Telenor TV over fiber Med TV over fiber har du tilgang til TV, digital radio, filmer og kanalarkiver. Er du eksisterende TV-kunde hos Telenor, finner du kanaloversikten på denne siden, eller ved å logge inn på Mine sider. Du velger selv hvilke kanalpakker og tilleggskanaler du ønsker å abonnere på, og kan utvide abonnementet når det passer deg.

Kanaler som mangler

Det er brudd i forhandlingene mellom Canal Digital/Telenor og Discovery Networks. Det innebærer at vi ikke lenger har rettigheter til å vise deres tv-kanaler. Vi beklager dette sterkt, og jobber videre med å komme til enighet. 

Kanalende det gjelder: TV Norge, MAX, FEM, VOX, Discovery, TLC, Eurosport, Eurosport Norge, Discovery Science, Discovery World, Discovery Showcase og Animal Planet.

Her kan du lese mer informasjon

Refusjon av Dplay abonnementsavgift i februar

Vi har en midlertidig løsning til deg som ønsker å se TVNorge og Discovery-kanalene. Som et alternativ vil vi refundere kostnaden din for Dplay i februar. Dette gjelder også for kunder som allerede har betalt for Dplay.
For at vi skal gi refusjonen trenger vi en bekreftelse på ditt kjøp. Vi ber deg derfor sende inn kvitteringen du fikk på e-post fra Dplay. Her kan du laste opp og sende inn kvitteringen.

Vi spanderer C More Film frem til 1.april

Slik aktivierer du tilbudet:
Trykk Menu på fjernkontrollen og velg TV. Klikk Ok. Velg Kanalpakker, trykk Ok. Velg deretter C More Film. Du kan nå se så mye film du vil frem til 1.april, uten å betale noe ekstra for det. Om vi ikke hører noe fra deg innen 1.april, vil ordinær pris på 99,- per måned gjelde. Det er ingen bindingstid. For å avbestille C More Film, ring kundeservice på nummer 815 00 391.

Er du eksisterende TV-kunde hos Telenor, ser du kanaloversikten under. Priser og eventuelle tilleggspakker finner du ved å logge inn på Mine sider. Har du andre spørsmål relatert til abonnementet ditt, kan du også ringe kundeservice på nummer 815 00 391.

Ønsker du å bestille TV henviser vi til Telenors datterselskap Canal Digital.

Oversikt kanalpakker dersom du er TV-kunde hos Telenor

Fant du informasjonen du lette etter?