iPhone SE - design i verdensklasse til en super pris

Med iPhone SE får du en velkjent klassiker i et nytt og lekkert design. iPhone SE har også den kraftigste chipen, den mest popu­lære størrelsen og den laveste prisen.

iphone SE

Visuell nytelse, fra innerst til ytterst. Krystallklar 4,7 tommers Retina HD-skjerm. Rask og sikker Touch ID. Vannbestandig ned til 1 meter i 30 minutter. I en slank og lett design.

iphone SE

Takk for chipen, iPhone 11 Pro. A13 Bionic er tidenes raske chip i en smarttelefon. Åpne apper, spill spill og mye mer - lynraskt.

iphone SE

Portrettmodus, ansiktets beste venn. Det avanserte kamerasystemet med A13 Bionic-chipen har portrettmodus som kunstnerisk plasserer det du vil ha i fokus mot uskarp bakgrunn - og gjør det samme med selfiene.

iphone SE

Høy, høy, høyoppløst video. 4K-video betyr at du får fire ganger så mange detaljer som i full HD. Og med QuickTake kan du bytte fra bildemodus til videoopptak ved å holde på lukkeren.

iphone SE

Et batteri skapt for seriemaraton. Bare én episode til... Med iPhone SE kan du se opptil 13 timer med video på én eneste lading.

iphone SE

Personvern er innebygd. Apple-produktene ivaretar personvernet ditt og gir deg full kontroll over privat informasjon.

iPhone SE svart
iPhone SE hvit
iPhone SE rød

iPhone SE

 • 4,7" Retina HD-skjerm
 • 12 MP vidvinkel-kamera
 • Kraftig A13 Bionic-chip (samme som i iPhone 11 Pro)
 • Vannbestandig ned til 1 meter i 30 min.
 • Batteritid tilsvarende iPhone 8
SWAP m/delbetaling
Fra 299,-/mnd
Betal nå
Fra 5.499,-

iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max - proffe kameraer, proffe skjermer og proff ytelse

Ved lanseringen av iPhone 11-utgavene leverte Apple noen av de beste mobilkameraene på markedet – samt mye mer!. Og uansett hvilken modell du går for, vil du neppe bli skuffet.

iphone

Tre kameraer som føles som ett. IPhone 11 Pro skiller seg ut fra mengden med sine tre kameraene på baksiden. Få med deg opptil fire ganger så mye av motivet, og med det smart nattmodus kan du ta bilder selv i mørket.

image

Ekstrem detaljfokus. Super Retina XDR-skjerm på 5,8 eller 6,1 tommer. Med det sterkeste glasset i en smarttelefon noensinne, trenger du ikke å bekymre deg. Velg mellom midnattsgrønt, stellargrå, sølv og gull.

iphone

Mye mer kraft. Mye mer batteritid. Få opptil fem timer mer med iPhone 11 Pro Max, og opptil 4 timer med iPhone 11 Pro. Utstyrt med A13 Bionic - den raskeste chipen i en smarttelefon.

iphone

Den beste videokvaliteten i en smarttelefon. Film i 4K med større toneomfang og 60 bilder per sekund. Få med deg opptil 4 ganger så mye av motivet. Rediger med nye verktøy som rotere, beskjære og filter.

iPhone 11 - akkurat passe mye av akkurat det du vil ha

iPhone 11

Kjærlighet ved første blikk Seks flotte, nye farger. Nydelig 6,1-tommers Liquid Retina LCD-helskjerm. Vannbestandig ned til to meter i 30 minutter.

iPhone 11

Ta bildene dine videre. Og bredere. Grensesnittet er rede­signet, og bruker det ultravide kameraet for å vise deg hva som foregår utenfor selve søkerammen – så du kan få det med på bildet.

iPhone 11

Krefter nok til en lang dag Med det kraftige batteriet kan det gå lenger tid mellom hver lading. iPhone 11 kan også hurtiglades. Utstyrt med A13 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon.

iPhone 11

Løft nivået på filmene dine 4K-video med 60 bilder per sek. Kombiner med ultravidvinkel for å få gode videoer. Ikke vær redd for å filme uten stativ, for stabilisatoren er også forbedret.

Kjøp iPhone med SWAP - fordelene er flere

 • Skjermforsikring

  Du trenger ikke bekymre deg for knust mobil, skjermforsikring er alltid inkludert.
 • Plussforsikring

  Skade, uhell  eller tyveri - nå får du også med vår plussforsikring i 2 måneder!
 • Betal 0,- i dag

  Du betaler ingenting nå, men i stedet litt hver måned i to år.
 • Alltid ny mobil

  Bytt til ny mobil hvert år - hvis du vil! Mobilen du leverer inn får nytt liv.