Dette er iPhone-tilbehøret som gjør hverdagen din bedre!

iPhone-tilbehør

Mest sannsynlig har du mobilen med deg overalt – og da er sjansen stor for at den blir en forlengelse av både din personlighet og dine behov.

Da er det heller ikke gitt at alle typer iPhone-tilbehør passer til akkurat deg. Ønsker du å uttrykke din personlighet? Sørge for at mobilen du stadig vekk mister i bakken ikke knuser? Eller rett og slett utstyre iPhonen med noen skikkelig praktiske funksjoner som gjør hverdagen bedre – og tryggere?

Her har vi funnet frem til et utvalg av det beste iPhone-tilbehøret i nettbutikken – og forhåpentlig kan du finne noe som passer til akkurat deg:

Sømløst og sikkert med MagSafe

Med iPhone 12 kom også MagSafe – en innebygget ring av magneter på baksiden og rundt Apple-logoen på alle iPhone 12 og nyere. Det gjør at alt MagSafe-tilbehør, som trådløse ladere, deksler og stativer klikker seg sømløst og sikkert på plass.

Magnetene holder tilbehøret godt fast, uten at du må ta av dekselet for å lade eller feste iPhone til for eksempel bilholderen – så lenge du har et MagSafe-deksel.

For å kunne bruke MagSafe-tilbehør samtidig som du har på deksel, må du nemlig ha et deksel som er kompatibelt med MagSafe-ladeteknologi. I nettbutikken har vi varianter både i silikon, skinn og gjennomsiktige – i mange ulike farger, fra flere forskjellige leverandører.

Sjekk prisen!

Apple klart deksel Magsafe iPhone 13 Pro Max

Apple klart deksel Magsafe iPhone 13 Pro Max

Dette Apple-designede dekselet er tynt, lett og godt å holde i. Det viser frem den raffinerte fargefinishen til iPhone 13 Pro Max, samtidig som det gir god beskyttelse. Dekselet er laget av gjennomsiktig polykarbonat og fleksible materialer, slik at det passer perfekt og gjør knappene lette å bruke. Overflaten har fått et ripebestandig belegg, både på innsiden og utsiden. Alle materialer og belegg er optimalisert for å forhindre gulning over tid.
Nå: 379,-
Før: 579,-

Sjekk prisen!

Apple skinndeksel Magsafe iPhone 13 Pro Max
Apple skinndeksel Magsafe iPhone 13 Pro Max
Apple skinndeksel Magsafe iPhone 13 Pro Max

Apple skinndeksel Magsafe iPhone 13 Pro Max

Skinndekselet med MagSafe er designet av Apple, spesielt for iPhone 13 Pro Max. Det er en perfekt og elegant beskyttelse av iPhonen din. Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Dekselet smekkes enkelt på plass og beskytter iPhonen uten å gjøre den merkbart større.
Nå: 449,-
Før: 649,-

Ekstra god beskyttelse!

Tech21 Evo Clear Magsafe iPhone 13

Tech21 Evo Clear Magsafe iPhone 13

Ekstra beskyttelse med Evo Clear fra Tech21. Gir beskyttelse mot fall på opptil 3 meter. UV-resistent og antibakteriell. Nå også med støtte for Magsafe.
Fra 499,-

Sjekk prisen!

Atom Studios split wood fibre deksel iPhone 13 Pro
Atom Studios split wood fibre deksel iPhone 13 Pro

Atom Studios split wood fibre deksel iPhone 13 Pro

Atom Studios designer stilrene deksler i førsteklasses, holdbare og bærekraftige materialer. Her er anodisert aluminium kombinert med solid trefiber i et slankt, strømlinjeformet design. En 1 mm hevet kant sørger for ekstra beskyttelse av skjermen. Med et deksel fra Atom Studios skal du få et deksel som er slitesterk og holdbar nok til å vare i hele telefonens levetid. Det er også kompatibel med Apples nye MagSafe -ladeteknologi.
Nå: 249,-
Før: 499,-

Av MagSafe-tilbehør, kan du for eksempel med Apple MagSafe Battery Pack enkelt lade mobilen på farten. Den lader helt automatisk, så du trenger ikke å slå den av eller på.

Med Apple MagSafe-lader blir trådløs lading til en lek. Magnetene posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 og iPhone 12 Pro og gir raskere trådløs lading på opptil 15 watt.

For å alltid har styr på ID- og betalingskort og ha de lett tilgjengelig, er Apple skinnlommebok med MagSafe smart. Den har innebygde magneter som gjør at du enkelt kan feste den på baksiden av iPhonen din, uten at det påvirker kortene dine. Den kan også festes på et deksel med MagSafe.

Ladere til alle behov

Utover MagSafe-laderne nevnt over, er det også mange smarte kabelbaserte ladeprodukter som kan komme godt med – avhengig av hvor du befinner deg og hvilke lademuligheter du har tilgjengelig. Trenger du for eksempel å lade mobilen når du er på kjøretur, er en hurtiglader til bil en smart løsning – husk bare å kjøpe ladekabel i tillegg.

