Velkommen til vår karriereside for studenter og nyutdannede! Studentsamarbeid er en verdifull arena for oss i Telenor. Vi ser etter ambisiøse og motiverte personer som vil være med på å forme fremtiden sammen med oss.

Traineer i Telenor

Traineeprogram

Trainee-programmet i Telenor er for deg som er ferdig med studier og skal ta fatt i arbeidslivet.

Gjennom et 12-måneders rotasjonsprogram jobber du i 2-3 ulike avdelinger i Telenor-konsernet, og etter endt program går du over i fast stilling. Rotasjonene kan være alle Telenor-selskaper i Norge eller i en av våre utenlandsoperasjoner. Vi ser etter fremoverlente, ambisiøse, kreative og nysgjerrige unge mennesker til våre trainee-stillinger.

For å bli Trainee hos oss må du være komfortabel med å kommunisere både på engelsk og på ett av de skandinaviske språkene. Rekruttering skjer annenhvert år, neste gang er høsten 2024.

Summer interns

Sommerjobb

Hva sier du til en sommer der du både kan forandre verden litt og gi deg en kickstart på egen karriere?

Hver sommer inviterer Telenor rundt 30 studenter til spennende sommerjobber i tverrfaglige team på Fornebu. Våre tidligere studenter har jobbet med alt fra å utarbeide en analytisk modell for prioritering av investeringsmiddel, til å utforske grensesnittet mellom mennesker og maskiner. Vi ser etter deg som har utdanning innen sikkerhet, teknologi, informatikk, ingeniørfag industriell økonomi, entreprenørstudier, økonomi og tjenestedesign – eller kanskje noe helt annet.

Årets sommerstudenter er allerede i ferd med å forberede seg, mens rekruttering til sommeren 2024 starter til høsten. Følg med!

Student og Telenor-ansatt

Studentarrangementer og -samarbeid

Hvert år deltar Telenor på studentarrangementer og samarbeider med studentforeninger rundt i Norge.

Vi får mange henvendelser, men prioriterer fortløpende og prøver så godt vi kan å svare på alle henvendelser.

Ønsker din linjeforening å få et samarbeid med Telenor? Skal dere arrangere karrieredager, studentarrangement eller ønsker en bedriftspresentasjon?

Fyll ut dette kontaktskjemaet, så tar vi kontakt så snart vi har behandlet forespørselen.

Jente skriver på laptop

Bachelor-, Master- og PhD-oppgaver

Telenor har en egen research-avdeling som jobber tett med studenter som skal skrive avsluttende oppgaver til sin grad.

Vi får mange henvendelser, og det er ikke alle vi kan hjelpe - men Telenor er et selskap med muligheter for et bredt spekter av spesialiseringer, og vi ønsker henvendelser fra alle fagområder.

Vi kan tilby veiledning eller arrangere workshops, slik vi gjorde her med studenter fra Universitetet i Oslo.

Bruk vårt kontaktskjema for å høre om vi har prosjekter som kan være spennende for deg å skrive om.

Lærlinger i Telenor

Norge trenger fagutdannede - bli lærling i Telenor

Som lærling i Telenor har du en unik mulighet til å utvikle kompetanse og ferdigheter. Fagbrev hos oss er et kvalitetsbevis og starten på en spennende karriere.

Akkurat nå tilbyr vi 3-5 lærlingplasser innenfor IT Driftsfaget hvert år, samt praksisplasser for vg 2 elever.

Lærlingene er tilknyttet en avdeling med ansvar for drift og leveranse av tjenester og teknologier innenfor Cisco: Enterprise Networks, Software Defined Networks, sikkerhetsprodukter, Meraki.

Miljøet i Digital Platform Services elsker å lære bort, og det er en god match med de som elsker å lære!

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Vi mottar mange henvendelser fra studenter og studentforeninger. Ønsker du å samarbeide med oss eller har spørsmål om jobbmuligheter for studenter og nyutdannede, ber vi deg fylle ut vårt kontaktskjema. Vi vil besvare din henvendelse så fort som mulig. Vi gjør deg oppmerksom på at vi ikke tar i mot søknader på traineeprogrammet og sommerjobb utenfor søknadsperioden. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktskjema