Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler
Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.

Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og hos Telenor kan du velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Du kan også velge mellom mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

Apple iPhone SE

iPhone SE

Den nye iPhone SE er en liten telefon med mye kraft.

Denne modellen kommer i den mest populære størrelsen, med den velkjente hjemknappen i behold – men ikke la deg lure: Under panseret har den en av verdens raskeste mobilchiper. Det betyr at du kan åpne og bruke apper, spille spill og mye mer – lynraskt.

Det avanserte kamerasystemet har en portrettmodus som plasserer det du vil ha i fokus opp mot en uskarp bakgrunn – med samme mulighet for selfiene dine. Du kan også se 4K-video i kinokvalitet på 4,7" Retina-skjermen – samt få glede av alle de andre avanserte funksjonene i iOS.

Og er du en serieelsker, kan du faktisk se 13 timer med video på én eneste lading!

Fra 299,–/ mnd. med SWAP

Samsung Galaxy S20 FE 5G: Rimelig toppmobil

Samsung Galaxy S20 FE

Er du tilhenger av Samsungs mobiler og har lyst til å komme i gang med 5G? Da kan Samsung Galaxy S20 FE («Fan Edition») være for deg. Den har nemlig med seg de beste funksjonene fra de kraftigste 20-mobilene – til en lavere pris!

Råskapen til Samsung S20 FE kommer først og fremst til syne på kamerafronten. En kraftig telelinse kombinert med smart AI gir deg en zoom inntil 30x. Kameraet er svært lysfølsomt og lar deg ta gode bilder i alle lysforhold.

Med en av markedets kjappeste chiper og 120Hz bildeoppdateringsfrekvens, føles Galaxy S20 FE som et olja lyn. At skjermen oppdaterer seg dobbelt så rask som de fleste andre mobiler (60Hz har lenge vært standard) betyr at scrolling og veksling mellom apper føles mye «smoothere» enn før. Dette er særlig merkbart når du spiller på telefonen.

Med andre ord: Her får du alt du forventer i en topptelefon til en billigere penge.

Fra 429,–/ mnd. med SWAP

Sony Xperia 5 II: En kraftig 5G-mobil i en kompakt kropp

Sony Xperia 5 II

Det finnes noen mobiler der du kan regne med å få et «oi» eller «wow» når du viser den frem. Sony Xperia 5 II (uttales «Xperia 5, mark two») er en sånn. Mobilen er usedvanlig slank og kompakt, mye takket være den avlange fasongen, uten at den kan sies å være «liten». 

De siste årene har Sony tatt eierskap til sideforholdet 21:9, noe som passer utmerket til spill og underholdning – men også vanlige apper som Messenger og YouTube. Widescreen-formatet, som de fleste filmer og serier er laget i, kommer nemlig også til sin rett gjennom skjermdeling der du for eksempel har en YouTube-videoe gående på toppen, samtidig som du chatter med en venn.

Xperia 5 II er fullpakket med toppteknologi. Skjermen har 120Hz bildeoppdateringsfrekvens som betyr at den oppdaterer seg dobbelt så kjapt som de fleste andre mobiler. Til kameraet låner Sony teknologi fra sine profesjonelle systemkameraer, og kombinert med rå optikk og en kraftig prosessor leverer telefonen flotte bilder i enhver situasjon.

Xperia 5 II har dessuten 5G – og er helt klar for neste generasjons lynraske mobilnett!

Fra 439,–/ mnd. med SWAP

Apple iPhone 11: En av de beste mobilkameraene på markedet

iPhone 11

Med iPhone 11 leverer Apple et av de beste mobilkameraene på markedet – samt mye mer!

Modellen har en helt ny vidvinkel-linse, to objektiver og vanlig modus. Mobilen lar deg virkelig fange det store bildet – du får faktisk plass til fire ganger som du er vant til.

Det finnes også mye annet å bli imponert over med iPhone 11. Vi kan blant annet nevne vanvittige krefter under panseret, takket være A13 Bionic-chipen, samt en av de beste mobilskjermene på markedet akkurat nå. Heldagsbatteriet lar deg også gjøre mer og lade mindre.

Fra 419,–/ mnd. med SWAP

iPhone 7: Tidløs iPhone

iPhone 7

iPhone 7 kom ut i 2016, men telefonen tåler tidens tann og er like brukbar i 2020. Det tidløse designet, prosessoren og funksjonalitetene gjør telefonen verdig en plass på denne listen.

iPhone 7 har en A10 Fusion-chip designet for effektivitet og smart strømbruk. Den er også vann- og sprutbestanding, noe som passer perfekt i et kaldt og vått Norge.

Kameraet har mange spennende funksjoner og garanterer livlige farger og detaljrike resultater – hver gang. Det er også mulig å filme i høyoppløselig format, så du kan fange alle detaljene i favorittminnene dine.

Og savner du hjemknappen som mangler på de nyeste iPhone-modellene, har iPhone 7 den samme enkle navigeringen med hjemknapp vi alle kjenner til.

Fra 219,–/ mnd. med SWAP

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›

Dette er SWAP