Mobil

Gode mobiler som ikke koster skjorta

Hva med en ny mobil – som ikke koster skjorta? Vi har mange rimelige mobiler med gode kameraer, lang batteritid og brukervennlighet.

Fornøyd jente som holder en rimelig mobil

Mange vil ha en god og brukbar mobil, men syns kanskje at toppmodellene er litt i dyreste laget. Heldigvis har vi mange kvalitetsmobiler til en behagelig pris.

Når du kjøper ny mobil kan du enten betale for mobilen med en gang eller velge SWAP. Med SWAP betaler du ingenting når du kjøper mobilen, men i stedet et fast månedsbeløp i to år. Skjermforsikring er inkludert i månedsprisen, og du kan velge det abonnementet som passer deg best, uten bindingstid.

Vi vil også at du skal være fornøyd med det du har kjøpt. Da er det trygt å vite at du alltid har 60 dagers åpent kjøp på mobiltelefoner hvis du angrer.

Er du nysgjerrig på hva som er på kampanje akkurat nå?

Sjekk utvalget på vår kampanjeside - der har vi samlet alle produktene som er på kampanje i nettbutikken akkurat nå.

Her er de beste og rimeligste mobiltelefonene akkurat nå:

iPhone SE: Mye kraft

iPhone SE har raskt vist seg å bli en favoritt for mange, ettersom den pakker vanvittig mye kraft i en kjent og kjær innpakning ... uten at det koster skjorta.

I 2022-modellen får du fortsatt gjensyn med «gamle» favoritter som hjemknappen og Touch ID, og mobilen har en nærmest identisk formfaktor som populære iPhone 8, med en fargerik skjerm på 4.7 tommer. På innsiden er imidlertid alt så rått som det kan bli, med samme strømgjerrige chip som iPhone 13, som sørger for glimrende ytelse til spilling, fotografering og filming, samt lynrask surfing via 5G.

Mobilen støtter trådløs og hurtiglading, har portrettmodus og kan filme i 4K.

Bestill iPhone SE

iPhone 11: En klassiker som holder stand

iPhone 11 er en allsidig og kraftig mobil, med et glimrende dobbeltkamera og smart teknologi. Gjennom maskinlæring gir Smart HDR deg god drahjelp særlig når du tar portrettbilder – med vakkert lys, naturtro skygger og mye hudtoner.

Den flotte Liquid Retina HD-skjermen er på 6.1 tommer. Ettersom den har fått et par år på baken, kan du også få den til en hyggeligere pris enn de nyeste modellene.

iPhone 11 passer altså bra for deg som elsker å ta bilder og ikke trenger den aller nyeste teknologien – men likevel ønsker en bra mobil.

Bestill iPhone 11

Samsung Galaxy A55: En rimelig mobil som ikke firer på funksjonaliteten

Et nytt tilskudd til Samsungs A-serie – som består av kraftige mobiler til en rimeligere prislapp – er Galaxy A55.

Den lekre og lyssterke Super AMOLED-skjermen på 6,6" har 120 Hz-oppdateringsfrekvens og er dermed svært godt egnet til å spille spill og strømme videoer, så vel som vanlig scrolling.

Det første du vil legge merke til når du kikker på baksiden av A55 er det ikoniske kameraoppsettet: tre metallsirkler på rad og rekke. Det er her selve telefonens kronjuvel sitter: 50 MP OIS hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera.  I tillegg til et frontkamera - eller selfiekamera, om du vil - på 32 megapiksler. Og takket være Samsungs nattfotografi-teknologi, kan du ta like fine bilder midt på natten som midt på dagen.

Galaxy A55 er også utstyrt med et stort batteri på 5000 mAh som kan holde opptil to dager på én lading.

Bestill Galaxy A55

Google Pixel 7: En Android-favoritt

Google, som lager Android-operativsystemet, har også sine egne mobiltelefoner. De kommer i litt ulike varianter, men ett er likt for alle: de er elegante, friske og ganske «rene» mobiler. Både designmessig og programvaremessig – dette er Android i sin reneste (og raskeste) form. På sett og vis er dette Android-verdenens svar på iPhone, både design- og innholdsmessig. 

