Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler

Hva med en ny mobil – som ikke koster skjorta? Vi har mange rimelige mobiler med gode kameraer, lang batteritid og brukervennlighet.

Mange vil ha en god og brukbar mobil, men syns kanskje at toppmodellene er litt i dyreste laget. Heldigvis har vi mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris!

Visste du at du har 60 dagers åpent kjøp når du kjøper mobil hos oss? Se alle fordelene ved å kjøpe mobil i nettbutikken her.

Her er de beste og rimeligste mobiltelefonene akkurat nå:

 Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G: Mye mobil for lite penger

Galaxy A32 er i den rimeligere enden i utvalget av årets Galaxy A-mobiler. Men ikke la deg lure – dette er en fantastisk mobil for en som ikke trenger den ypperste teknologien.

A32 er godt egnet for aktiv bruk, med et stort batteri som kan hurtiglades. På baksiden har mobilen et svært allsidig firekamera-system som gir mye rom for kreativitet og lekenhet.

Ettersom A32 er klar til bruk med 5G, er det også en fremtidsrettet telefon som du kan ha glede av i mange år fremover.

Fra 3.099,-
Sony Xperia 10 III 5G

Sony Xperia 10 III 5G: Slank og lynkjapp

Denne nyheten fra Sony gir deg et tøft og vanntett design, til en overraskende lav pris. Som vi er blitt vant til fra Sony får du også her en høy og slank mobil som ligger godt i hånda, takket være 21:9-skjermen på 6-tommer, komplett med OLED-skjerm med HDR-funksjonaltet.

Heller ikke på kamerafronten skuffer denne mobilen, takket være de tre solide linsene, samt et kamerasystem som løftes av avansert AI-teknologi. Og alt av surfing går lynjapt, ettersom mobilen er klar for Telenors raske 5G-nett!

Fra 4.299,-
Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A72: Stor, også på bildefronten

Et nytt tilskudd til Samsungs A-serie – som består av kraftige mobiler til en lavere prislapp – er store Galaxy A72.

Den lekre og lyssterke Super AMOLED-skjermen måler 6.7 tommer er svært godt egnet til å spille spill og strømme videoer, så vel som vanlig surfing. Skjermen er nemlig veldig rask og gjør scrollingen til en lek.

I tillegg til vidvinkel, ultravidvinkel og telefoto, har A72 et eget makrokamera som tar deg tett på motivet og løfter frem detaljene i bildet. Det store kamerahuset er overraskende kompakt, glir sømløst inn i den matte finishen og gir et unikt designuttrykk.

Fra 4.999,-
iPhone SE

Apple iPhone SE

Den nye iPhone SE er en liten telefon med mye kraft.

Denne modellen kommer i den mest populære størrelsen, med den velkjente hjemknappen i behold – men ikke la deg lure: Under panseret har den en av verdens raskeste mobilchiper. Det betyr at du kan åpne og bruke apper, spille spill og mye mer – lynraskt.

Det avanserte kamerasystemet har en portrettmodus som plasserer det du vil ha i fokus opp mot en uskarp bakgrunn – med samme mulighet for selfiene dine. Du kan også se 4K-video i kinokvalitet på 4,7" Retina-skjermen – samt få glede av alle de andre avanserte funksjonene i iOS.

Og er du en serieelsker, kan du faktisk se 13 timer med video på én eneste lading!

Fra 4.999,-
Samsung Galaxy Xcover Pro

Samsung Galaxy Xcover Pro: Et kraftig arbeidsjern

Er du en aktiv type – enten det er i skog og mark eller på byggeplassen? Da kan Galaxy Xcover Pro være noe for deg.

Dette er en robust mobil i et enkelt og lett format. Mobilen tåler en trøkk eller ti, ettersom den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret (for eksempel at tåler den vibrasjoner over lengre perioder, gjentatte støt samt ekstremt høye og lave temperaturer). Galaxy XCover 5 er også IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler nedsenking i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv.

Selv om mobilen har en stor og god 5,3”-skjerm, er den også smal og slank med en tykkelse på bare 9,2 mm. Den ligger godt i hånda, selv med hansker – og med en smart spesialknapp får du kjapp tilgang på de mest brukte funksjonene.

NB: Sjekk også ut lillebror Samsung Galaxy XCover 5.

Fra 5.999,-
Xiaomi Mi 11i 5G

Xiaomi Mi 11i 5G: Nyheten som tar pusten fra deg

Kinesiske Xiaomi har etter hvert etablert seg som verdens tredje største mobilprodusent. Her til lands har de likevel ikke nådd opp til  Apple og Samsung på toppen av salgslistene – ennå. Selskapets nyeste modeller kan kanskje gjøre noe med dette .. uten at prisen blir for avskrekkende.

Her får du en heldekkende 6,67-tommer AMOLED skjerm samt et avansert 108MP trippelkamera. Samtidig har mobilen et stort og effektivt batteri på 4250 mAh, som lader lynhurtig både kablet og trådløst

For ikke å glemme: Mobilen er klar for både 5G og Wi-Fi 6!

Fra 6.999,-
iPhone 12 mini

Apple iPhone 12 mini: En liten storkar

Den eneste virkelig store forskjellen mellom iPhone 12 mini og «storebror» iPhone 12 er den fysiske størrelsen – og dermed også prislappen.

12 mini-skjermen er på nette 5.4 tommer, og gjør seg ikke bort i selskap med de større iPhone 12-modellene. Det gjør at mobilen ligger utrolig godt i hånden – du kan nå så godt som hele skjermen med tommelen (avhengig av håndstørrelsen din, selvfølgelig).

Ellers er det ingen kompromisser å spore: iPhone 12 mini har den samme raske chipen, Super Retina XDR-skjerm og dobbelkamera-systemet som iPhone 12.

Fra 6.999,-
Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE 5G: Rimelig toppmobil

Er du tilhenger av Samsungs mobiler og har lyst til å komme i gang med 5G? Da kan Samsung Galaxy S20 FE («Fan Edition») være for deg. Den har nemlig med seg de beste funksjonene fra de kraftigste 20-mobilene – til en lavere pris!

Råskapen til Samsung S20 FE kommer først og fremst til syne på kamerafronten. En kraftig telelinse kombinert med smart AI gir deg en zoom inntil 30x. Kameraet er svært lysfølsomt og lar deg ta gode bilder i alle lysforhold.

Med en av markedets kjappeste chiper og 120Hz bildeoppdateringsfrekvens, føles Galaxy S20 FE som et olja lyn. At skjermen oppdaterer seg dobbelt så rask som de fleste andre mobiler (60Hz har lenge vært standard) betyr at scrolling og veksling mellom apper føles mye «smoothere» enn før. Dette er særlig merkbart når du spiller på telefonen.

Med andre ord: Her får du alt du forventer i en topptelefon til en billigere penge.

Fra 5.999,-

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›