• 60 dagers åpent kjøp på mobil
 • Fri frakt og retur
 • Rask levering
 • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy A55 5G

5 (1)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Kampanje! Få 1000,- i rabatt på Samsung Galaxy A35 og Galaxy A55. Tilbudet gjelder t.o.m. 14.07.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement. Forbehold om utsolgt vare.

Kraftfull og finere enn noen gang. Galaxy A55 5G er en rimelig mobil som ikke firer på funksjonaliteten.

 • Kraftfullt 5 000 mAh-batteri som holder i opptil to dager
 • Ta skarpe bilder og filmer, også i mørke med hovedkameraet på 50 MP og selfiekameraet på 32 MP
 • En skarp 6,6’’ FHD+ Super AMOLED Infinity-O-skjerm med opptil 120 Hz som viser alt slik det er tenkt
 • Hastighet og styrke med den nye prosessoren Exynos 1480 og 5G-oppkobling
 • Regelmessige sikkerhetsoppdateringer med Samsung Knox
Les mer
 • På nettlager
 • Leveringstid 1-3 dager

 • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy A55 5G

Funksjoner, design og en pris du vil like

Galaxy A55 har alle funksjoner som gjør det mulig å bruke telefonen slik du ønsker. Med ny design og lekre farger kan du glede deg over den hver eneste dag. Dessuten har den en attraktiv pris!

Enda større skjerm

Sjekk møtenotater, skisser eller produktbilder på den skarpe 6,6’’ FHD+ Super sAMOLED Infinity-skjermen. En skjerm med flere smarte funksjoner. En oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz gir myk og jevn scrolling – som også går raskt. Du vil merke at skjermen er lyssterk også utendørs, siden Vision Booster tilpasser skjermen etter lysforholdene. Og for å skåne øynene avgir den mindre blått lys. Ganske enkelt en optimal mobilskjerm!

Lengre batteritid

Batteriet holder til alt du ønsker å gjøre i løpet av dagen. Med Samsung Galaxy A55 trenger du sjelden å lade. 5000 mAh-batteriet kan holde i opptil to dager på én lading. Med en 25 W-lader går det på superraske 30 minutter.

Lagre i stedet for å slette

Med intern lagringsplass på opptil 256GB kan du koste på deg å lagre både minner og ting som du vil se på og lytte til. Ønsker du mer plass, kan du utvide med et eksternt microSD-kort på opptil 1TB (selges separat).

Rask og stabilt overalt

Den nye prosessoren Exynos 1480 og oppkobling mot 5G-nettet bidrar til rask og fleksibel produktivitet.

Fang natten med Nightography

Samsung Galaxy A55 har et 50 MP OIS hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera – pluss et selfiekamera på 32 MP. Det betyr at du kan ta like fine bilder midt på natten som midt på dagen. Forbedret zoom gjør bildene skarpe både på avstand og på detaljnivå.

Bra lyd, bedre opplevelse!

Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for god lyd og mer livfulle serier.

Full kontroll med One UI

One UI 6 gjør livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendesignede låseskjermer, fargetemaer og en mengde smarte widgeter med rask tilgang – og alt kan skreddersys etter nettopp deg og dine behov. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og PC-er, hodetelefoner og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider sømløst med hverandre. Det intuitive brukergrensesnittet gjør at du kjenner deg igjen uansett hvilken enhet du bruker.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker gjennom hele levetiden.

I esken

I tillegg til Samsung Galaxy A55: USB-C-ladekabel, nål for å ta ut SIM-kort og hurtigveiledning. Alle tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.