Tilbehør

Dette er iPhone-tilbehøret som gjør hverdagen din bedre!

Mest sannsynlig har du mobilen med deg overalt – og da er sjansen stor for at den blir en forlengelse av både din personlighet og dine behov. Da er det heller ikke gitt at alle typer iPhone-tilbehør passer til akkurat deg. Ønsker du å uttrykke din personlighet? Sørge for at mobilen du stadig vekk mister i bakken ikke knuser? Eller rett og slett utstyre iPhonen med noen skikkelig praktiske funksjoner som gjør hverdagen bedre – og tryggere?

iPhone-tilbehør

Her har vi funnet frem til et utvalg av det beste iPhone-tilbehøret i nettbutikken – og forhåpentlig kan du finne noe som passer til akkurat deg:

Sømløst og sikkert med MagSafe

Med iPhone 12 kom også MagSafe – en innebygget ring av magneter på baksiden og rundt Apple-logoen på alle iPhone 12 og nyere. Det gjør at alt MagSafe-tilbehør, som trådløse ladere, deksler og stativer klikker seg sømløst og sikkert på plass.

Magnetene holder tilbehøret godt fast, uten at du må ta av dekselet for å lade eller feste iPhone til for eksempel bilholderen – så lenge du har et MagSafe-deksel.

For å kunne bruke MagSafe-tilbehør samtidig som du har på deksel, må du nemlig ha et deksel som er kompatibelt med MagSafe-ladeteknologi. I nettbutikken har vi varianter både i silikon, skinn og gjennomsiktige – i mange ulike farger, fra flere forskjellige leverandører.

Av MagSafe-tilbehør, kan du for eksempel med Apple MagSafe Battery Pack enkelt lade mobilen på farten. Den lader helt automatisk, så du trenger ikke å slå den av eller på.

Med Apple MagSafe-lader blir trådløs lading til en lek. Magnetene posisjonerer seg perfekt på din iPhone og gir raskere trådløs lading på opptil 15 watt.

For å alltid har styr på ID- og betalingskort og ha de lett tilgjengelig, er Apple skinnlommebok med MagSafe smart. Den har innebygde magneter som gjør at du enkelt kan feste den på baksiden av iPhonen din, uten at det påvirker kortene dine. Den kan også festes på et deksel med MagSafe.

Ladere til alle behov

Utover MagSafe-laderne nevnt over, er det også mange smarte kabelbaserte ladeprodukter som kan komme godt med – avhengig av hvor du befinner deg og hvilke lademuligheter du har tilgjengelig. Trenger du for eksempel å lade mobilen når du er på kjøretur, er en hurtiglader til bil en smart løsning – husk bare å kjøpe ladekabel i tillegg.

Bruker du å irritere deg over for kort ladekabel? I nettbutikken har vi et stort utvalg av ladekabler i ulike størrelser – helt opp til 2 meter lange!

Deksler i alle varianter

Det første du bør gjøre når du kjøper deg ny mobil, er å kjøpe et deksel som beskytter den mot riper, fall og knust skjerm. I nettbutikken har vi mobildeksler i mange ulike materialer og typer, som skinn, silikon og plast, og som bakdeksel, lommebokdeksel og bumper. Når du skal velge deksel til mobilen din bør du tenke over hvilke behov du har og hvordan du  bruker mobilen i hverdagen ... og altså om den skal støtte MagSafe eller ikke.

Bruker du den lite eller mye, mest inne eller ute, i aktivitet eller i ro? Uansett hva slags deksel du velger, bør du vurdere å kombinere det med skjermbeskyttelse i tillegg.

Gå aldri tom for strøm

Går du ofte tom for strøm på mobilen? For å unngå dette, bør du alltid ha med en powerbank. Den gjør at du kan lade når som  helst – hvor som helst. 

Aldri mer leting etter nøklene

Har du lett for å miste småting eller glemme hvor du legger dem? Da kan en Apple AirTag være løsningen. Det er en liten sporingsbrikke som  hjelper deg å finne igjen mistede ting, som for eksempel nøkler, lommebok, veske, ryggsekk og bagasje.

Du legger enkelt til en AirTag via «Finn min ...»-appen på iPhone, og kan da spore den opp på samme måte som du kan gjøre med en iPhone – både via posisjonsdata på kartet, eller ved å få AirTagen til å spille av en liten lyd.

Sett lyd på hverdagen!

Den enkleste måten å kjenne igjen en iPhone-bruker på gata, har gjerne vært å se etter hvite propper i ørene. At AirPods er blitt så populært blant iPhone-eiere er ikke tilfeldig: I tillegg til at lyden og passformen er svært god, er også tilkoblingen til iPhone (og alle andre Apple-enheter) så sømløs og brukervennlig som den kan bli.

Det er flere AirPods-modeller å velge mellom, alt etter behov og ønske om støydemping. Uansett hva du velger får du et godt lydprodukt som gjør iPhone-tilværelsen enda bedre.

Et smartere liv med en smartklokke

Et annet tilbehør som er verdt å nevne, er Apple Watch – som sammen med en iPhone kan gjøre hverdagen langt enklere og bedre. I tillegg til at den vil kunne hjelpe deg på veien mot en mer aktiv livsstil, er den også en «snarvei» til noen av iPhone-funksjonene du bruker mest: Enten du skal betale, svare på et anrop, sende en melding, sjekke kartet eller mye annet, kan det skje uten at du må løfte mobilen opp av lomma. Mange iPhone-apper kommer med egne Apple Watch-widgets, som gjør bruken av appene langt enklere.

Bruk AppleID til det fulle

Har du iPhone, har du også en AppleID, som gir deg en rekke muligheter for en sømløs digital hverdag. Med en AppleTV, kan du for eksempel enkelt se bilder fra mobilen og streame via AirPlay på TV-skjermen, kjøre smarthjem, og ha apper på tvers av Apple-enheter.

I tillegg får du også god tilgang på bilder, notater, kalender, meldinger og mail – enten du er på en iPhone, iPad eller Mac.