Pixel 7 har et enda kraftigere kamera enn lillebror 7a, en enda råere skjerm og et batteri som setter standarden for hva dageslang batteritid skal være.

Googles kraftige kameraprogramvare kan dessuten fjerne smuss, linselus og andre uønskede elementer fra bildene. Helsmart, og helt automatisk, ved hjelp av KI.

Bestill Pixel 7

Google Pixel 8a: Rimelig – og kjempebra

Pixel 8a er Googles nyeste mobiltelefon, og her får du virkelig mye for pengene!

Også her får du den reneste formen for Android, i en elegant og veldesignet telefon – utstyrt med en rekke AI-funksjoner, som lar deg gjøre mer - raskere. Her glemmer du lett at du har med en «rimelig» mobil å gjøre.

Du får et knallbra sett med kamera, en super skjerm og et pent og tiltalende design både maskin- og programvaremessig. Ja, også får du de garantert raskeste Android-oppdateringene på markedet – både hva angår hastighet og sikkerhet.

Bestill Pixel 8a

Samsung Galaxy A15: Funksjoner og hastigheter du vil elske

Samsungs A-serie har lenge vært en favoritt blant rimeligere mobiler, og årets nykommer, A15 5G, er intet unntak.

Her får du mye funksjonalitet og også en skarp skjerm, selvsagt med Samsungs strålende SuperAMOLED-teknologi. Hele 6,5 tommer får du å boltre deg på her!

Et hovedkamera på 50 megapiksler er heller ingenting å kimse av, ei heller batteriet på 5000 mAh. Her skal det godt gjøres å gå tom for strøm i løpet av dagen. Ja, også er det selvsagt hurtiglading om behovet skulle melde seg.

Sikkerheten trenger du heller ikke bekymre deg for: Samsungs klasseledende biometri med Knox-sikring er på plass, via en sidestilt fingeravtrykkssensor.

Bestill Galaxy A15

Galaxy XCover 5: Et kraftig arbeidsjern

Er du en aktiv type – enten det er i skog og mark eller på byggeplassen? Da kan Galaxy Xcover 5 være noe for deg.

Dette er en robust mobil i et enkelt og lett format. Mobilen tåler en trøkk eller ti, ettersom den oppfyller standardkravene som stilles av det amerikanske forsvaret (for eksempel at tåler den vibrasjoner over lengre perioder, gjentatte støt samt ekstremt høye og lave temperaturer). Galaxy XCover 5 er også IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler nedsenking i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter. I tillegg er den beskyttet mot smuss og støv.

Selv om mobilen har en stor og god 5,3”-skjerm, er den også smal og slank med en tykkelse på bare 9,2 mm. Den ligger godt i hånda, selv med hansker – og med en smart spesialknapp får du kjapp tilgang på de mest brukte funksjonene.

Bestill Galaxy XCover 5

OnePlus Nord CE 3 Lite: Mye smarttelefon for pengene

OnePlus Nord CE 3 Lite er en kraftig mobil som blant annet kommer med en rask og energibesparende prosessor, et stort batteri med mulighet for hurtiglading og en 6,72 tommer stor LCD-skjerm med 120 Hz-oppdateringsfrekvens. Og ikke nok med det, den har selvfølgelig støtte for 5G.

Her får du virkelig mye for pengene. Kamerasystemet på hele 108 megapiksler gir deg flotte bilder både dag og natt, og med et frontkamera på 16 megapiksler kan du ta detaljerte selfies.

Det store 5000 mAh-batteriet i OnePlus Nord CE 3 Lite gjør den ideell for spill, streaming og mange timers bruk på sosiale medier. Og takket være hurtigladingen, kan du lade batteriet fra 1% til 80% på bare 30 minutter.

Bestill OnePlus Nord CE 3 Lite

Du får mer enn bare mobil hos oss 💙

Handler du i nettbutikken vår, får du blant annet 60 dagers åpent kjøp, vår aller beste forsikring inkludert i 2 måneder og rask levering!

Se alle fordelene her ›