Tilbehør

Forny smartklokken med ny klokkereim

Å bytte klokkereim er et enkelt grep for å gi smartklokken din et nytt uttrykk. Enten du skal bruke smartklokken din til trening eller til hverdag, så finnes det en klokkereim for deg.

Klokkereim til Apple Watch

Er du usikker på hvilken klokkereim som passer best for deg og dine behov? Nedenfor har vi samlet en oversikt over klokkereimene vi har til Apple Watch i sortiment akkurat nå, og en enkel guide til hvordan du kan bytte klokkereimen på smartklokken din.

Apple Sport Loop

Sport Loop fra Apple er laget av et mykt og lett pustende materiale med justerbar borrelås. Klokkereimen i tolags vevet nylon har et mykt og behagelig lag på innsiden, som transporterer fuktighet vekk fra huden når du er i aktivitet. Sport Loop er perfekt til både trening og hverdag, og er i tillegg karbonnøytral.

Apple Magnetic Link

Magnetic Link er laget av finvev av slitesterk mikrotvill og har en myk overflate som minner om semsket skinn. Klokkereimen legger seg elegant rundt håndleddet og festes ved hjelp av fleksible, innebygde magneter som sørger for at smartklokken din sitter sikkert og behagelig på plass gjennom hele dagen.

Holdit silikonreim

Klokkereimene fra Holdit er laget av resirkulert silikon som føles behagelig mot huden. Materialer har en myk finish som tåler vann, trening og alt dertil, som gjør at klokkereimene passer perfekt til både trening og hverdag. Klokkereimene er tilpasset Apple Watch og kommer i en rekke fine farger, slik at du kan velge den som passer best for deg.

Så enkelt bytter du klokkereim på Apple Watch

Det er enkelt å bytte klokkereim på din Apple Watch. Det viktigste er å sørge for at klokkereimen er kompatibel med smartklokken din - altså, at du har en klokkereim som er tilpasset størrelsen på urkassen. Denne informasjonen finner du i vår nettbutikk.

  1. Trykk og hold på reimutløserknappen på Apple Watch

  2. Skyv reimen til siden for å ta den av, og skyv på plass den nye reimen

... og vipps så har din Apple Watch fått et nytt uttrykk!