Tilbehøret du trenger til Samsung-mobilen din

Ønsker du at mobilen din skal uttrykke din personlige stil? Det finnes en rekke tilbehør til mobilene fra Samsung, som deksler, lydprodukter, ladere og ikke minst smartklokker. Sjekk utvalget!  

Mobildeksel Samsung tilbehør

Mobildeksler til alle anledninger

Et mobildeksel lar deg ikke bare uttrykke din personlige stil – det gir også god beskyttelse til mobilen din mot riper og støt. Du finner et stort utvalg av deksler i vår nettbutikk og i din nærmeste Telenorbutikk.

Ikke glem å beskytte skjermen!

For ekstra god beskyttelse bør du også kjøpe en skjermbeskytter til mobilen din, slik at du unngår at skjermglasset knuser, får riper eller sprekker opp. De fleste skjermbeskyttere har også antibakterielle egenskaper, slik at du enklere kan holde mobilen din ren og uten fingermerker. I tillegg kan du også kjøpe beskyttelse til kameralinsen!

Effektiv lading

Lading er kanskje ikke det mest spennende tilbehøret til mobilen din, men det betyr ikke at det ikke er viktig. For hva er vel en mobil uten strøm? Enten du ønsker å lade rett fra stikkontakten, i bilen eller i PCen, så har vi en lader som passer for deg.

En komplett opplevelse

Få den komplette opplevelsen av hverdagsflyt med ørepropper og smartklokker.