Etter du har slått på din T-We Boks II og trykker på T-We kommer du rett til anbefalingene for deg.

Velkommen til en helt ny TV- og strømmeopplevelse

I nye T-We har vi forenklet og forbedret måten du kan se TV og underholdning på. Du får nå en mer inspirerende TV- og strømmeopplevelse tilpasset deg og familien, slik at det er enklere å finne det du liker best. Oppgraderingen på din T-We Boks I skjer helt automatisk og du trenger ikke gjøre noe. Ser du kun direkte TV vil alt være som før.

Dette er nye T-We

  • Ny og mer moderne brukeropplevelse.

  • Vi løfter frem TV og strømming på en ny og inspirerende måte.

  • Anbefalt underholdning basert på redaksjonelle anbefalinger og det du har sett

  • Inspirerende innholdsunivers som gir deg mer av det du liker.

  • Egne brukerprofiler til hele familien

Merk at for å få tilgang til alle T-We tjenestene, må du koble T-We boksen din til internett, hvis du ikke allerede har gjort det.

Slik gjør du det

De viktigste nye T-We funksjonene

Anbefalinger

Når du slår på T-We Boksen og trykker på Meny-knappen kommer du rett til anbefalt innhold i T-We. Basert på redaksjonelle anbefalinger og hva du ser på, vil tjenesten anbefale deg relevante programmer, serier og filmer. I starten vil du i hovedsak få anbefalinger fra vår TV-redaksjon. Etterhvert som du bruker tjenesten vil du også få anbefalinger basert på det du har sett på tidligere, og hva du har gitt tommel opp eller ned med “Vurder”-knappen.

Profiler

Det ligger allerede to profiler på din T-We Boks - én til “eier” og én til “barn”. Du kan opprette inntil fem profiler. Profilene kan beskyttes med PIN-kode, gis rettigheter til å kjøpe innhold (Filmleie) og tilpasses med ønsket innhold.

Du kan sette en aldersgrense når du oppretter en ny profil. I en barneprofil sperres alt av innhold som ikke er tilpasset den aldersgruppen du setter profilen til - dette gjelder også direktesendt TV.

Ny og bedre T-We App

Vi har også lansert en ny T-We App, med en enda bedre brukeropplevelse, slik at du kan se direkte-TV, serier og filmer uansett hvor du måtte befinne deg. Den nye T-We-appen gjør det enda enklere for familien å strømme på tvers av mobiltelefoner, nettbrett og T-We Boks. Du kan starte programmer eller leie film på T-We boksen og deretter fortsette å se i appen. Appen kan du laste ned her

T-We app