Velkommen til Telenorbutikken

Velkommen innom en av våre 85 Telenorbutikker. Vi har et stort utvalg av mobiler, tilbehør, smartklokker og nettbrett, i tillegg til kunnskapsrike medarbeidere som gir deg god hjelp når du trenger det.

iphone

Ta turen innom en av våre butikker!

Mann med mobil

Hjelp før kjøpet

Vi hjelper deg å velge den mobilen som passer for deg og dine behov. Vi har også mange forskjellige mobildeksler, pluss et hav av annet tilbehør.

kaffekopp

Fiks ferdig mobil

I Telenorbutikken kan du koble av mens vi setter opp din nye mobil, overfører alt innhold fra gammel til ny mobil og hjelper deg i gang.

Mann på bussen

Kom i gang med SAFE

Nesten halvparten av oss er bekymret for sikkerhet på nett, samtidig som få vet hva de kan gjøre for å beskytte seg. Få hjelp til å aktivere SAFE - din trygghet på nett!

test

Mobillading på farten

Vil du slippe å tenke på hvor mye batteri du har igjen? Med Ladeavtalen kjøper du en powerbank. Du kan bytte ut powerbanken med en fulladet i Telenorbutikken, så ofte du vil. Du kan selvfølgelig også lade den opp selv.

Nyttig å vite

i

Mobilinnbytte

Gi din gamle mobil nytt liv med Innbytte! Nå kan du få penger for mobiler du ikke bruker lenger - og med det gjøre ditt neste mobilkjøp litt rimeligere.

Ta med din gamle mobil innom Telenorbutikken for å få en verdivurdering. Beløpet mobilen din er verdt utbetales direkte til din bankkonto. 

i

Fiks ferdig mobil

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp mobilen. Tjenesten Fiks Ferdig koster 499,-*/599,- og da er følgende inkludert:

  • Overføre innhold fra gammel til ny mobil (bilder, videoer, meldinger, innstillinger, datafiler og kontakter)

  • Aktivere Mitt Telenor, Min Sky og Se Hvem

  • Aktivere backup-løsninger

  • Opprette/aktivere konto/bruker for nedlastning av apper

  • Oppdatere programvare ved behov

  • Oppsett av e-post

*Ved kjøp av ny mobil i Telenorbutikken

i

Klikk & Hent

Med Klikk & Hent kan du reservere varen du ønsker å kjøpe på nett og hente den i din nærmeste Telenorbutikk. Vi pakker varen i løpet av to timer innenfor butikkens åpningstid og sender deg en SMS når den er klar for henting. Betalingen skjer når du henter varen i din valgte Telenorbutikk. Les mer om Klikk & Hent >

i

Reparasjon

Trenger du service på din mobil? Ta med telefonen til din nærmeste Telenorbutikk, så tar vi en sjekk og sender den videre til service hvis nødvendig. For kjøp gjort på telenor.no, må du huske å ta med kvittering på kjøpet ved innlevering til reparasjon i en Telenorbutikk. Før du leverer din telefon til service, er det viktig at du skrur av kodelås og eventuelt 'Find my iPhone'.
Hvis reparasjonen ikke dekkes av garantivilkårene, får du beskjed om hvor mye reparasjonen vil koste deg. Du velger selv om du ønsker at varen skal repareres eller ikke. Hvis du ikke ønsker reparasjonen, men vil ha varen tilbake vil du likevel belastes for feilsøkingen som har blitt gjort. Feil som ikke dekkes av garantivilkårene er for eksempel fysiske skader, fuktskader, skader etter lynnedslag og brukerfeil.
Her kan du lese mer om mobilforsikring og serviceordre: