Brannsupporteren

(Redaktørens anmerkninger: Vi gjør leseren oppmerksom på følgende. Artikkelen er publisert tidligere, og er noe utdatert på grunn av endringer i Telenor Open Mind, som trådte i kraft i 2017.)

Arbeidsoppgaver

I MS – forbundet har han ansvar for følge opp unge med MS, og 2 dager i uken jobber han på sentralbordet. Han reiser rundt og holder foredrag på videregående skoler og høyskoler, hvor han forteller om sin livs historie: hvordan leve med MS. Bjørn-Anders Foss Iversen har også vært i Nederland, for å holde foredrag om sin livs historie for 340 ansatte i Phillips LTD. Ingenting er umulig for denne karen!

Før han startet i programmet var forventningene å få fast jobb. Nå mener han at forventingene er 100 % oppfylt. Han har fått bedre livs kvalitet, og ikke bare fått jobb, men DEN drømmejobben.

- For meg har det å være deltager i Open Mind gitt økt selvfølelse, økt selvtillit og mye mer livs kvalitet. Jeg får fylt dagene med noe meningsfylt. Det jeg gjør betyr noe for andre, samtidig som det betyr ufattelig mye for meg selv.

Ta sjansen!

- Folk må ta sjansen, og søke til Open Mind. Det er en unik mulighet til å komme seg ut av den meningløse hverdagen som mange funksjonshindrede har. Det man lærer om i Open Mind er ikke bare dataundervisning og UNIK som jeg er. Alt handler om å faktisk ta egne valg. Man blir informert om mulighetene man har, konsekvensene av hva som skjer dersom man ikke tar mulighetene, og så er det opp til en selv å ta det riktige valget.

Fremtidsutsiktene hans er å holde på drømmejobben, og gjøre den på best mulig måte. I tillegg drømmer han om å få råd til å bygge sitt eget hus. Kona og familien flyttet etter til Oslo etter 7 måneder, og de bor nå i Spydeberg. Han pendler ca 2 timer hver dag, men det syns han er helt greit. Han har jo drømmejobben i MS - forbundet å dra til!