På biltur kan en mobilholder med innebygget trådløs lading komme til nytte. Og vel framme på hytta blir det ikke ladekrangling med en PNY familielader med hurtiglading. Den har tre USB-A-porter og én USB-C-port, som gjør at du kan lade enhetene dine raskt og enkelt – både smartmobiler, nettbrett og laptop samtidig.

Bruker du å irritere deg over for kort ladekabel? I nettbutikken har vi et stort utvalg av ladekabler i ulike størrelser – helt opp til 3 meter lange!

Deksler i alle varianter

Det første du bør gjøre når du kjøper deg ny mobil, er å kjøpe et deksel som beskytter den mot riper, fall og knust skjerm. I nettbutikken har vi mobildeksler i mange ulike materialer og typer, som skinn, silikon og plast, og som bakdeksel, lommebokdeksel og bumper. Når du skal velge deksel til mobilen din bør du tenke over hvilke behov du har og hvordan du  bruker mobilen i hverdagen ... og altså om den skal støtte MagSafe eller ikke.

Bruker du den lite eller mye, mest inne eller ute, i aktivitet eller i ro? Uansett hva slags deksel du velger, bør du vurdere å kombinere det med skjermbeskyttelse i tillegg.

Aldri gå tom for strøm

Går du ofte tom for strøm på mobilen? For å unngå dette, bør du alltid ha med en powerbank. Den gjør at du kan lade når som  helst – hvor som helst. 

PS. Visste du at du med Telenor Ladeavtale 2022 Powerbank m/trådløs lading, kan bytte den  med en fulladet enhet i din lokale Telenorbutikk? Det er en ekstra kraftig powerbank med 10 000 mAh, som støtter USB-C og Lightning samt trådløs lading.

Aldri mer leting etter nøklene

Har du lett for å miste småting eller glemme hvor du legger dem? Da kan en Apple AirTag være løsningen. Det er en liten sporingsbrikke som  hjelper deg å finne igjen mistede ting, som for eksempel nøkler, lommebok, veske, ryggsekk og bagasje.

Du legger enkelt til en AirTag via «Finn min ...»-appen på iPhone, og kan da spore den opp på samme måte som du kan gjøre med en iPhone – både via posisjonsdata på kartet, eller ved å få AirTagen til å spille av en liten lyd.

Ikke mist grepet

Du har garantert kjent på den ubehagelige følelsen som oppstår når mobilen glir ut av hendene dine. Popsockets gir deg et godt grep på mobilen, samtidig som den får et stødig grep når du skal ta bilder, selfies og filme.

Sett lyd på hverdagen!

Den enkleste måten å kjenne igjen en iPhone-bruker på gata, har gjerne vært å se etter hvite propper i ørene. At AirPods er blitt så populært blant iPhone-eiere er ikke tilfeldig: I tillegg til at lyden og passformen er svært god, er også tilkoblingen til iPhone (og alle andre Apple-enheter) så sømløs og brukervennlig som den kan bli.

Det er flere AirPods-modeller å velge mellom, alt etter behov og ønske om støydemping. Uansett hva du velger får du et godt lydprodukt som gjør iPhone-tilværelsen enda bedre.

Et smartere liv med en smartklokke

Et annet tilbehør som er verdt å nevne, er Apple Watch – som sammen med en iPhone kan gjøre hverdagen langt enklere og bedre. I tillegg til at den vil kunne hjelpe deg på veien mot en mer aktiv livsstil, er den også en «snarvei» til noen av iPhone-funksjonene du bruker mest: Enten du skal betale, svare på et anrop, sende en melding, sjekke kartet eller mye annet, kan det skje uten at du må løfte mobilen opp av lomma. Mange iPhone-apper kommer med egne Apple Watch-widgets, som gjør bruken av appene langt enklere.

Apple Watch Series 7 har den største og mest avanserte skjermen hittil – med over 50 prosent større skjerm enn Series 3. Den har nye banebrytende innovasjoner innen helse, og opptil 33 prosent raskere lading. I nettbutikken har vi blant annet Apple Watch 7 aluminium i fargene stjerneskinn, midnatt, grønn og blå. Den kommer også i rustfritt stål, i fargen mørk kirsebær, gull og sølv.

Bruk AppleID til det fulle

Har du iPhone, har du også en AppleID, som gir deg en rekke muligheter for en sømløs digital hverdag. Med en AppleTV, kan du for eksempel enkelt se bilder fra mobilen og streame via AirPlay på TV-skjermen, kjøre smarthjem, og ha apper på tvers av Apple-enheter.

I tillegg får du også god tilgang på bilder, notater, kalender, meldinger og mail – enten du er på en iPhone, iPad eller Mac.