer deg og kan forberede deg på hva du vil svare. Du ser også navnet på køen de ringer til hvis dere har flere tastevalg kunden kan velge mellom.

Denne funksjonen er tilgjengelig på både iPhone og telefoner med Android operativsystem.

MBN app Se hvem om ringer

2. Proff håndtering av ubesvarte anrop

Aller helst vil vi alle unngå tapte anrop. Men skulle det skje har vi en unik løsning som viser alle ubesvarte anrop på en oversiktlig måte.

Med Flagging av ubesvarte anrop viser anropsloggen i Mobilt Bedriftsnett alle tapte anrop. Du får også oversikt over hvilke samtaler som er håndtert videre og av hvem, og eventuelt om ingen har ringt kunden tilbake. Slik er du sikker på at kunden blir ringt opp igjen, og kun en gang.

Denne funksjonen i Mobilt Bedriftsnett er høyt verdsatt av våre kunder.

flagg i app

3. Kundene kan nå deg på SMS

Med MBN SMS kan du motta SMS/MMS-meldinger fra kunder. Du kan også og svare dem på SMS/MMS direkte fra sentralbordet, med bedriften som avsender. Flere i bedriften kan håndtere medingene.

Alle meldinger lagres i én felles meldingslogg.

MBN SMS

4. Se når din kollega er ledig – på ekte!

Har du prøvd å få tak i en kollega som ser ledig ut i sentralbordløsningen, men så viser det seg at vedkommende sitter opptatt i et møte? Sykt irriterende.

Det problemet har vi løst! Med Microsoft Synkronisering kan du enkelt se når kollegaene dine er opptatt eller ledige. Vi synkroniserer Mobilt Bedriftsnett og Teams begge veier, fra Teams til Mobilt Bedriftsnett og fra Mobilt Bedriftsnett til Teams. Dersom du er i møte eller i en mobilsamtale, vil kollegaen din se et eget symbol som viser at du er opptatt.

Dette bidrar til bedre samarbeid internt, på tvers av fagmiljøer og med samarbeidspartnere. Samtidig opplever kundene din bedrift som profesjonell og med god service.

Les mer om Microsoft Synkronisering
Microsoft Teams

5. Nyhet! Digitaliser resepsjonen din

Vi har en splitter ny funksjon i Mobilt Bedriftsnett som gjør det mulig å digitalisere resepsjonen din! MBN Besøkssystem er en skybasert besøksregistrering og gjestebok som gjør velkomsten enklere og mer effektiv.

Når du får besøk vil den besøkende kunne registrere seg på sin egen telefon (enten via QR kode eller webadresse), og vil motta et digitalt registreringsbevis. Den som venter besøk, får en SMS og/eller e-post om at gjesten har kommet.

Slik slipper bedriften å ta hånd om de rutinebaserte oppgavene og sparer mye tid og ressurser.

besøkssystem

Vil du vite mer om Mobilt Bedriftsnett?

Få sentralbordet i lomma du også! Besøk Mobilt Bedriftsnett for mer informasjon. Eller, ta kontakt med med en rådgiver så hjelper vi deg videre!