Tilbehør

MagSafe: Aldri før har lading vært enklere og mer praktisk

Med god hjelp fra magneter, er du sikret kjapp og trygg lading i hverdagen. Og magnetene kommer også godt med til annet tilbehør – se utvalget!

MagSafe-lader fra Anker

Er du mye på farta, er det dumt å måtte føle på ladeangst på mobilen. Heldigvis er det enklere enn noensinne å gi mobilen påfyll av strøm – kjapt og enkelt.

Med MagSafe-teknologien fra Apple er trådløs lading blitt enda mer brukervennlig i det daglige. Her legger du bare iPhonen din inntil laderen, så sørger magnetene for resten – perfekt plassering og et godt feste som sikrer jevn lading.

Og om du vil fortsette å lade på farta, finnes det gode MagSafe-løsninger for det også – der ekstrabatteriet henger godt fast bakpå mobilen takket være de effektive magnetene.

I denne saken finner du noen av våre mest praktiske og populære MagSafe-ladeprodukter, nå også fra kvalitetsprodusenten Anker, samt noen andre smarte løsninger basert på MagSafe-teknologien helt på tampen.

Hva er egentlig MagSafe?

MagSafe er en magnetbasert ladestandard fra Apple, som gjør det svært enkelt å lade iPhonen din (og blant annet nye AirPods Pro) trådløst – altså uten å måtte plugge en kabel inn i ladeporten. Dette fungerer på iPhone 12 og nyere.

Takket være de innebygde magnetene både i ladeplaten og mobilens bakside, vil ladeplaten «klikke» perfekt på plass, slik at laderen alltid sitter rett. Dette sikrer raskere lading, og mindre varmeutvikling. Magnetene gjør det også mulig å feste annet tilbehør (som lommebøker, batteripakker og festegrep) til mobilens bakside. 

I løpet av 2023 vil oppfølgeren til den trådløse ladestandarden Qi, Qi2, lanseres. Denne baserer seg på MagSafe-teknologien, og vil dermed gjøre den praktiske og trådløse magnetladingen tilgjengelig også for Android-brukere.

Smarte ladestasjoner fra Anker

Mange av oss bruker mye tid ved pulten, enten det er hjemme eller på kontoret – og her hører også mobilen naturlig hjemme. Men den behøver kanskje ikke ligge rett på pulten?

Ved å sette opp en ladestasjon med MagSafe vil mobilen kunne ha sin faste plass. Her er den ikke bare lett tilgjengelig (løfter du den opp, slipper magnetene lett), men du kan også lett se eventuelle varslinger på skjermen (eller se en video) uten å måtte fysisk løfte opp mobilen fra pulten. Samtidig har du alltid mobilen til lading, slik at du har et friskt og oppladet mobilbatteri når du går fra pulten.

Smart MagSafe-ladestand med avtagbar batteripakke fra Anker
SMART STASJON – OGSÅ PÅ TUR: Den nye Anker 2-i-1-ladestasjonen lar deg ikke bare lade iPhonen og AirPods på pulten, med du kan også ta med den smarte powerbanken ut på tur – pent plassert på baksiden av mobilen din takket være MagSafe-magnetene.

Husk å ha et MagSafe-deksel!

En ting som er greit å huske på: For å kunne bruke MagSafe-tilbehør samtidig som du har på deksel, må du ha et deksel som er kompatibelt med MagSafe-ladeteknologi.

I nettbutikken har vi varianter både i silikon, skinn og gjennomsiktige – i mange ulike farger, fra flere forskjellige leverandører.

Ekstra batteri på farta?

Powerbanker er geniale, men den gamle måten å lade med ledning var kanskje litt ... kronglete?

Med MagSafe er det lett å smekke på et ekstra batteri på baksiden av mobilen, og så sitter det som støpt takket være de kraftige magnetene.

På tur i bilen?

MagSafe kan også komme veldig godt med i bilen. Ved å feste en MagSafe-holder enten på dashboardet eller i ventilasjonsristen, kan du både ha mobilen trygt og forskriftsmessig plassert og lade den samtidig.

Husk at det er strenge regler for hvordan du kan bruke – og ikke bruke – mobil i bil, med høye bøter om du for eksempel bruker en mobil som ligger løst mellom forsetene.

Vi har selv kjørt rundt med Ankers MagSafe-billader som festes med sugekopp på dashboardet, og den har sittet som støpt hele veien – samtidig som mobilen er godt plassert for eksempel for navigasjon via kart-appen.