Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler
Det trenger ikke koste så mye for en ny og bra mobil.

Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og hos Telenor kan du velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Du kan også velge mellom mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Her er de beste mobiltelefonene til en rimelig månedspris akkurat nå:

Apple iPhone SE

iPhone SE

Den nye iPhone SE er en liten telefon med mye kraft.

Denne modellen kommer i den mest populære størrelsen, og har den raskeste chipen i noen smarttelefon. Det betyr at du kan åpne og bruke apper, spille spill og mye mer – lynraskt.

Det avanserte kamerasystemet med A13 Bionic-chipen har portrettmodus som kunstnerisk plasserer det du vil ha i fokus mot uskarp bakgrunn– og den gjør det samme med selfiene. Se video i 4K-video i kinokvalitet på 4,7" Retina-skjermen, med alle de avanserte funksjonene i iOS.

Og er du en serieelsker, kan du faktisk se 13 timer med video på én eneste lading!*1.

*1 Batteritid avhenger av nettverks­konfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og innstillinger.

Fra 299,–/ mnd. med SWAP

Apple iPhone 11

iphone 11

Med iPhone 11 leverer Apple et av de beste mobilkameraene på markedet – samt mye mer!

Modellen har en helt ny vidvinkel-linse, to objektiver og vanlig modus. Mobilen lar deg virkelig fange det store bildet – du får faktisk plass til fire ganger som du er vant til.

Det finnes også mye annet å bli imponert over med iPhone 11. Vi kan blant annet nevne vanvittige krefter under panseret, takket være den nye A13 Bionic-chipen, samt en av de beste mobilskjermene på markedet akkurat nå. Heldagsbatteriet lar deg også gjøre mer og lade mindre.

Fra 419,–/ mnd. med SWAP

iPhone XR

iphone xr

Ser du etter en brukervennlig og stabil iPhone med mye krefter, trenger du ikke se lenger! Med iPhone XR får du mye av det toppmodellene har, til en rimeligere pris.

Se video og bilder med den avanserte LCD-skjermen, og ta flotte bilder med det banebrytende kamerasystemet.

Med denne mobilen har du også en avansert og rask Face ID, så du kan bruke ansiktet ditt som passord. Lås opp iPhone, logg på apper og betal for tjenester med et bare et blikk.

Fra 379,–/ mnd. med SWAP

Samsung Galaxy A71

Samsung galaxy A71

Med en skjerm som dekker det meste av mobilens overflate, er du garantert en enestående film-og bildeopplevelse. Og ettersom skjermen er hele 6,7”, kan du kjøre flere apper samtidig!

Med 6 GB RAM-minne er mobilen både rask og kraftfull. Du merker det på hvor raskt og sømløst du skifter mellom ulike apper, ser film og spiller spill.

Det mest imponerende er kanskje Super Quad-kameraet – 4 kameraer plussselfiekamerat. Få skarpe bilder av motiver som beveger seg, vidstrakte landskaper og fokuser på de aller minste detaljene. Vil du ta bilder om natten, går også det utmerket.

Galaxy A71 har også et batteri på 4500 mAh og dessuten en strømspareinnstilling som gir deg enda mer batteritid. Du vil lade både raskere og sjeldnere!

Fra 279,–/ mnd. med SWAP

Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T

Huawei er kjent som kamerakongen, og denne modellen gjør seg heller ikke bort på bildefronten. Med sine fire bakkameraer tar du akkurat de bildene du vil ha – med så mange eller få av de tilgjengelige funksjonene du ønsker.

5T kjører på Huaweis egen versjon av operativsystemet Android 9 Pie, nemlig EMUI 9.1. Det byr på spennende muligheter for personalisering, for eksempel egendefinerbare skins og systemomfattende mørk modus for å spare batteriet og øynene dine.

Prosessoren har alt som skal til for å håndtere enhver oppgave, uansett hvor krevende den måtte være. Og er du en gamer på farten, vil du sette pris på meget kapabel grafikkprosessering som lover deg den beste gamingytelsen samtidig som batteriforbruket holdes på et fornuftig nivå.

Batteriet har en en kapasitet på 3750 mAh, så du har batteri hele dagen. Skulle du tilfeldigvis gå tom for strøm, kan du lade det opp til 50% på kun 30 minutter takket være Huawei SuperCharge.

Fra 279,–/ mnd. med SWAP

Nokia 7.2

Nokia 7.2

Nokia 7.2 er inspirert av finsk design, og kombinerer håndverk og kvalitetsmaterialer i en perfekt balanse. Et virkelig tidløst design som ikke bare er bygget for å se bra ut, men også for å vare.

Med denne mobilen kan du nyte video på en superskarp skjerm med PureDisplay – kun tilgjengelig på Nokia-telefoner. Alle videoer du ser blir gjort om til HDR som gir et klarere bilde, og du får en lyssterk 6.3” skjerm med Full HD+.

Den kraftige prosessoren kombinert med det nyeste operativsystemet Android™ 9 Pie betyr at telefonen kan brukes i opptil to dager uten lading! Nokia 7.2 har også AI-assistert adaptivt batteri som prioriterer batteri til appene du bruker mest.

Fra 199,–/ mnd. med SWAP

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 pakker mye kraft i et kompakt og elegant format. Med 4 GB RAM og 64 GB ROM er den perfekt for multitasking og lagring av det du trenger uten at telefonen blir treg.

Galaxy A40s doble kamera er utviklet med tanke på at bildene dine skal bli best mulig. Det lysfølsomme hovedkameraet kombinert med dybdekameraet gjør at du kan ta bilder med dybde og utrolig skarphet. Ultra-vidvinkelkameraet åpner vinklene, og det lysfølsomme kameraet gir deg utrolig skarpe bilder uansett hvor og når de er tatt.

Telefonen har også et kraftfullt batteri som varer hele dagen. Når batteriet begynner å gå tom for strøm, er det fort gjort å fullade det igjen med den kraftige 15 W-hurtigladeren.

Galaxy A40 passer perfekt for deg som ønsker en kompakt og allsidig telefon som ikke koster skjorta.

Fra 189,–/ mnd. med SWAP

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 kom ut I 2016, men telefonen tåler tidens tann og er like brukbar i 2019. Det tidløse designet, prosessoren og funksjonalitetene gjør telefonen verdig en plass på denne listen.

iPhone 7 har en A10 Fusion-chip designet for effektivitet og smart strømbruk. Den er også vann- og sprutbestanding, noe som passer perfekt i et kaldt og vått Norge.

Kameraet har mange spennende funksjoner og garanterer livlige farger og detaljrike resultater – hver gang. Det er også mulig å filme i høyoppløselig format, så du kan fange alle detaljene i favorittminnene dine.

Og savner du hjemknappen som mangler på de nyeste iPhone-modellene, har iPhone 7 den samme enkle navigeringen med hjemknapp vi alle kjenner til.

Fra 249,–/ mnd. med SWAP

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›