Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler

Hva med en ny mobil – som ikke koster skjorta? Vi har mange rimelige mobiler med gode kameraer, lang batteritid og brukervennlighet.

Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og hos Telenor kan du velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Du kan også velge mellom mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

iPhone SE: Mye kraft

iPhone SE har raskt vist seg å bli en favoritt for mange, ettersom den pakker vanvittig mye kraft i en kjent og kjær innpakning ... uten at det koster skjorta.

I 2022-modellen får du fortsatt gjensyn med «gamle» favoritter som hjemknappen og Touch ID, og mobilen har en nærmest identisk formfaktor som populære iPhone 8, med en fargerik skjerm på 4.7 tommer. På innsiden er imidlertid alt så rått som det kan bli, med samme strømgjerrige chip som iPhone 13, som sørger for glimrende ytelse til spilling, fotografering og filming, samt lynrask surfing via 5G.

Mobilen støtter trådløs og hurtiglading, har portrettmodus og kan filme i 4K.

iPhone 12 mini: En liten storkar

Den eneste virkelig store forskjellen mellom iPhone 12 mini og «storebror» iPhone 12 er den fysiske størrelsen – og dermed også prislappen.

12 mini-skjermen er på nette 5.4 tommer, og gjør seg ikke bort i selskap med de større iPhone 12-modellene. Det gjør at mobilen ligger utrolig godt i hånden – du kan nå så godt som hele skjermen med tommelen (avhengig av håndstørrelsen din, selvfølgelig).

Ellers er det ingen kompromisser å spore: iPhone 12 mini har den samme raske chipen, Super Retina XDR-skjerm og dobbelkamera-systemet som iPhone 12.

Galaxy A52s 5G: Lynkjapp kraftkar

Galaxy A52s en deilig formfaktor med rene linjer og avrundede kanter.

A52s er også en svært fremtidsrettet telefon: Den lynraske 6.5-tommerskjermen har en oppdateringsfrekvens på 120Hz, og mobilen er klar til bruk på det nye 5G-nettet.

Tar vi med at mobilen har et stort batteri (med støtte for hurtiglading), et moderne firekamera-system på baksiden og er både støv- og vannbestandig, så er det åpenbart at A52s er som skapt for mye lek og moro.

Galaxy Xcover Pro: Et kraftig arbeidsjern

Er du en aktiv type – enten det er i skog og mark eller på byggeplassen? Da kan Galaxy Xcover Pro være noe for deg.

Dette er en robust mobil i et enkelt og lett format. Mobilen tåler en trøkk eller ti, ettersom den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret (for eksempel at tåler den vibrasjoner over lengre perioder, gjentatte støt samt ekstremt høye og lave temperaturer). Galaxy XCover 5 er også IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler nedsenking i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv.

Selv om mobilen har en stor og god 5,3”-skjerm, er den også smal og slank med en tykkelse på bare 9,2 mm. Den ligger godt i hånda, selv med hansker – og med en smart spesialknapp får du kjapp tilgang på de mest brukte funksjonene.

NB: Sjekk også ut lillebror Samsung Galaxy XCover 5.

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›