Gode mobiler som ikke koster skjorta

Fornøyd jente som holder en rimelig mobil

Hva med en ny mobil – som ikke koster skjorta? Vi har mange rimelige mobiler med gode kameraer, lang batteritid og brukervennlighet.

Mange vil ha en god og brukbar mobil, men syns kanskje at toppmodellene er litt i dyreste laget. Heldigvis har vi mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Når du kjøper ny mobil kan du enten betale for mobilen med en gang eller velge SWAP. Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men i stedet et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og du kan velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Vi vil også at du skal være fornøyd med det du har kjøpt. Da er det trygt å vite at du alltid har 60 dagers åpent kjøp på mobiltelefoner hvis du angrer.

Her er de beste og rimeligste mobiltelefonene akkurat nå:

iPhone SE 5G: Mye kraft

iPhone SE har raskt vist seg å bli en favoritt for mange, ettersom den pakker vanvittig mye kraft i en kjent og kjær innpakning ... uten at det koster skjorta.

I 2022-modellen får du fortsatt gjensyn med «gamle» favoritter som hjemknappen og Touch ID, og mobilen har en nærmest identisk formfaktor som populære iPhone 8, med en fargerik skjerm på 4.7 tommer. På innsiden er imidlertid alt så rått som det kan bli, med samme strømgjerrige chip som iPhone 13, som sørger for glimrende ytelse til spilling, fotografering og filming, samt lynrask surfing via 5G.

Mobilen støtter trådløs og hurtiglading, har portrettmodus og kan filme i 4K.

iPhone 12 mini: En liten storkar

Den eneste virkelig store forskjellen mellom iPhone 12 mini og «storebror» iPhone 12 er den fysiske størrelsen – og dermed også prislappen.

12 mini-skjermen er på nette 5.4 tommer, og gjør seg ikke bort i selskap med de større iPhone 12-modellene. Det gjør at mobilen ligger utrolig godt i hånden – du kan nå så godt som hele skjermen med tommelen (avhengig av håndstørrelsen din, selvfølgelig).

Ellers er det ingen kompromisser å spore: iPhone 12 mini har den samme raske chipen, Super Retina XDR-skjerm og dobbelkamera-systemet som iPhone 12.

iPhone 11: En klassiker som holder stand

iPhone 11 er en allsidig og kraftig mobil, med et glimrende dobbeltkamera og smart teknologi. Gjennom maskinlæring gir Smart HDR deg god drahjelp særlig når du tar portrettbilder – med vakkert lys, naturtro skygger og mye hudtoner.

Den flotte Liquid Retina HD-skjermen er på 6.1 tommer. Ettersom den har fått et par år på baken, kan du også få den til en hyggeligere pris enn de nyeste modellene.

iPhone 11 passer altså bra for deg som elsker å ta bilder og ikke trenger den aller nyeste teknologien – men likevel ønsker en bra mobil.

Samsung Galaxy A53 5G: Fart og fine foto

Et nytt tilskudd til Samsungs A-serie – som består av kraftige mobiler til en rimeligere prislapp – er Galaxy A53 5G.

Den lekre og lyssterke Super AMOLED-skjermen på 6,5" har 120 Hz-oppdatering og er dermed svært godt egnet til å spille spill og strømme videoer, så vel som vanlig surfing.

I tillegg til hovedkamera på 64 MP, ultravidvinkel og dybdekamera, har A53 et eget makrokamera som tar deg tett på motivet og løfter frem detaljene i bildet. Galaxy A53 har også Snapchat-filtre bakt inn i kamera-appen. Det gir deg enda flere muligheter til å leke deg med morsomme effekter og dele med vennene dine.

Galaxy A53 5G er også utstyrt med et stort batteri på 5000 mAh som kan holde opptil to dager på én lading.

Galaxy A33 5G: Lynkjapp kraftkar

At en mobil er rimelig, trenger heldigvis ikke lenger bety at du får et dårlig kamera med på kjøpet.

Samsung Galaxy A33 har hele fem kameraer, som er integrert i mobilen på en måte som gjør at de ikke tar større plass enn de må. Med ultravidvinkel-objektivet får du fanget opp ekstra mye på bildet, men du kan gå tettere på med makrobjektivet. Selve hovedkameraet har 48 MP, og sørger for å fange opp fargesterke og knivskarpe bilder – mens dybdekameraet fokuserer på motivet. På framsiden finner du også et selfiekamera som alltid er klar for litt moro.

