Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler
Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.

Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og hos Telenor kan du velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Du kan også velge mellom mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

Samsung Galaxy A50

Samsung

Samsung gikk hardt ut i starten av 2019 og lanserte de fantastiske mobilene Galaxy S10 og S10+, samt nye trådløse øreplugger og den brettbare mobilen Galaxy Fold.

Du er tilgitt dersom du ikke fikk med deg at Samsung også slapp en ny mobil i den rimeligere A-serien, nemlig Galaxy A50. Men ikke la deg lure av prislappen – dette er en utrolig god mobil!

Totalt har A50 hele fem kameraer – tre bak og to foran. Dermed har du gode muligheter til å ta gode og varierte bilder, selv når lysforholdene ikke spiller helt på lag.

Den sylslanke mobilen er kun 7,7 mm tykk, men har et gigantisk batteri og støtter hurtiglading. Den toppmoderne skjermen er på hele 6,4 tommer og dekker så godt som hele fremsiden av mobilen. Fingeravtrykksleseren er plasser i skjermen og A50 støtter også ansiktsgjenkjenning.

Her får du utrolig mye for pengene, spesielt når du tar prisen med i betraktningen.

Fra 209,–/ mnd. med SWAP

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 pakker mye kraft i et kompakt og elegant format. Med 4 GB RAM og 64 GB ROM er den perfekt for multitasking og lagring av det du trenger uten at telefonen blir treg.

Galaxy A40s doble kamera er utviklet med tanke på at bildene dine skal bli best mulig. Det lysfølsomme hovedkameraet kombinert med dybdekameraet gjør at du kan ta bilder med dybde og utrolig skarphet. Ultra-vidvinkelkameraet åpner vinklene, og det lysfølsomme kameraet gir deg utrolig skarpe bilder uansett hvor og når de er tatt.

Telefonen har også et kraftfullt batteri som varer hele dagen. Når batteriet begynner å gå tom for strøm, er det fort gjort å fullade det igjen med den kraftige 15 W-hurtigladeren.

Galaxy A40 passer perfekt for deg som ønsker en kompakt og allsidig telefon som ikke koster skjorta.

Fra 169,–/ mnd. med SWAP

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite

Etter et forrykende 2018 er kinesiske Huawei igjen tilbake på banen. Med deres nyeste toppmodell P30 Pro befester selskapet sin posisjon som kongene av mobilkameraer. Men «Lillebroren» P30 Lite er heller ikke noe å kimse av.

Det allsidige trippelkameraet på baksiden består av tre kraftige objektiver, og tar gode bilder uansett hvor du befinner deg og når på dagen du tar knipser.

P30 Lite har et stort batteri og støtter hurtiglading. Huawei er i tillegg veldig gode på batteriteknologi, og selv om dette er en «lettversjon», kan du fint gå mer enn en dag mellom ladinger.

Fra 219,–/ mnd. med SWAP

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 kom ut I 2016, men telefonen tåler tidens tann og er like brukbar i 2019. Det tidløse designet, prosessoren og funksjonalitetene gjør telefonen verdig en plass på denne listen.

iPhone 7 har en A10 Fusion-chip designet for effektivitet og smart strømbruk. Den er også vann- og sprutbestanding, noe som passer perfekt i et kaldt og vått Norge.

Kameraet har mange spennende funksjoner og garanterer livlige farger og detaljrike resultater – hver gang. Det er også mulig å filme i høyoppløselig format, så du kan fange alle detaljene i favorittminnene dine.

Og savner du hjemknappen som mangler på de nyeste iPhone-modellene, har iPhone 7 den samme enkle navigeringen med hjemknapp vi alle kjenner til.

Fra 249,–/ mnd. med SWAP

iPhone 6S

Huawei P30 Lite

«Gammel», men fortsatt utrolig god.

Hvis du er på jakt etter en ny iPhone, men ikke har råd til de aller kraftigste, er iPhone 6S midt i blinken for deg. Det er riktignok noen år siden den ble lansert, men 6S holder fortsatt koken – og vel så det. Under det stilrene designet, skjuler det seg mye kraft.

6S var den første Apple-mobilen med 3D Touch-teknologien som ga iPhone en helt ny brukeropplevelse. Den har også alle funksjonene du forventer av en ny iPhone, som Live Photos, kamera med 4K-video og Siri.

Kameraet til 6S har 12 megapiksler, opptil 5 ganger digital zoom og er støyreduserende. Med ansiktsgjenkjenning og True Tone Flash tar du fine bilder i flotte farger.

Fra 209,–/ mnd. med SWAP

Sony Xperia 10

Sony Xperia 10

Sony er ikke fremmed for å gå egne veier og nye Xperia 10 er intet unntak. Den har nemlig det usedvanlige sideforholdet 21:9 – formatet svært mange filmer og TV-serier spilles inn i. Dette gjør Xperia 10 lengre enn andre mobiler på markedet.

Den unike – og svært gode – skjermen gir mobilen flere fordeler. Du kan se favoritt filmen uten de sjenerende sorte kantene i topp og bunn, og du kan også filme og ta bilder i det filmatiske formatet.

Skjermformatet er også godt egnet for multitasking. Sony har gjort det enkelt å dele skjermen mellom to apper og du har massevis av plass til å følge med på fotballkampen samtidig som du leser nyheter.

I tillegg tar dobbeltkameraet på baksiden svært gode bilder og glimrende batteriteknologi holder batteriet i live i lang tid.

Kort fortalt: Sony Xperia 10 gir mye mobil for pengene!

Fra 199,–/ mnd. med SWAP