Gode mobiler som ikke koster skjorta

Flere mobiler

Hva med en ny mobil – som ikke koster skjorta? Vi har mange rimelige mobiler med gode kameraer, lang batteritid og brukervennlighet.

Mange vil ha en god og brukbar mobil, men syns kanskje at toppmodellene er litt i dyreste laget. Heldigvis har vi mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris!

Visste du at du har 60 dagers åpent kjøp når du kjøper mobil hos oss? Se alle fordelene ved å kjøpe mobil i nettbutikken her.

Her er de beste og rimeligste mobiltelefonene akkurat nå:

Apple iPhone SE

iPhone SE

Den nye iPhone SE er en liten telefon med mye kraft.

Denne modellen kommer i den mest populære størrelsen, med den velkjente hjemknappen i behold – men ikke la deg lure: Under panseret har den en av verdens raskeste mobilchiper. Det betyr at du kan åpne og bruke apper, spille spill og mye mer – lynraskt.

Det avanserte kamerasystemet har en portrettmodus som plasserer det du vil ha i fokus opp mot en uskarp bakgrunn – med samme mulighet for selfiene dine. Du kan også se 4K-video i kinokvalitet på 4,7" Retina-skjermen – samt få glede av alle de andre avanserte funksjonene i iOS.

Og er du en serieelsker, kan du faktisk se 13 timer med video på én eneste lading!

Fra 5.499,-

Samsung Galaxy S20 FE 5G: Rimelig toppmobil

Samsung Galaxy S20 FE

Er du tilhenger av Samsungs mobiler og har lyst til å komme i gang med 5G? Da kan Samsung Galaxy S20 FE («Fan Edition») være for deg. Den har nemlig med seg de beste funksjonene fra de kraftigste 20-mobilene – til en lavere pris!

Råskapen til Samsung S20 FE kommer først og fremst til syne på kamerafronten. En kraftig telelinse kombinert med smart AI gir deg en zoom inntil 30x. Kameraet er svært lysfølsomt og lar deg ta gode bilder i alle lysforhold.

Med en av markedets kjappeste chiper og 120Hz bildeoppdateringsfrekvens, føles Galaxy S20 FE som et olja lyn. At skjermen oppdaterer seg dobbelt så rask som de fleste andre mobiler (60Hz har lenge vært standard) betyr at scrolling og veksling mellom apper føles mye «smoothere» enn før. Dette er særlig merkbart når du spiller på telefonen.

Med andre ord: Her får du alt du forventer i en topptelefon til en billigere penge.

Fra 8.499,-

Apple iPhone 11: En av de beste mobilkameraene på markedet

iPhone 11

Med iPhone 11 leverer Apple et av de beste mobilkameraene på markedet – samt mye mer!

Modellen har en helt ny vidvinkel-linse, to objektiver og vanlig modus. Mobilen lar deg virkelig fange det store bildet – du får faktisk plass til fire ganger som du er vant til.

Det finnes også mye annet å bli imponert over med iPhone 11. Vi kan blant annet nevne vanvittige krefter under panseret, takket være A13 Bionic-chipen, samt en av de beste mobilskjermene på markedet akkurat nå. Heldagsbatteriet lar deg også gjøre mer og lade mindre.

Fra 7.499,-

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›