Forhåndsbestill fiber og TV nå!

Bestill nå og vær blant de første i ditt nabolag til å få installert fiber og TV. Med lynraskt fiberbredbånd fra Telenor kan hele husstanden strømme, se på TV, surfe og spille samtidig. Alle abonnementene leveres med Nettvern og Alltid På Nett-garanti. Nedenfor kan du forhåndsbestille fiber på din adresse.

Inkluderte strømmetjenester

Velg din egen TV- og strømmepakke

Med T-We kan du velge de TV-kanalene og strømmetjenestene du selv ønsker. Du får en basispakke med de mest populære norske kanalene og 120 poeng til å velge ditt innhold helt fritt.

Innholdet kan du se på mobil, nettbrett, PC og TV.

Mer om TV- og strømmetjenesten T-We

Stabilt og sikkert internett

Som bredbåndskunde hos oss får du stabil dekning og den hastigheten du trenger for ditt behov, enten du surfer, streamer eller gamer. Alle abonnementene leveres med Nettvern og Alltid På Nett-garanti.

Mer om våre fiberabonnement
Dame med PC
Ruter i stuen

WiFi-utstyr med fornøydhetsgaranti

Velger du vårt WiFi-utstyr garanterer vi at du blir fornøyd med den trådløse dekningen i hjemmet ditt.

Leie av vårt utstyr inkluderer både oppkoblingshjelp, eksperthjelp og fornøydhetsgaranti.

Mer om Alltid WiFi

Spørsmål og svar

?

Hjelp til hvilket abonnement du skal velge?

Er du usikker på hvilket abonnement du skal velge kan du kontakte oss her

?

Hva er forskjellen på fiber og hybridfiber?

Vi tilbyr to ulike fiberteknologier:

Hybrid fiber (Hybrid Fiber Coax)

Dette nettet består av fiber lagt frem til et fiberskap i nabolaget, der de resterende meterne inn til hver husstand er koaksialkabler.

Fiber (FTTH)

Med FTTH (Fiber To The Home) går fiberen helt inn til veggen på boligen din. Fiber har symmetriske hastigheter, dvs. lik hastighet for både nedlasting og opplasting av data.

Med Fiber og hybridfiber får du i nedlastingshastigheter fra 100 til 1000 Mbps, avhengig av hva du trenger. Du har tilgang til de samme produktene og tjenestene uansett hvilke av de to fiberteknologiene du har. Som kunde vil du ikke merke noen forskjell. I dag vil et FTTH-nett kunne levere høyere opplastningskapasitet enn et HFC nett, men de aller fleste kunder har behov for størst kapasitet når de laster ned, dvs. f.eks når man streamer video, musikk eller laster ned nettsider. Kundene våre får derfor mer enn nok kapasitet uansett hvilke fibernett de har. Her er det heller utstyret i huset ditt som setter begrensninger.

?

Trenger jeg ny WiFi Ruter når jeg bestiller abonnement?

For at vi skal garantere at våre tjenester skal fungere optimalt, anbefaler vi at du benytter vårt WiFi-utstyr som inkluderer eksperthjelp og fornøydhetsgaranti. Les mer om Alltid WiFi. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.

?

Hvordan fungerer Alltid På Nett-garanti?

Dersom du ikke kommer på nett med bredbåndet ditt og vi ikke kan løse feilen i løpet av samtalen med kundeservice, gir vi deg en kompensasjon i form av datapakker.

Du kan lese mer om garantien her

?

Hvordan kan jeg surfe trygt på nett?

Med Nettvern kan alle Telenorkunder surfe trygt på nett. Der er et filter i selve nettet til Telenor som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Fiber- og bredbåndskunder må ha en ruter levert av Telenor for å kunne aktivere denne tjenesten.

Vi har samlet en del tips og råd og andre sikkerhetstjenester du kan bestille, som kan hjelpe deg til å bli enda tryggere på nett uavhengig av hvilken enhet du bruker. Les og lær mer om trygg nettsurfing.

Jeg har en annen TV- og/eller bredbåndsleverandør i dag. Må jeg si opp dette selv?

Telenor sier ikke opp ditt nåværende TV-og/eller bredbåndsabonnement, dette må du si opp selv når fibernett fra Telenor er installert.

Når starter utbyggingen i mitt område og når kan jeg regne med å få fibernett i huset?

Hva må jeg gjøre selv?

Der vi ikke kan levere fiber via luftstrekk må du selv grave ned fiberkabelen fra tomtegrensen og inn til boligen din. Du får informasjon om en eventuell egeninnsats når montøren kommer hjem til deg. På telenor.no/egeninnsats finner du veiledning for gravearbeid på egen tomt.

Hvordan får jeg avtalt med montøren?

En montør vil kontakte deg og avtale tidspunkt når vi er klare for å installere fibernett i din bolig.Les mer om installasjonen her.

Se alle spørsmål og svar