Om du liker å spille på mobilen, glimter A33 til med en såkalt Frame Booster-funksjon, som legger til bilder mellom bilder – noe som gjør gamingopplevelsen din smidigere. Alt innhold kommer til sin rett på et 6,4" TFT Infinity-V-display, og takket være 5G-støtten kan du spille på nettet, streame film eller se på sportssendinger uten forsinkelser eller lange lastetider.

Samsung Galaxy A13: Rimelig og kjapp

For noen vil det enkleste ofte være det beste – og da er det godt å vite at den rimelige Galaxy A13 gjør en suveren jobb for prisnivået den ligger på.

Her får du nemlig fem kameraer på kjøpet, der hovedkameraet med sine 50 MP fanger alle øyeblikkene med god fokushjelp fra dybdekameraet (også på portrettbildene du tar), mens ultravidvinkelkameraet gir deg mer av totalbildet og makrokameraet lar deg gå tett på detaljene med en naturlig bokeh-effekt.

Også frontkameraet støtter dybdeuskarphet, slik at du kan ta flotte selfies som setter deg i fokus.

Takket være det solide batteriet på 5 000 mAh kan du holde mobilen gående i opptil to dager, med en pålitelig og rask ytelse. Og er du glad i å se film eller spille, kan du koble til ørepropper for altoppslukende musikk- og filmopplevelser – her får du nemlig et fyldig og nøyaktig lydbilde fra Dolby Atmos.

Galaxy Xcover 5: Et kraftig arbeidsjern

Er du en aktiv type – enten det er i skog og mark eller på byggeplassen? Da kan Galaxy Xcover 5 være noe for deg.

Dette er en robust mobil i et enkelt og lett format. Mobilen tåler en trøkk eller ti, ettersom den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret (for eksempel at tåler den vibrasjoner over lengre perioder, gjentatte støt samt ekstremt høye og lave temperaturer). Galaxy XCover 5 er også IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler nedsenking i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv.

Selv om mobilen har en stor og god 5,3”-skjerm, er den også smal og slank med en tykkelse på bare 9,2 mm. Den ligger godt i hånda, selv med hansker – og med en smart spesialknapp får du kjapp tilgang på de mest brukte funksjonene.

Sony Xperia 10 IV 5G: Lett tungvekter

Visste du at dette er verdens letteste 5G-smarttelefon ... samtidig som den har et stort batteri på hele 5000 mAh? Det er en kombinasjon vi kan like, spesielt når Sony Xperia 10 IV med sin lange og slanke passform ligger godt i hånda.

Takket være IP65/68 vann- og støvbestandighet kan du glede deg over Xperia 10 IV både i hverdagen, på fest og på stranda. Med sin kraftige Gorilla Glass Victus-beskyttede skjerm trenger du heller ikke være redd for å miste eller ripe opp mobilen.

På baksiden finner du et kamera med tre funksjoner, som lar deg ta gode bilder selv under dårlige lysforhold. Disse kan du senere nyte på den 21:9 brede OLED-skjermen, som er lyssterk samtidig som den serverer levende farger og ekte svartfarger. Her får du fullt utbytte av Sonys mangeårige kompetanse på å lage strålende tv-skjermer!

Og med High Resolution Audio får du en strålende lydopplevelse, enten du foretrekker kablede eller trådløse hodetelefoner, godt hjulpet av AI-assistert lydoptimalisering med DSEE Ultimate.

Xiaomi 11 Lite NE 5G: Tynn, lett og helt super

Når du får Xiaomi 11 Lite NE 5G i hånda, merker du kjapt at dette er Xiaomis tynneste og letteste 5G-smarttelefon til nå. Med en dybde på bare 6,81 mm og vekt på 158 g, ligger mobilen godt i hånda – der den sikrer deg gode mobilopplevelser.

Mye takket være 6,55” AMOLED-skjermen med Dolby Vision-støtte, som leverer en fantastisk fargedybde takket være muligheten til å levere utrolige 1,07 milliarder farger.

På baksiden finner du et trippelt kamerasett, som inkluderer et 64MP hovedkamera, et 8MP ultravidvinkelkamera og et 5MP telemakrokamera som lar deg fange opp mer av omgivelsene dine. Også på natta og under dårlige lysforhold får du fanget opp gode og skarpe bilder med både vidvinkelkameraet og selfiekameraet. Du kan også leke deg med artige videofunksjoner, som ett-klikk AI-kino, filmiske filtre og en ny Vlog-modus.

Under panseret finner du den kjappe Qualcomm Snapdragon 778G-brikken, som gir en kjapp mobilopplevelse samtidig som mobilen også er snill mot batteriet på 4250 mAh, med 33W hurtiglading. Og selvfølgelig kan du surfe superkjapt på 5G med denne.

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›