Internett

Nå er toppfarten på bredbåndet blitt enda raskere

Nye vaner stiller andre krav til nettkapasiteten. Derfor har Telenor nylig lansert nye bredbåndsprodukter, med oppjustert toppfart og et bredere tilbud av ulike hastigheter.

Hastigheter

Hjemmekontor, film, musikk, TV, gaming og smarte dingser: I dag trenger alle et godt og stabilt nett for å få hverdagen til å gå rundt. Og i takt med at behov og vaner endrer seg, må nettilbudet holde tritt – nå vil de aller færreste akseptere å måtte be romkameraten logge seg av Netflix når de skal inn i et Teams-møte, for eksempel. 

Derfor oppgraderte vi i sommer våre bredbåndsprodukter for å gi deg et bredere og mer fleksibelt tilbud.

Sjekk hvilke hastigheter du kan få her

Ny toppfart

Den nye bredbåndsporteføljen inkluderer en ny topphastighet på hele 1000 mbps, for deg som kun nøyer deg med det beste. 

I tillegg har vi utvidet tilbudet av andre bredbåndsabonnement, slik at det blir enklere for alle å finne den riktige kombinasjonen av hastighet og pris. 

Med andre ord: nå blir det lettere å finne bredbåndstilbudet som passer deg.    

Og husk at alle bredbåndsprodukter fra Telenor har Alltid På Nett-garanti og Nettvern inkludert i abonnementet. 

Det betyr at du både kan være trygg på at du alltid har nett når du trenger det – og et ekstra lag med beskyttelse mot virus og svindel. 

Dette er de nyeste hastighetene

  • Bredbånd 1000: Ny topphastighet! Med 1000 Mbps kan en hel husholdning med digitalentusiaster gjøre som dere vil på nett – det være seg strømming, gaming eller fjernredigering av tunge videofiler – uten å bekymre dere for forsinkelser eller tap av kvalitet. 

  • Bredbånd 600: Abonnementet for de kravstore – Bredbånd 600 sørger for at alle i hjemmet kan sysle med både jobb og underholdning uten å måtte ofre nettkapasiteten en eneste tanke. 

  • Bredbånd 350: Er dere flere i huset som er glad i strømming – eller kanskje du er en hjemmekinoentusiast med 4K-TV og Atmos-lydanlegg som elsker å strømme blockbustere i krystallklar kvalitet? Da kan det være greit med litt ekstra kapasitet i form av Bredbånd 350. 

  • Bredbånd 200: Når flere er på nett samtidig, kan det bli trangt om båndbredden. Bredbånd 200-abonnementet gir rom for at du trygt kan bruke nettet uten å oppleve irriterende forsinkelser. 

  • Bredbånd 100: Trenger du internett – og det er det? Med Bredbånd 100 sikrer du deg en tilkobling som gir deg et raskt og stabilt nett som dekker dine grunnleggende behov.