• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Google Pixel 8

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Her er Pixel 8. En hjelpsom telefon, utviklet av Google, med et fantastisk kamera, avansert sikkerhet og et batteri som varer hele dagen. Med Google AI kan du gjøre mer, enda raskere – for eksempel fikse bilder, filtrere anrop og få svar på spørsmål. Pixel 8 har også sikkerhetsfunksjoner som gjør at du kan føle deg tryggere i hverdagen.

Les mer
  • Få på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Google Pixel 8

Kraften bak AI på Pixel

Google Tensor G3 er den hittil kraftigste Pixel-brikken. Den er spesialutviklet med Google AI for banebrytende bilde- og videofunksjoner og enda smartere hjelp i hverdagen. Og den gjør Pixel 8 lynrask og effektiv!

En imponerende skjerm

Pixel-skjermen på 6,2 tommer har høy oppløsning, sterke farger og fantastisk detaljrikdom. Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz får du også jevnere gaming, navigering og bytting mellom apper.

Den mest lyssterke Pixel-skjermen så langt. Når det kommer til maksimal lysstyrke, leverer Pixel 8 på øverste hylle. Det betyr at du kan se skjermen tydelig, selv i direkte sollys.

Et høyst pålitelig batteri som varer hele dagen

Det tilpassede Pixel-batteriet kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer – slik at du har batteristrøm når du trenger det som mest. Dessuten går ladingen av Pixel-batteriet raskere enn noensinne.

Friskt og moderne design

Pixel 8 hever listen for vakkert design, med avrundede kanter, satengfinish og stilige farger. Og den er delvis laget med resirkulerte materialer.

Ikke vær redd for riper og søl

Med en slitesterk konstruksjon og IP68-beskyttelse kan Pixel 8 tåle slag, vann og støv. I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass Victus®.

Pixel får nye funksjoner. Sånn at du slipper å kjøpe en ny telefon

Pixel-telefonen får automatisk nye funksjoner, som gjør den enda nyttigere. Det kan være funksjoner for kameraet, batteriet, anrop med mer – med hjelp fra personlig AI fra Google. Pixel kan altså bare bli bedre og bedre over tid.

Det fungerer med Pixel-enheter. Og andre enheter for den saks skyld

Pixel er utviklet for å fungere godt sammen med andre kompatible enheter du eier. Uansett om de kommer fra Google eller et annet merke, kan tilkoblede enheter ganske enkelt kobles til. Så mulighetene er mange, og du møter ingen blindveier.

Fantastiske bilder og videoer – hele tiden

Pixel-kameraet er fullstendig oppgradert og har avansert bildebehandling som får frem levende farger og imponerende detaljer i alle slags lysforhold. Og med makrofokus kan også de minste motivene bli til spektakulære bilder.

Magisk viskelær. Med Magisk hviskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Få skarpere bilder. Med Google Foto-funksjonen for skarpere bilde kan du forbedre uklare bilder – nye eller gamle. Fjern uskarphet og visuell støy med bare noen få trykk, slik at bildet blir like klart og tydelig som selve øyeblikket.

Real Tone. Kameraet som får deg til å føle deg sett. Real Tone gjengir flere hudnyanser vakkert, realistisk og nøyaktig i bilder og videoer.

Fantastiske videoopptak – hver eneste gang

Pixel-kameraet tar opp jevne videoer med fantastisk oppløsning og klar lyd, selv på steder med mye bevegelse og lite lys. Og du kan legge til filmeffekter med noen få trykk.

Få videoer til å høres bedre ut – på magisk vis. Lyder fra biler, vind eller byggeplasser kan være forstyrrende i videoer. Magisk viskelær for lyd bruker Google AI til å redusere forstyrrende lyder med noen få trykk, slik at du hører bedre lydene du vil ha med.

Gruppebilder i perfeksjonert utgave

Var det noen som blinket eller så en annen vei? Med Beste bilde på Pixel slås flere bilder sammen til ett fantastisk bilde – der alle ser bra ut.

Skap bedre innhold i sosiale medier

Pixels bilder, videoer og lyd av høy kvalitet er nå integrert i utvalgte sosiale apper. Dermed kan du enklere lage innhold med vakre bilder og klar lyd.

Tidsbesparende AI-funksjoner

Hør tydelig personen som ringer. Med enda bedre Klare samtaler reduserer Pixel bakgrunnsstøyen hos den rom ringer, og forsterker oppringerens stemme. Det gjør det enklere å høre vedkommende når hen er på et støyfullt sted.

Få ting unnagjort med Google-assistenten. Bare si «Hey Google» for å kontakte folk, administrere oppgaver, få svar på spørsmål, kontrollere telefonen og mye mer. Og få nyttig informasjon til rett tid.

Det du trenger, når du trenger det. Med Kort fortalt får du nyttig informasjon på låseskjermen. Se kommende aktiviteter, reiseoppdateringer, værvarsel mer mer.

Pålitelig sikkerhet

Med Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhetsbrikken er Pixel bygget med flere lag med sikkerhet som bidrar til å beskytte personopplysningene dine. Med innebygd VPN fra Google One bidrar Pixel til å holde deg trygg på nett, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.

Nyttigere og sikrere over tid

Med Pixel 8 får du de nyeste OS- og sikkerhetsoppdateringene i 7 år. Flere ganger i året får du også programvareoppdateringer som inneholder nye og oppgraderte funksjoner. Og med sikkerhetsoppdateringer i 7 år beskytter Pixel deg og de sensitive dataene dine. Det betyr også at Pixel blir enda sikrere over tid.

Glem passordene dine. Pixel bidrar til enda bedre beskyttelse av informasjonen din med passnøkler – en enklere og sikrere metode for å logge på apper og nettsteder, motstandsdyktig mot nettfisking og databrudd.

Beskyttelse mot uønskede sporingsenheter. Med varsler og ukjente sporingsenheter får du beskjed hvis det viser seg at en ukjent Bluetooth-trådløs enhet beveger seg sammen med deg. Du får også hjelp til å finne enheten og deaktivere den.

Lås opp telefonen raskt. Med ansiktsgjenkjenning kan du låse opp Pixel-telefonen ved bare å se på den. Du kan også låse den opp med fingeravtrykk.

Oppdager bilulykker. Og ringer etter hjelp

Pixel 8 er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å forberede deg og reagere i nødsituasjoner. Pixel kan automatisk registrere om du har vært i en alvorlig bilulykke. Hvis du ikke kan svare, kan Pixel 8 ringe nødtjenestene for deg, oppgi posisjonen din for å tilkalle hjelp og varsle nødkontaktene dine.