Velkommen til vår karriereside for studenter og nyutdannede! Studentsamarbeid er en verdifull arena for oss i Telenor. Vi ser etter ambisiøse og motiverte personer som vil være med på å forme fremtiden sammen med oss.

Traineer i Telenor

Traineeprogram

Trainee-programmet i Telenor er for deg som er ferdig med studier og skal ta fatt i arbeidslivet.

Gjennom et 12-måneders rotasjonsprogram jobber du i 2-3 ulike avdelinger i Telenor-konsernet, og etter endt program går du over i fast stilling. Rotasjonene kan være alle Telenor-selskaper i Norge eller i en av våre utenlandsoperasjoner. Vi ser etter fremoverlente, ambisiøse, kreative og nysgjerrige unge mennesker til våre trainee-stillinger.

For å bli Trainee hos oss må du være komfortabel med å kommunisere både på engelsk og på ett av de skandinaviske språkene. Rekruttering skjer annenhvert år, neste gang er høsten 2024.

Summer interns

Sommerjobb

Hva sier du til en sommer der du både kan forandre verden litt og gi deg en kickstart på egen karriere?

Hver sommer inviterer Telenor rundt 30 studenter til spennende sommerjobber i tverrfaglige team på Fornebu. Våre tidligere studenter har jobbet med alt fra å utarbeide en analytisk modell for prioritering av investeringsmiddel, til å utforske grensesnittet mellom mennesker og maskiner. Vi ser etter deg som har utdanning innen sikkerhet, teknologi, informatikk, ingeniørfag industriell økonomi, entreprenørstudier, økonomi og tjenestedesign – eller kanskje noe helt annet.

Vi tar nå imot søknader - søk nå

Student og Telenor-ansatt

Studentarrangementer og -samarbeid

Hvert år deltar Telenor på studentarrangementer og samarbeider med studentforeninger rundt i Norge.

Vi får mange henvendelser, men prioriterer fortløpende og prøver så godt vi kan å svare på alle henvendelser.

Ønsker din linjeforening å få et samarbeid med Telenor? Skal dere arrangere karrieredager, studentarrangement eller ønsker en bedriftspresentasjon?

Send en e-post til Maria, så tar vi kontakt så snart vi har behandlet forespørselen.

Jente skriver på laptop

Bachelor-, Master- og PhD-oppgaver

Telenor har en egen research-avdeling som jobber tett med studenter som skal skrive avsluttende oppgaver til sin grad.

Vi får mange henvendelser, og det er ikke alle vi kan hjelpe - men Telenor er et selskap med muligheter for et bredt spekter av spesialiseringer, og vi ønsker henvendelser fra alle fagområder.

Vi kan tilby veiledning eller arrangere workshops, slik vi gjorde her med studenter fra Universitetet i Oslo.

Send en e-post til Maria, så tar vi kontakt så snart vi har behandlet forespørselen.

Lærlinger i Telenor

Norge trenger fagutdannede - bli lærling i Telenor

Som lærling i Telenor har du en unik mulighet til å utvikle kompetanse og ferdigheter. Fagbrev hos oss er et kvalitetsbevis og starten på en spennende karriere.

Akkurat nå tilbyr lærlingplasser innenfor IT Driftsfaget hvert år, samt praksisplasser for elever på VG2 Informasjonsteknologi.

Lærlingene får jobbe i team som utfører drift og leveranse av nettverk- og sikkerhetstjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Teknologier som Cisco SDx, Meraki, Umbrella mm. er sentrale i hverdagen. Møt våre ferske lærlinger

Miljøet i Digital Platform Services elsker å lære bort, og det er en god match med de som elsker å lære!